Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Camere Supraveghere cu Audio - Solutii si Recomandari

Camere de supraveghere cu sunet. Care este cea mai buna solutie?

Pentru cei care au nevoie si de sunet de la sistemul de supraveghere, nu doar de imagini live si inregistrari, exista varianta sistemelor de supraveghere cu audio. Acolo unde este necesar, inregistrarile video cuplate cu inregistrari audio pot oferi plusul de informatie de care aveti nevoie. Cele mai potrivite locatii pentru instalarea sistemelor de supraveghere cu sunet sunt: birouri, locuinte, puncte de lucru pentru diverse afaceri.

In continuare va prezentam 2 variante eficiente de sisteme de supraveghere cu audio pe care le folosesc si tehnicienii nostri, si pe care le puteti folosi si dumneavoastra.

1. Camere IP cu Microfon Integrat

Aceasta solutie se bazeaza pe camere cu microfon integrat, care pot functiona de sine statator, fara nicio unitate de inregistrare atasata. Inregistrarile video si audio se stocheaza pe un card intern camerei, iar utilizatorul le poate accesa direct de pe telefon sau calculator, fara a fi nevoie sa scoata card-ul din camera. Desigur, daca aveti o locatie in care aveti nevoie de mai multe camere de acest gen, se poate atasa si o unitate de inregistrare care sa gestioneze toate camerele simultan. Ca bonus, camerele sunt wireless si se conecteaza la reteaua wifi a locatiei, deci nu aveti nevoie de cabluri inestetice. O solutie moderna, eleganta si performanta.

In functie de nevoile dumneavoastra, exista mai multe modele de camere din care puteti alege:

- camera de interior wireless, cu audio, de calitate HD - 1 Megapixel

- camera de interior wireless, cu audio, de calitate Full HD - 2 Megapixel

- camera de exterior wireless, cu audio, de calitate Full HD - 2 Megapixel

- camera de exterior wireless, cu audio, de calitate 4K Full HD - 4 Megapixel

camera wifi audiocamera wifi audio exterior

Pentru oricate camere de mai sus, si in orice combinatie, puteti folosi o unitate de inregistrare cu un HDD intern. Unitatea de inregistrare se conecteaza la router-ul de internet pe fir si va primi semnalul video si audio de la camere prin acesta.

- Unitate inregistrare NVR pentru 4 camere

- Unitate inregistrare NVR pentru 8 camere

- HDD 1TB Camere Supraveghere

- HDD 2TB Camere Supraveghere

2. Sistem de supraveghere cu DVR, camere de supraveghere si microfoane

Aceasta solutie foloseste un sistem de supraveghere obisnuit, cu DVR si camere, insa DVR-ul este dotat cu intrari audio RCA la care conectam microfoane. Putem folosi atatea microfoane cate intrari audio are DVR-ul, deci trebuie sa facem putina planificare. Majoritatea DVR-urilor de pe piata au o singura intrare audio, ceea ce inseamna ca daca dorim mai mult de 1 microfon va trebui sa alegem un DVR cu 4 sau 8 intrari audio.

Microfoanele se monteaza in incaperile unde doriti sa faceti inregistrarea audio si nu este obligatoriu sa fie montate langa camerele de supraveghere. Din contra, pentru o acoperire mai buna audio este bine sa montam microfonul aproape de centrul incaperii. Semnalul audio de la microfon ajunge prin cablu RCA la intrarea audio X a DVR-ului si se suprapune peste semnalul video de pe canalul video X. Practic, intrarea audio nr. 1 se suprapune cu intrarea video nr. 1, intrarea audio 2 cu intrarea video 2, etc. DVR-ul va suprapune cele doua fluxuri, video si audio, si le va stoca pe Hard-Disk.

Pentru functionare, microfonul foloseste doua conexiuni: o conexiune de alimentare cu 12V si o conexiune pentru transmiterea semnalului audio. Alimentarea cu electricitate se poate oferi de la un alimentator separat sau chiar de la sursa de alimentare a sistemului video. Conexiunea audio se face folosind conectori RCA.

intrari audio dvr

Pentru acoperirea eficienta a unor suprafete de pana la 40 metri patrati va recomandam acest microfon cu preamplificare. Pentru suprafete de pana la 70 metri patrati va recomandam acest microfon performant de la Hikvision. Daca aveti incaperi mai mari puteti folosi mai multe microfoane.

microfon DVRmicrofon Hikvision DVR

Contactati-ne!

Speram ca recomandarile noastre pentru inregistrare video si audio v-au fost utile. Daca aveti nevoie de sfaturile sau solutiile noastre de securitate nu ezitati sa ne contactati, oferim consultanta gratuita.

Cu stima,

Echipa Supraveghere24.ro

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 14.09.2017 17:33
Buna ziua,  am un sistem de supaveghere 2 cam. afara 2 interior Dvr, internet wailess, dar voiam cu microfon incorporat. Va rog sa-mi spuneti cat ma costa sa schimb una din interior( deocamdata) Va multumesc.
Creat pe: 24.09.2018 20:29
Buna seara ,sunt interesată de un sistem de supraveghere pt apartament undeva la 4-6 camere cu audio dar sunt interesată de ceva care să nu de observe ...daca puteti sa-mi faceti un pret si cu montaj dar si fara montaj .Va multumesc ...daca se poate puteti sa-mi trimiteți o oferta pe adresa de email Brenda _brenda612@yahoo.com
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.