Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2013' 'noiembrie'

Ghid achizitie sistem supaveghere video exterior: Avantaje, Pasi, Sfaturi

- 27 noiembrie 2013

In acest articol oferim indrumare si mai multe sfaturi pentru cei ce se gandesc sa isi monteze un sistem de supraveghere de exterior si doresc sa se informeze inainte de a cumpara. Vom enumera avantajele si beneficiile unui astfel de sistem, vom prezenta pasii prin care puteti stabili singuri ce sistem vi se potriveste, si, nu in ultimul rand, vom oferi cateva recomandari si sfaturi utile pentru implementare.

Avantajele unui Sistem de Supraveghere de Exterior


  • Aveti posibilitatea sa va urmariti propria curte sau spatiul din jurul locuintei si afacerii in timp de sunteti in casa, pe canapea, de pe televizor sau monitor. Acest lucru ofera control si liniste.
  • Simpla prezenta a camerelor de supraveghere descurajeaza raufacatorii. Cu camerele montate la vedere, oricine ar avea vreun gand malitios se va gandi de doua ori.
  • Cand plecati in vacanta, sau pur si simplu cand nu sunteti acasa, va puteti urmari locuinta de oriunde, de pe telefon, tableta, laptop. Veti fi mai linistiti si va veti bucura mai mult de concediu stiind ca totul este in regula.
  • Afacerea dumneavoastra depinde de eficienta angajatilor. Urmariti-le activitatea si fiti sigur ca stiu ca cineva ii urmareste cand sunt la munca. Veti fi surprins de rezultatele pozitive.
  • In situatia in care are loc un eveniment neplacut puteti sa verificati inregistrarile video si sa obtineti informatii utile despre cauza problemei sau despre persoana responsabila.
  • Cu functia de detectie la miscare a camerelor puteti folosi sistemul video pe post de sistem de alarma. Activati detectia la miscare si de fiecare data cand cineva trece prin cadrul camerei veti fi anuntat.
  • Reduceti bugetul alocat pentru paza umana implementand un sistem video centralizat. Un post de monitorizare permanenta impreuna cu un post de interventie pot inlocui cu succes nevoia multor posturi de paza costisitoare. Societatea noastra a implementat deja cu succes aceasta solutie la multi clienti, iar rezultatele sunt excelente.

Cum imi...

Comentarii (5)

Ce trebuie sa stii despre sistemele de supraveghere wireless

- 6 noiembrie 2013

Sistemele de supraveghere wireless au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Principalele motive pentru aceasta popularitate sporita sunt:
-progresele tehnologice din domeniul WiFi
-scaderea semnificativa a preturilor pentru aceste echipamente
-comoditatea si usurinta instalarii unui astfel de sistem

In continuare gasiti un ghid recomandat celor care se gandesc la un sistem wireless. Ghidul contine informatiile pe care trebuie neaparat sa le cunoasteti inainte de a face o achizitie cu aparatura wireless. In plus, va oferim si cateva recomandari de kit-uri supraveghere wireless complete pe care va puteti baza, testate si utilizate de catre tehnicienii nostri.


1. De ce sunt utile camerele wireless?


Camerele si sistemele de supraveghere wireless sunt utile urmatoarelor persoane:
    •    celor ce doresc sa evite fire si cabluri inestetice pozate pe pereti.
    •    celor ce nu au posibilitatea fizica sa traga cabluri pana in locul unde doresc sa monteze camere de supraveghere.
    •    celor ce au de montat camere de supraveghere pe distante foarte mari, caz in care costul cablurilor necesare va fi foarte ridicat.
    •    celor ce doresc un sistem de supraveghere modern si estetic.


2. Cum functioneaza o camera de supraveghere wireless?


Ca si camerele pe fir, camerele wireless sunt de doua tipuri: analogice (camere ce se conecteaza la un DVR) si digitale (camere IP ce se conecteaza la o retea locala de internet).


Camerele wireless analogice nu mai exista pe piata datorita multiplelor probleme de transmisie si securitate de care au dat dovada. Semnalul acestor camere putea fi foarte usor bruiat si interceptat. Din acest motiv, solutia wireless analog nu era una fiabila, iar standardele de securitate moderne au impus scoaterea acestei variante de pe piata.

Solutia sigura si eficienta este cea a camerelor de supraveghere...

Comentarii (14)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.