Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2013' 'noiembrie'

Ghid de achizitie Sistem de Supaveghere Video Exterior: Avantaje, Pasi, Sfaturi

- 27 noiembrie 2013

Pentru cei ce se gandesc serios sa isi monteze un sistem de supraveghere de exterior, iata un scurt ghid si cateva sfaturi. Vom enumera avantajele si beneficiile unui astfel de sistem, vom prezenta pasii prin care sa stabiliti singuri ce sistem vi se potriveste, si, nu in ultimul rand, vom oferi cateva sfaturi utile pentru implementare.

Avantajele unui Sistem de Supraveghere de Exterior


  • Aveti posibilitatea sa va urmariti propria curte sau spatiul din jurul locuintei si afacerii. Acest lucru ofera control si liniste.
  • Simpla prezenta a camerelor de supraveghere descurajeaza raufacatorii. Montand camerele la vedere, oricine ar avea vreun gand malitios se va gandi de doua ori.
  • Cand plecati in vacanta, sau pur si simplu cand nu sunteti acasa, va puteti urmari locuinta de oriunde. Veti fi mai linistiti si va veti bucura mai mult de concediu stiind ca totul este in regula.
  • Afacerea dumneavoastra depinde de eficienta angajatilor. Urmariti-le activitatea si asigurativa ca stiu ca sunt urmariti. Veti fi surprins de rezultatele pozitive.
  • In situatia in care are loc un eveniment neplacut puteti sa verificati inregistrarile video si sa obtineti informatii pretioase despre cauza problemei sau despre persoana responsabila.
  • Cu functia de detectie la miscare a camerelor puteti folosi sistemul video pe post de sistem de alarma. Activati detectia la miscare si de fiecare data cand cineva trece prin cadrul cemerei veti fi anuntat.
  • Reduceti bugetul alocat pentru paza umana implementand un sistem video centralizat. Un post de monitorizare permanenta impreuna cu un post de interventie pot inlocui cu succes nevoia multor posturi de paza costisitoare. Am implementat deja cu succes aceasta solutie la multi clienti.

Cum imi alcatuiesc sistemul de exterior? Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:


1. Alegeti un DVR potrivit

Incepeti alcatuirea sistemului de supraveghere cu unitatea de inregistrare, nu cu camerele. In cadrul unui sistem de supraveghere, DVR-ul este...

Comentarii (5)

Sisteme de Supraveghere Wireless - Ghid complet

- 6 noiembrie 2013

Sistemele de supraveghere wireless au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani datorita:
-progreselor tehnologice din acest domeniu
-scaderea semnificativa a preturilor
-comoditatea si usurinta instalarii

Iata un ghid usor de inteles despre camerele wireless, apoi un exemplu concret cu un sistem de supraveghere wireless eficient, testat si utilizat de catre tehnicienii nostri. In final facem recomandari de cateva pachete complete wireless, de interior si exterior.


1. De ce sunt utile camerele wireless?


Camerele si sistemele de supraveghere wireless sunt utile urmatoarelor persoane:
    •    celor ce doresc sa evite aglomeratia de fire inestetice pozate pe pereti.
    •    celor ce nu au posibilitatea sa traga cabluri pana in locul unde doresc sa monteze camere de supraveghere.
    •    celor ce au de montat camere de supraveghere la distante foarte mari, caz in care costul cablurilor necesare poate fi foarte ridicat.
    •    celor ce doresc un sistem de supraveghere modern si estetic.


2. Cum functioneaza o camera de supraveghere wireless?


Ca si camerele pe fir, camerele wireless sunt de doua tipuri: analogice (camere ce se conecteaza la un DVR) si digitale (camere IP ce se conecteaza la o retea locala).


Camerele wireless analogice nu mai exista pe piata datorita multiplelor probleme de transmisie si securitate de care au dat dovada. Semnalul camerelor wireless analogice putea fi foarte usor bruiat si interceptat. Din acest motiv, solutia wireless analog nu era una fiabila.

Solutia sigura si eficienta este cea a camerelor de supraveghere wireless IP.
O camera de supraveghere wireless IP foloseste comunicarea prin protocoale wireless de retea pentru a transmite semnalul video si audio catre un router sau access point din locatia respectiva, intr-un mod sigur si fara pierderi.

O camera wireless functioneaza ca oricare alt ...

Comentarii (3)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.