Close
Categorii
Meniu
Termeni si Conditii

Definirea termenilor

- Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.supraveghere24.ro

Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. 

- S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. are sediul principal in Constanta, Strada Dafinului Nr. 2, Bl. 39, Sc. A, Ap. 4, cod postal 900384, Jud. Constanta, si este inregistrata la Registrul Comertului cu J13/1201/2012 si cod fiscal CUI RO30281994.

- Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.supraveghere24.ro , indiferent de motiv.

- Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

- Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.supraveghere24.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.supraveghere24.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.supraveghere24.ro , sunteti obligat sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului; 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

La inregistrarea ca membru, veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Legaturi

Site-ul www.supraveghere24.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu este responsabila pentru nici o paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri. 

Parteneri

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. are contracte de revanzare si montare (re-seller) cu importatorii marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Valoarea obligatiilor S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. de la clientul respectiv. In astfel de situatii, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu va plati despagubiri clientului.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. 

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu este responsabil pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

In mod normal, termenul de livrare al produselor noastre se incadreaza in 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L.. Cu toate acestea, avand in vedere anumiti factori independenti de vointa noastra, S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica timpul de livrare in situatii speciale, cu informarea clientului.

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din pretul produselor. S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la sesizari@supraveghere24.ro 

Conditii legale

S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

Garantie

Toate produsele pe care le comercializam au garantie 24 de luni, iar montajele efectuate de compania noastra au garantie 12 luni. Toate produsele achiziționate de pe site-ul www.Supraveghere24.ro vor fi însoțite de factura si de certificat de garanție.

Termenul de garanție se calculeaza incepand de la data emiterii facturii. Va garantam că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, în termen de maxim 14 zile calendaristice.

TERMENI SI CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

I. Categoriile de produse care pot fi returnate sunt urmatoarele:

1. Produse care nu corespund specificatiilor tehnice afisate pe site;

2. Produse livrate gresit;

3. Produse pe care, din diverse motive, cumparatorul le returneaza;

4. Produse facturate eronat de catre furnizor;

5. Produse/colete cu deteriori severe.

II. Categoriile de produse care nu pot fi returnate sunt urmatoarele:

1. Produse care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit produsul;

2. Produse care nu se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; OMEGA INSTAL SECURITY considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea contravalorii;

3. Produse care nu sunt returnate in maxim 30 zile lucratoare de la primire;

4. Produsele personalizate.

III. Transportul

Asigurarea transportului si costurile aferente acestuia cad in sarcina cumparatorului conform contractelor de distributie.

IV. Timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra

Veti primi raspunsul la solicitarea dumneavoastra in maxim 24 de ore, exceptand zilele nelucratoare.

V.  Returnarea banilor

Legislatia in domeniu face referire la faptul ca doar persoanele fizice beneficiaza de conditiile de returnare a produselor. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunte unilateral contractul, legislatia referindu-se doar la persoanele fizice.

 

1. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va realiza in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului, in acest cost intrand doar valoarea produselor, nu si transportul aferent comenzii.

2. In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, banii nu se pot returna. Va reamintim ca trebuiesc respectate toate conditiile cu care dumneavoastra ati fost de acord in momentul in care ati acceptat precizarile din Termeni si Conditii si ati finalizat comanda.

3. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Client, nu se ramburseaza.

4. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.

NOTA 

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SUPRAVEGHERE24.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.SUPRAVEGHERE24.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SUPRAVEGHERE24.RO SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si S.C. OMEGA INSTAL SECURITY S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.