Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'iunie'

NVR IP Bun si Ieftin - Recomandare NVR IP

- 30 iunie 2015

Pentru cei ce doresc sa alcatuiasca un sistem video IP de calitate si la un pret bun, cu siguranta uniteata de inregistrare va fi o prioritate.

Recomandarile noastre sunt modelele Envio 4FHD ( 4 canale camere IP 1.3 megapixel sau 2 megapixel) si Envio 308FHD ( 8 canale camere IP 1.3 megapixel sau 2 megapixel).

10 Avantaje ale NVR-urilor IP recomandate

1. Calitatea imaginii. NVR-urile lucreaza atat cu camere Envio de 1.3 megapixel cat si de 2 megapixel. Exemple de imagini luate de la camere IP montate pe un model Envio 4FHD:

Camera IP 1.3 megapixel pe timp de zi:

Camera IP 2.0 megapixel pe timp de noapte:

IP-ZEM36-2.0 nu se lasa mai prejos si ofera imagini Full HD la rezolutie de 1920x1080 pixeli si aceeasi imagine clara si curata pe timp de noapte.

2. Suportul tehnic. Ca la orice produs pe care il comercializam, oferim clientilor pe langa un echipament de calitate si un serviciu tehnic pe masura.

3. Compatibilitate cu camere de supraveghere accesibile ca pret. Un mare avantaj al acestor modele de NVR este ca accepta camere IP de calitate la preturi modeste. Cititi mai multe detalii in articolul cu recomandari de camere IP bune si ieftine.

4. Garantie. Produsele au garantie 2 ani. In cazul oricarei probleme vi se remediaza defectiunea sau se inlocuieste produsul in maxim 7 zile lucratoare.

5. Detectie la miscare. Obtineti cat se poate de mult din sistemul dumneavoastra video prin configurarea NVR-ului ca la miscare sa porneasca inregistrarea sau sa va avertizeze printr-un mail.

6. Setari si dotari multiple. Pe langa evidenta functie de stocare inregistrari, aveti la dispozitie multe alte facilitati: iesire HDMI, iesire VGA, soft monitorizare dedicat, porturi USB, configurare avertizare e-mail, etc.

7. Monitorizare de pe internet prin telefon mobil, tableta, PC. Cu o simpla aplicatie gratuita si cateva setari aveti acces la sistemul video de oriunde.

8. Pret avantajos. Majoritatea produselor de acesti tip si cu aceeasi calitate au preturi mult...

Comentarii (0)

Camere IP de Exterior Bune si Ieftine - Camere Supraveghere IP

- 30 iunie 2015

Pentru cei interesati de camere IP si de avantajele pe care le ofera (calitate impecabila a imaginii, setari si functii complexe, flexibilitate in montaj), recomandam cateva camere de supraveghere IP de exterior foarte reusite, compatibile cu majoritatea NVR-urilor de pe piata.

Pentru cei ce doresc camere cu raport pret / performanta cat mai bun recomandam:

Envio IP-ZEM36-1.3 si Envio IP-ZEM36-2.0. Sunt doua echipamente de supraveghere video de calitate, la un pret imbatabil.

Modelul IP-ZEM36-1.3 are rezolutie HD 720p (1.3 megapixel) si este recomandat pentru distante mai mici (pana in 15 metri) si pentru bugete mai limitate, iar modelul IP-ZEM36-2.0 are rezolutie Full HD 1080p (2 megapixel) si este recomandat pentru distante mai mari (pana in 25 metri) si pentru bugete ceva mai generoase.

Iata 2 exemple, zi si noapte, cu aceste modele de camere.

IP-ZEM36-1.3 - exemplu zi si noapte

IP-ZEM36-2.0 - exemplu zi si noapte

Pentru cei ce doresc camere IP de top, calitatea cea mai buna, recomandam:

Hikvision 2020F-I si Hikvision 2T32-I5 sunt camere IP de supraveghere de exterior de cea mai buna calitate, asa cum demonstreaza exemplele de mai jos, exemple preluate de la sisteme de supraveghere realizate de echipa noastra tehnica, exact cu modelele 2020F-I si 2T32-I5. Ambele modele pot fi instalate in cele mai dure conditii meteo, cu functionare impecabila intre -40 si +50 grade Celsius.

Modelul Hikvision 2020F-I are rezolutie Full HD 1080p (2 megapixel) si este recomandat pentru distante de pana la 20 metri si locatii cu oarecare iluminat ambiental. Modelul Hikvision 2T32-I5 are o rezolutie si mai mare, 3 Megapixeli - 2048 x 1536 pixeli, si este recomandat pentru clientii cei mai pretentiosi, distante de pana la 40 metri si locatii fara nicio sursa de lumina ajutatoare.

Iata 2 exemple, zi si noapte, cu aceste modele de camere.

Hikvision 2T32-I5 - exemplu zi si noapte

10 Avantaje ale Camerelor IP de Exterior recomandate

1. Calitatea imaginii....

Comentarii (4)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.