Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2018' 'martie'

Utilizarea aplicatiei de monitorizare IVMS-4200 Hikvision

- 31 martie 2018

Clientii Hikvision au posibilitatea de a se conecta la dispozitivele lor Hikvision folosind orice laptop, calculator, PC sau Mac. Conectarea se poate face folosind un browser web sau folosind aplicatia IVMS-4200, construita special de Hikvision pentru clientii lor.

Numele meu este Istrate Alexandru, si va prezint astazi un tutorial detaliat despre utilizarea aplicatiei IVMS-4200, cea mai flexibila si sigura solutie cu care putem interactiona cu un sistem de supraveghere Hikvision de pe calculator sau laptop.

Ca sa clarificam de la inceput, cand spun sistem de supraveghere Hikvision, ma refer la orice DVR cu camere conectate, orice NVR cu camere IP conectate, sau orice camera IP de sine statatoare, de la Hikvision.

Mai devreme am ca IVMS-4200 este “cea mai flexibila si sigura solutie de interactiune cu sistemele Hikvision” pentru ca, desi exista si posibilitatea accesarii unui sistem Hikvision printr-un browser de internet (gen Mozilla, Internet Explorer Google Chrome), aplicatia IVMS-4200 ramane singura care ofera garantat compatibilitate cu orice sistem de operare (windows, linux, MacOS) si care pune la dispozitia clientului absolut toate facilitatile pe care sistemul Hikvision le are de oferit (detectie miscare, avertizare sonora, inregistrare direct pe calculator, etc).

Utilizarea unui browser pentru conectarea la sistemul video de pe laptop sau calculator este o varianta rapida, insa nu este mereu funtionala. Pentru utilizatorii de MacOS varianta monitorizarii de camere prin browser-ul Safari nici nu exista, iar pentru utilizatorii de Windows, la momentul dezvoltarii acestui tutorial singurul browser care mai permite utilizarea completa si corecta a sistemelor Hikvision este Internet Explorer si unele versiuni mai vechi de Mozilla Firefox. Asta pentru ca browserele web sunt intr-o modificare permanenta si foarte rapida, astfel incat producatorii de sisteme de supraveghere nu reusesc sa tina pasul, iar rezultatul este o incompatibilitate intre soft-ul...

Comentarii (4)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.