Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'ianuarie'

Sistem de Supraveghere Video Hikvision Bun si Ieftin

- 27 ianuarie 2016

Unul din primele articole pe care echipa noastra le-a prezentat a fost articolul despre un sistem de supraveghere “bun si ieftin”, acel sistem video destinat celor ce au nevoie de supraveghere video cu o calitate reala si utila, dar nu au un buget mare la dispozitie.

Datorita evolutiei tehnologiei video si a ieftinirii multor produse, care pana acum cativa ani erau destul de scumpe, am decis sa va prezentam sugestiile noastre pentru sistemul de supraveghere video “bun si ieftin”, un sistem alcatuit cu echipamente Hikvision.

Hikvision este cel mai mare producator de echipamente de supraveghere video din lume, cu o gama foarte variata de produse la preturi extrem de competitive. Ca instalatori, am ales sa lucram cu produsele lor datorita calitatii excelente si pretului foarte avantajos. In ultimii ani si-au finisat si rafinat produsele in asa masura incat cu greu mai reusim sa gasim defecte.

Mai jos veti citi despre recomandarile noastre pentru sistemul de supraveghere “bun si ieftin”, compus din aparatura Hikvision, testat si verificat in multiple proiecte de tehnicienii nostri.

Vom bifa toate aspectele fara de care sistemul nostru nu ar mai fi un sistem bun: fiabilitate, calitate, compatibilitatea aparaturii si, desigur, pretul cat mai mic pentru toate cele de mai sus.

Inainte sa incepem descrierea sistemului, iata si o scurta prezentare video a unui sistem Hikvision "bun si ieftin".

1. Fiabilitate

In primul rand, un sistem de supraveghere video trebuie sa functioneze mult timp, altfel il montam degeaba. Avem nevoie de aparatura care sa functioneze permanent si fara probleme tehnice (supraincalzire, condens, led-uri infrarosu arse, etc). Avem nevoie de ceva stabil.

Nu este deloc eficient sa investim bani in ceva ce trebuie reparat des. Acesta este motivul pentru care am ales Hikvision. Din 2011 de cand distribuim si instalam echipamente Hikvision, nu am avut probleme de fiabilitate cu camerele si DVR-urile lor.

2....

Comentarii (0)

10 Sfaturi pentru Alegerea unui Kit de Supraveghere Video

- 13 ianuarie 2016

Exista zeci de site-uri care comercializeaza sisteme de supraveghere si care pun la dispozitia posibilului cumparator sute de variante de kit-uri si pachete de supraveghere, kit-uri prezentate ca fiind complete si performante. Gasim kit-uri cu 2 camere, cu 3 camere, cu 8 camere, cu 16 camere, cu sau fara cablu inclus, cu sau fara hard-disk inclus, etc. Multitudinea de optiuni este coplesitoare si descurajanta pentru persoanele din afara domeniului.

Iata cateva ponturi si sugestii de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va ganditi sa cumparati un kit de supraveghere.

1. Nu va puneti baza doar in specificatiile echipamentelor.

Pe hartie vi se vor oferi caracteristici multe si pompoase ale camerelor si ale DVR-urilor, insa trebuie sa stiti ca acestea sunt de multe ori trucuri de marketing menite sa va impinga catre echipamente aparent performante. Calitatea unui sistem de supraveghere este data de imaginile pe care le vedeti pe un monitor cu ochii dumneavoastra si de detaliile pe care le pe puteti obtine din acea imagine. O imagine de calitate, o imagine din care puteti extrage trasaturile persoanelor, numere de inmatriculare, etc, nu se obtine doar cu specificatii, ci cu electronica buna si materiale de calitate. Ca sa fiti siguri de ce cumparati, incercati sa urmati sfatul 2.

2. Solicitati exemple de imagini video pentru pachetul pe care il doriti.

Daca o imagine face cat o mie de cuvinte, un filmulet valoreaza proabil cat zece mii. Modul corect, modern si transparent de a comercializa o camera de supraveghere sau un sistem de supraveghere este de a oferi clientului o mostra cu ce poate face acel produs. Ca exemplu, pe canalul nostru Youtube gasiti exemple de imagini de la majoritatea camerelor de supraveghere pe care le comercializam. Evitati site-urile care se feresc sa va ofere aceste exemple si care va ofera doar descrieri text.

Mai jos aveti un exemplu de la un model de camera HD utilizata foarte des in pachetele noastre de supraveghere. Un astfel...

Comentarii (5)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.