Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'ianuarie'

Sistem de Supraveghere Video Hikvision Bun si Ieftin

- 27 ianuarie 2016

Unul din primele articole pe care echipa noastra le-a prezentat a fost articolul despre un sistem de supraveghere “bun si ieftin”, acel sistem video destinat celor ce au nevoie de supraveghere video cu o calitate reala si utila, dar nu au un buget mare la dispozitie.

Datorita evolutiei tehnologiei video si a ieftinirii multor produse, care pana acum cativa ani erau destul de scumpe, am decis sa va prezentam sugestiile noastre pentru sistemul de supraveghere video “bun si ieftin”, un sistem alcatuit cu echipamente Hikvision.

Hikvision este cel mai mare producator de echipamente de supraveghere video din lume, cu o gama foarte variata de produse la preturi extrem de competitive. Ca instalatori, am ales sa lucram cu produsele lor datorita calitatii excelente si pretului foarte avantajos. In ultimii ani si-au finisat si rafinat produsele in asa masura incat cu greu mai reusim sa gasim defecte.

Mai jos veti citi despre recomandarile noastre pentru sistemul de supraveghere “bun si ieftin”, compus din aparatura Hikvision, testat si verificat in multiple proiecte de tehnicienii nostri.

Vom bifa toate aspectele fara de care sistemul nostru nu ar mai fi un sistem bun: fiabilitate, calitate, compatibilitatea aparaturii si, desigur, pretul cat mai mic pentru toate cele de mai sus.

Inainte sa incepem descrierea sistemului, iata si o scurta prezentare video a unui sistem Hikvision "bun si ieftin".

1. Fiabilitate

In primul rand, un sistem de supraveghere video trebuie sa functioneze mult timp, altfel il montam degeaba. Avem nevoie de aparatura care sa functioneze permanent si fara probleme tehnice (supraincalzire, condens, led-uri infrarosu arse, etc). Avem nevoie de ceva stabil.

Nu este deloc eficient sa investim bani in ceva ce trebuie reparat des. Acesta este motivul pentru care am ales Hikvision. Din 2011 de cand distribuim si instalam echipamente Hikvision, nu am avut probleme de fiabilitate cu camerele si DVR-urile lor.

2....

Comentarii (0)

10 Sfaturi pentru Alegerea unui Kit de Supraveghere Video

- 13 ianuarie 2016

Daca sunteti interesat de un sistem de supraveghere veti incepe, cel mai probabil, cautarile pe internet. Veti gasi zeci de site-uri care comercializeaza kit-uri de supraveghere si care ofera posibilului cumparator sute de variante de astfel de solutii. Gasim kit-uri cu 2 camere, cu 4 camere, cu 8 camere, cu 16 camere, cu rezolutii diferite, cu IR Exir sau IR clasic, cu sau fara cablu inclus, cu sau fara hard-disk inclus, etc. Multitudinea de optiuni este coplesitoare si descurajanta pentru oricine este in afara domeniului, iar probabilitatea unei alegeri gresite este mare.

Majoritatea acestor site-uri se concentreaza pe vanzari rapide si de volum, incarcand sa indeparteze clientul de un adevar foarte important. Sistemele de supraveghere sunt sisteme tehnice, complexe, cu functii si specificatii diverse. Sistemele de supraveghere nu sunt biscuiti. Nu se cumpara, se desfac si se consuma. Trebuie sa fim atenti si informati daca nu vrem sa risipim banii.

Iata cateva ponturi si sugestii de care ar trebui sa tina cont oricine se gandeste la montarea unui sistem de supraveghere.

1. Nu va puneti baza doar in specificatiile echipamentelor.

Pe hartie vi se vor oferi caracteristici multe si pompoase ale camerelor si ale DVR-ului, insa trebuie sa stiti ca acestea sunt de multe ori trucuri de marketing menite sa va impinga catre echipamente aparent performante. Calitatea reala a unui sistem de supraveghere se stabileste in baza imaginilor pe care le vedeti cu ochii dumneavoastra (pe telefon, monitor, PC, laptop) si in baza detaliilor pe care le pe puteti obtine din acele imagini. Asta nu inseamna ca o camera buna va avea caracteristici slabe. O imagine de calitate, o imagine din care puteti extrage trasaturile persoanelor, numere de inmatriculare, orice va intereseaza, nu se obtine doar cu specificatii, ci cu electronica buna si materiale de calitate. Modalitatea cea mai simpla de a fi sigur pe ce cumparati este sa urmati sfatul 2.

2. Solicitati exemple de imagini video ...

Comentarii (314)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.