Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2017' 'martie'

Conectarea camerelor de supraveghere Hikvision la internet prin Cloud

- 27 martie 2017

Aveti un sistem de supraveghere de la Hikvision (DVR, NVR sau camera IP)?

Doriti sa puteti accesa sistemul de supraveghere de pe telefon, rapid si fara batai de cap?
Solutia pentru dumneavoastra este serviciul CLOUD P2P de la Hikvision.

Pentru cei ce au nevoie de acces la camerele de supraveghere doar de pe telefon si tabelta, Hikvision pune la dispozitia clientilor posibilitatea de conectare fara setari complicate de retea si fara un IP fix. Acest serviciu poarta numele de CLOUD P2P Hik-Connect.
In acest articol detaliem modalitatile de utilizare si configurare a serviciului Cloud Hik-Connect P2P pentru vizualizarea sistemelor Hikvision prin aplicatia iVMS-4500.

P2P (Peer to Peer) este un serviciu care ofera o legatura directa intre doua dispozitive de retea.
Aceast serviciu P2P poate fi utilizata si de sistemele de supraveghere, de obicei pentru monitorizarea sistemelor de supraveghere de pe dispozitive mobile (telefon, tableta).

1. Introducere:


In acest tutorial veti gasi pasi clari, exemplificati cu imagini, pentru utilizarea serviciului CLOUD de la Hikvision.
Primul pas necesar va fi realizarea unui cont CLOUD la Hikvision. Acest cont se numeste "Cont Hik-Connect". Detalii complete in sectiunea "Pas cu Pas".
Aplicatia pe care trebuie sa o folositi pe telefon este iVMS-4500 Lite sau iVMS-4500 de la Hikvision.
Exista si aplicatia iVMS4500HD, dar aceasta este recomandata in special pentru tablete. Pasii de configurare pentru iVMS4500HD sunt aceeasi, insa interfata poate diferi putin.
Pentru a putea adauga un dispozitiv in iVMS-4500 este necesar ca serviciul P2P Hik-Connect sa fie activ pe acel dispozitiv (DVR, NVR, camera IP) pe care doriti sa il accesati folosind telefonul mobil.2. Pas cu pas:

1. Descarcati aplicatia iVMS-4500 pe telefonul mobil. O gasiti gratuit pe App Store sau Google Play, in functie de sistemul de operare al telefonului.
2. Deschideti aplicatia, mergeti la meniul principal si selectati “Cloud P2P”.

meniu_ivms_4500

3. Click pe...

Comentarii (26)

Sistemul de alarma ideal pentru apartament

- 13 martie 2017

Siguranta unui apartament poate fi obtinuta usor si la un pret decent cu un sistem de alarma corect ales.

Dupa multi ani de experienta in domeniul sistemelor de securitate, si cu sute de sisteme de alarma montate si configurate, ne permitem sa va oferim recomandarea noastra pentru un sistem de alarma ideal pentru un apartament.

Indiferent de marimea, pozitia, asezarea apartamentului, sistemul de alarma recomandat pentru un apartament are nevoie de urmatoarele componente:

1. Contact magnetic pe usa de intrare

Un contact magnetic este un dispozitiv banal, mic si ieftin, dar extrem de eficient. Este compus din 2 piese care se alinieaza pentru a inchide un circuit de siguranta. O piesa se monteaza pe tocul usii, iar a doua se monteaza direct pe usa, asa cum vedeti in imaginea de mai jos. In momentul in care cineva incearca sa forteze usa de intrare si deplaseaza usa de pe pozitie cu 1 centimetru, cele 2 piese ale contactului magnetic nu vor mai fi aliniate, iar alarma se declanseaza. Faptul ca alarma este declansata inainte ca intrusul sa patrunda in apartament este un avantaj enorm. Cel mai probabil, intrusul se va lasa pagubas cand aude sirena si el este inca in fata usii.
Mai mult, pe timp de noapte, ca sa dormiti linistit, sistemul de alarma poate functiona cu contactul magnetic armat, dar cu restul sistemului dezarmat. Astfel, puteti sa va plimbati prin apartament fara sa declansati dumneavoastra alarma, dar daca cineva incearca sa patrunda in apartament in miez de noapte, sistemul va fi in functiune. Acest mod de functionare se numeste mod "Sleep" (eng: mod "Somn").

Acelasi principiu poate fi aplicat cu succes si la geamuri, exact ca in a doua poza, dar despre aceasta varianta discutam ceva mai jos.

contact magnetic usa  contact magnetic geam

2. Detector miscare PIR pentru hol si acces
Orice solutie de alarma serioasa are si un plan de rezerva. Pentru spatiul din spatele usii principale si holul care comunica cu restul incaperilor, se recomanda montarea unui detector de miscare tip PIR, care sa...

Comentarii (6)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.