Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'iunie'

Cum primim avertizari pe telefon de la sistemul de alarma?

- 30 iunie 2020

Primirea de notificari de la sistemul anti-efractie in caz de alarma, armare, dezarmare, erori tehnice, este o functie foarte utila, care da valoare si utilitate reala intregului sistem. Un proprietar care nu afla in timp real, si de oriunde, despre orice eveniment detectat de sistemul de alarma, este un proprietar care risca foarte mult.

Dar cum putem primi notificari pe telefon de la sistemul de alarma? Solutiile disponibile sunt 3.1. Primirea de mesaje text folosind un modul SMSAceasta varianta implica instalarea unui modul de comunicare cu cartela de telefonie inclusa. Modulul acesta se conecteaza direct la centrala sistemului de alarma. In momentul in care centrala detecteaza un eveniment, pe langa pornirea sirenei, va transmite evenimentul si acestui modul SMS, care il va transforma intr-un mesaj text si il va trimite catre telefonul / telefoanele dumneavoastra. Modulul poate fi programat sa comunice cu multe numere de telefon, in caz ca doriti ca si alte persoane sa primeasca mesajele.
Module SMS de acest gen sunt mai multe pe piata, dar atentie la ce cumparati. Pentru o functionare corecta trebuie sa existe o compatibilitate sigura intre modul si centrala de alarma. Cel mai bine este ca producatorul modulului de internet sa fie acelasi cu producatorul centralei de alarma. De exemplu, un sistem de alarma Paradox, care foloseste centrale Paradox (evident), are nevoie de modulul PCS250G de la Paradox. Alt exemplu, in cazul unei centralele DSC modulul de comunicare SMS este modulul B-TEL de la DSC.2. Comunicare prin internet folosind un modul IP si o aplicatie instalata pe telefonAceasta solutie este una mai moderna, aparuta odata cu progresul urias al internetului si aplicatiilor de mobil. Practic, putem face orice acum de pe telefon folosind internetul si o aplicatie dedicata, iar comunicarea cu un sistem de alarma nu face exceptie. Aveti nevoie de un modul IP care functioneaza ca un intermediar intre centrala de alarma si router-ul dvs. de internet. O...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.