Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'iunie'

Cum primim avertizari pe telefon de la sistemul de alarma?

- 30 iunie 2020

Primirea de notificari de la sistemul anti-efractie in caz de alarma, armare, dezarmare, erori tehnice, este o functie foarte utila, care da valoare si utilitate reala intregului sistem. Un proprietar care nu afla in timp real, si de oriunde, despre orice eveniment detectat de sistemul de alarma, este un proprietar care risca foarte mult.

Dar cum putem primi notificari pe telefon de la sistemul de alarma? Solutiile disponibile sunt 3.1. Primirea de mesaje text folosind un modul SMSAceasta varianta implica instalarea unui modul cu cartela de telefonie, conectat direct la centrala sistemului de alarma. In momentul in care centrala detecteaza un eveniment, pe langa pornirea sirenei, va transmite evenimentul si acestui modul SMS, care il va transfora intr-un mesaj text si il va trimite catre telefonul dumneavoastra.
Module SMS de acest gen sunt mai multe pe piata, dar atentie la ce cumparati. Pentru o functionare corecta trebuie ca producatorul modulului de internet sa fie acelasi cu producatorul centralei de alarma. De exemplu, un sistem Paradox, care foloseste centrale de alarma Paradox, are nevoie de modulul PCS250G de la Paradox. La fel, centralele DSC folosesc modulul de comunicare SMS de la DSC B-TEL.2. Comunicarea prin internet folosind un modul IP si o aplicatie instalata pe telefonAceasta solutie este una mai moderna, aparuta odata cu progresul urias al internetului si aplicatiilor de mobil. Practic putem face orice acum de pe telefon folosind internetul si o aplicatie dedicata. Comunicarea cu un sistem de alarma nu face exceptie. Puteti cumpara un modul IP, care se conecteaza la centrala de alarma pe o parte, si la router-ul de internet pe alta parte, si care va ofera acces la toate functiile sistemului de alarma folosind o aplicatie instalata pe telefon. Din acea aplicatie veti putea inspecta starea sistemului in amanunt (fiecare senzor si componenta), veti putea arma, dezarma, veti primi notificare instant in caz de orice problema, practic orice si...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2020 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.