Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'noiembrie'

Sistem de Alarma Antiefractie Wireless pentru Locuinte

- 27 noiembrie 2015

Fie ca locuim la apartament sau la casa, siguranta locuintei este o prioritate. Cu totii auzim de incidente neplacute cu spargeri si furturi in cartierul in care locuim, incidente ce ne pun pe ganduri si ne fura linistea.

In acelasi timp, un sistem de alarma cu multe cabluri si fire imprastiate prin toata casa nu reprezinta cea mai incantatoare idee. Aspectul unei locuinte aranjate, cu finisaje terminate, va avea de suferit grav daca incepem sa tragem cabluri pe pereti.

Exista o solutie care rezolva toate aceste probleme, o solutie eleganta si eficienta: sistemul de alarma wireless. Fara fire, fara cabluri, fara gauri cu bormasina, fara zgomot, praf si mizerie.

Sistemele wireless folosesc echipamente cu comunicare prin unde radio ce trec fara probleme prin pereti si ziduri, deci pot fi montate cu succes in orice incapere a locuinte.

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile am asamblat pentru dumneavoastra o solutie completa wireless pe care, ca instalatori de sisteme de securitate, o folosim cu succes in proiectele noastre.

1. Echipamentele necesare si rolul lor

A. Centrala de alarma wireless

Centrala este o placa electronica cu antene radio integrate, este echipamentul principal al sistemului si va conecta toate celelalte dispozitive din sistem (senzori, sirena, tastatura, telecomanda). Centrala vine intr-o cutie metalica ce ofera protectie si aspect placut. Aceasta cutie metalica se va monta in general in zona tabloului electric al locuintei, de unde va primi alimentare de curent 220V de pe o siguranta independenta. In cutia metalica se vor mai adauga, pe langa centrala in sine, un acumulator de rezerva si, daca se doreste, un modul de comunicare cu un dispecerat de paza sau cu telefonul mobil al clientului.

Acumulatorul este menit sa pastreze sistemul in functiune in cazul unei pene de curent (acesta poate fi de 4 sau 7 Amperi. Cu cat mai mare, cu atat mai mare perioada de autonomie). Va recomandam acest acumulator de 7Ah.

Modulul de comunicare cu...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.