Close
Categorii
Meniu

NVR IP Bun si Ieftin - Recomandare NVR IP

Pentru cei ce doresc sa alcatuiasca un sistem video IP de calitate si la un pret bun, cu siguranta uniteata de inregistrare va fi o prioritate.

Recomandarile noastre sunt modelele Envio 4FHD ( 4 canale camere IP 1.3 megapixel sau 2 megapixel) si Envio 308FHD ( 8 canale camere IP 1.3 megapixel sau 2 megapixel).

10 Avantaje ale NVR-urilor IP recomandate

1. Calitatea imaginii. NVR-urile lucreaza atat cu camere Envio de 1.3 megapixel cat si de 2 megapixel. Exemple de imagini luate de la camere IP montate pe un model Envio 4FHD:

Camera IP 1.3 megapixel pe timp de zi:

Camera IP 2.0 megapixel pe timp de noapte:

IP-ZEM36-2.0 nu se lasa mai prejos si ofera imagini Full HD la rezolutie de 1920x1080 pixeli si aceeasi imagine clara si curata pe timp de noapte.

2. Suportul tehnic. Ca la orice produs pe care il comercializam, oferim clientilor pe langa un echipament de calitate si un serviciu tehnic pe masura.

3. Compatibilitate cu camere de supraveghere accesibile ca pret. Un mare avantaj al acestor modele de NVR este ca accepta camere IP de calitate la preturi modeste. Cititi mai multe detalii in articolul cu recomandari de camere IP bune si ieftine.

4. Garantie. Produsele au garantie 2 ani. In cazul oricarei probleme vi se remediaza defectiunea sau se inlocuieste produsul in maxim 7 zile lucratoare.

5. Detectie la miscare. Obtineti cat se poate de mult din sistemul dumneavoastra video prin configurarea NVR-ului ca la miscare sa porneasca inregistrarea sau sa va avertizeze printr-un mail.

6. Setari si dotari multiple. Pe langa evidenta functie de stocare inregistrari, aveti la dispozitie multe alte facilitati: iesire HDMI, iesire VGA, soft monitorizare dedicat, porturi USB, configurare avertizare e-mail, etc.

7. Monitorizare de pe internet prin telefon mobil, tableta, PC. Cu o simpla aplicatie gratuita si cateva setari aveti acces la sistemul video de oriunde.

8. Pret avantajos. Majoritatea produselor de acesti tip si cu aceeasi calitate au preturi mult mai mari.

9. Constructie estetica si compacta. Dimensiunile mici si discrete, carcasa eleganta si placuta sunt un avantaj pentru cei pretentiosi.

10. Consum mic de curent. Deoarece vorbim de un aparat ce este facut sa functioneze 24 din 24 este foarte important sa ne uitam si la consumul de curent. Din fericire oricare din cele doua modele nu consuma mai mult de 20 Watt pe ora.

Contactati-ne!

Speram ca sunt utile aceste recomandari cu cele mai avantajoase solutii pentru achizitionarea unui NVR IP. Pentru alte sfaturi sau orice alte neclaritati, nu ezitati sa ne contactati, va oferim Consultanta Gratuita chiar daca nu cumparati sistemul de supraveghere de la noi.

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.