Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2019' 'martie'

Ghid complet instalare sistem IP - Partea 3 - Configurare NVR

- 31 martie 2019

Acest ghid este destinat celor care doresc sa isi puna in functiune sistemul de supraveghere IP, de la A la Z , fara a mai apela la instalatori. Ghidul contine patru parti. Aceasta este partea a treia. Iata structura ghidului pentru a va putea orienta mai usor:Partea 1 - Planul de bataie, montarea HDD-ului in NVR, analiza retelei, alegerea setarilor de retea corecte pentru camere si NVRPartea 2 - Configurarea camerelor cu setarile de retea alese la Partea 1Partea 3 - Configurarea NVR-ului cu setarile de retea alese la Partea 1 + alte setari importantePartea 4 - Cablajul, pozitionarea camerelor, conexiunile, adaugarea camerelor in interfata NVR-ului si finalizarea instalariiIn prima parte a acestui tutorial am analizat reteaua in care vor functiona camerele, am stabilit ce IP-uri vom folosi pentru camere si NVR si am montat HDD-ul in NVR. In a doua parte am configurat camerele cu setarile de retea corecte.

Acum trecem la partea a treia, configurarea NVR-ului pe parte de retea, plus alte setari necesare pentru functionarea corecta a NVR-ului (alegere parola, setare data si ora, formatare HDD pentru inregistrare, etc).


Pentru a seta NVR-ul avem 2 variante:

1. Prin interfata de retea.
2. Cu monitor conectat direct pe NVR.

1. Prin interfata de retea. Aceasta modalitate a fost exemplificata in partea anterioara, cand am configurat camerele, iar pasii pentru accesarea interfetei de retea sunt identici. Acelasi sistem se aplica si in cazul NVR-ului. Cu un cablu de retea conectam portul LAN al NVR-ului cu portul LAN al laptop-ului si accesam interfata NVR-ului dintr-un browser web. Ne asiguram ca avem IP-uri din aceeasi clasa pentru NVR si laptop, accesam NVR-ul din browser pe baza IP-ului local, parcurgem etapa cu etapa interfata NVR-ului. Nu va speriati, vom detalia fiecare etapa de configurare in continuare.

2. Cu monitor conectat direct pe NVR. Cu un cablu VGA conectam iesirea VGA de la NVR cu intrarea VGA a unui monitor si lucram direct pe...

Comentarii (11)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.