Close
Categorii
Meniu
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: MIC
39,00 lei
:
Detalii produs

Microfon de interior cu conector RCA si mufa alimentare 12V curent continuu.

Este destinat conectarii la orice unitate DVR ce suporta intrari audio. Legatura se face folosind mufe RCA la microfon si la DVR.

Retineti ca microfonul are nevoie de alimentare de 12V.

Inregistrarea audio va trebui activata din meniul DVR-ului (atentie ca DVR-ul dumneavoastra sa suporte audio), iar inregistrarea audio se va suprapune peste imaginea video a canalului corespunzator. Exemplu: intrarea audio pe canalul 2 audio va duce la suprapunerea sunetului peste imaginile de pe canalul video 2.

Este recomandat pentru spatii de interior de pana la 60 metri patrati. Ideal pentru spatii comerciale in zona caselor de marcat, sau a oricarui punct de lucru unde exista tranzactii de marfuri.

SUPORT TEHNIC PERMANENT INCLUS

SUPORT TEHNIC PERMANENT INCLUS

Stim ca acest domeniu este unul complex pentru multi clienti, iar din respectul pe care il avem pentru dumnevoastra va oferim toate sfaturile necesare alegerii solutiei potrivite, pasi clari de instalare, ponturi utile si sprijin la configurarea sistemului, toate in costul pachetului. Folositi numarul de telefon 0728 08 70 08 (luni-vineri, 09-17) sau adresa de mail comenzi@supraveghere24.ro (luni-duminica, 24/7).

30 ZILE PERIOADA RETUR PRODUSE

30 ZILE PERIOADA RETUR PRODUSE

Pentru ca am pus seriozitatea si profesionalismul pe primele locuri, garantam pentru produsele si indicatiile noastre. Aveti o perioada de 30 de zile in care sa returnati echipamentele si sa va primiti banii inapoi daca nu corespund recomandarilor noastre.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Conector alimentare tata cu surub

Conector alimentare tata cu surub.
2,00 lei

Cablu UTP / Cablu Internet cat5E, cupru integral, pret / metru liniar

Cablu UTP internet din cupru, cu 8 fire. Se foloseste la conectarea dispozitivelor de retea, inclusiv camere IP. Mai poate fi folosit impreuna cu adaptori video balun pentru conectarea camerelor de supraveghere analogice.
1,65 lei

Conector alimentare mama cu surub

Conector alimentare mama cu surub.
2,00 lei
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
4
2 recenzii
Vizitator
microfon
Deci nu inteleg cu functioneaza acesta. Dvr-ul meu are 4 BNC pentru camere si 4 RCA pentru microfoane.  Am pus din mufa microfonului un cablu RCA iar capatul celalalt de RCA l-am pus in DVR (audio in) .  L-am alimentat cu un alimentator de camera, iar din DVR am plecat pe AudioOut intr-un televizor, in boxe , in orice. Nu se aude ..
Vizitator
se aude microfonul conectat direct la o boxa?
1. microfonul functioneaza individual? Conectati-l separat la un sistem audio.
2. Nu stiu ce dvr aveti, dar la dvr trebuie sa activati intrarea audio pentru canalul respectiv.
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.