Close
Categorii
Meniu

Camere analogice de 5 Megapixeli! Cine ar fi crezut?

Progresul tehnologiei analog HD nu da semne de incetinire, desi a aparut pe piata de ani buni. Dovada clara este noua serie de camere HDTVI de la Hikvision, cu rezolutie de 5 Megapixeli.
Desi rezolutia de 5 Megapixeli, mai exact 2592 x 1944 pixeli, este un pas imens pentru camerele de supraveghere analogice, uimitor este pretul incredibil de avantajos cu care aceste echipamente atat de performante sunt comercializate.
Comparativ cu preturile pentru camere de supraveghere IP de rezolutie inalta, aceste camere HDTVI sunt disponibile la un sfert din pret, dar cu aceeasi calitate superioara.


Este dificil sa exemplificam o rezolutie atat de mare pe un monitor de laptop sau calculator, care probabil este setat la o rezolutie mult mai mica, insa din imaginile de mai jos veti intelege care este principalul avantaj al unei rezolutii foarte mari.

In stanga avem un cadru larg al unei camere de 5 Megapixel. In dreapta avem aceeasi imagine, insa cu zoom digital pe cateva detalii. Veti observa cum imaginea nu se pixeleaza, iar detaliile raman usor de recunoscut. Daca ati fi incercat acest zoom cu orice alta camera de rezolutie mai slaba ati fi observat cum detaliile se pierd pe masura ce incercati sa efectuati zoom in imagine. Acesta este avantajul unei rezolutii foarte mari, informatie foarte multa "inghesuita" intr-un cadru larg, informatie pe care va puteti baza daca vreodata aveti nevoie. Cu aceste echipamente puteti conta pe detalii semnificative si recunoastere faciala pe distante foarte mari.

exemplu_imagine_turboHD_5megapixel

exemplu_imagine_turboHD_5megapixel_2

In acest moment va putem oferi cateva modele din aceasta noua serie turboHD, cu diverse lentile si iluminatori IR, eficiente pe distante de 30, 40, chiar 50 metri.

             DS-2CE16H1T-IT                             DS-2CE16H1T-IT3                                  DS-2CE16H1T-IT5
DS-2CD16H1t-it3DS-2CD16h1t-itDS-2CD16h1t-it5

O rezolutie atat de mare poate fi procesata si stocata doar de un DVR special. Pentru camerele turboHD Hikvision de 5 Megapixeli exista DVR-uri dedicate, capabile de a reda imagini de asemenea calitate.
Aceste unitati sunt compatibile cu toata gama turboHD de la Hikvision, plus camere AHD, CVI, camere analogice vechi, si camere IP de la alti producatori. Puteti deci folosi si camere de supraveghere pe care le aveti deja.

Iata exemple 2 exemple de DVR-uri cu suport pentru noile camere turboHD de 5 Megapixeli.

                                             7204HUHI-F1/S                                            7208HUHI-F2/S

dvr_7200huhi-f1/s-hikvisionDaca sunteti interesat de o solutie completa cu echipamentele Hikvision prezentate mai sus, am asamblat o serie de pachete cu toate componentele necesare, inclusiv HDD 2TB dedicat pentru supraveghere video, garantie si suport tehnic la instalare si configurare. Pachetele pot fi personalizate conform dorintelor clientilor.

Pachet complet cu 1 camera Hikvision 5 Megapixel

Pachet complet cu 2 camere Hikvision 5 Megapixel

Pachet complet cu 3 camere Hikvision 5 Megapixel

Pachet complet cu 4 camere Hikvision 5 Megapixel

Ca intotdeauna, echipa Supraveghere24.ro va sta la dispozitie daca aveti solicitari sau intrebari.

Cu stima,

Istrate Alexandru

Ing. Sisteme Securitate

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 12.04.2017 21:40
aceasta camera  este compatibila cu DVR 7208HQHI ? multumesc
Creat pe: 13.04.2017 9:50
compatibila doar cu DVR-urile din articol, adica cele seria HUHI / S
Aveti link-urile mai sus.
Creat pe: 13.04.2017 12:28
Eu am achizionat de la Dvs. DVR 7208HQHI ( sunt din alt oras ) , in manualul sau  spune ca pot utiliza doua camere IP.  Care sunt modelele cele mai recente de camera IP cu rezolutii bune, compatibile cu DVR -ul meu ,

ma intereseaza la  un zoom sa am o claritate buna ? La camerele IP varifocale pot seta zoomul direct din DVR  astfel ca inregistrarile sa se faca la zoomul setat ?  Aveti pe stoc asemenea camere ?multumesc
Creat pe: 17.04.2017 11:14
buna ziua. exista mai multe modelele IP compatibile cu DVR-ul dvs. va recomand sa sunati la numarul de consultanta sau sa trimiteti un mail cu solicitarea.
daca doriti sa setati zoom optic direct din DVR veti avea nevoie de o camera IP varifocala.
Creat pe: 20.11.2018 20:33
Bună seara.  Mă interesează un set complet de 16 camere 5mp analog. Cât ar costa ?
Creat pe: 21.11.2018 15:14
cererile de oferta va rog sa le plasati telefonic sau prin email la adresa comenzi@supraveghere24.ro

Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.