Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'martie'

Cum configuram un sistem de supraveghere sa trimita alarme pe telefon la detectie miscare?

- 8 martie 2020

alarme telefon detectie miscare hikvision

Orice sistem de supraveghere modern (fabricat in ultimii 6-10 ani) are integrata functia numita “detectie miscare”, o functie extrem de utila pentru orice posesor de camere de supraveghere. Un sistem video care nu face uz de aceasta facilitate la maxim este un sistem nefolosit la adevaratul potential.

Deoarece detectia de miscare este o facilitate atat de importanta, am gandit o serie de 3 articole individuale dedicate acestui subiect. In acest articol va prezentam un tutorial practic (cu imagini incluse) despre cum configuram un sistem de supraveghere Hikvision sa trimita alarme catre telefonul mobil atunci cand detecteaza miscare.

In primul articol am discutat despre principiile de functionare, avantajele si dezavantajele detectiei de miscare, cat si despre tipurile de detectie miscare disponibile pentru un sistem de supraveghere.

In al treilea articol vom prezenta un tutorial complet despre cum configuram un sistem de supraveghere Hikvision sa inregistreze doar atunci cand camerele detecteaza miscare.

Sa revenim la articolul de astazi.

Mai jos aveti toti pasii necesari pentru configurarea si activarea alarmelor la detectie miscare pentru un sistem Hikvision.

Ce aveti nevoie:

-un telefon mobil cu internet si aplicatia Hikvision ivms-4500 instalata. O puteti descarca gratuit de pe AppStore sau Google Play.
-sistemul de supraveghere de la care dorim sa primim alarme la miscare sa fie conectat la internet in mod corect si accesibil de pe telefon prin ivms-4500 (acesta este un tutorial despre activarea alarmelor pe telefon, nu despre cum conectam un sistem de supraveghere la internet. Daca nu aveti sistemul conectat la internet acest articol nu va fi de folos si va recomand sa parcurgeti tutorialul nostru pentru conectarea unui sistem de supraveghere la internet. Il gasiti AICI.
-un laptop sau calculator cu aplicatia ivms-4200 de la Hikvision instalata, pe care il vom folosi sa configuram DVR-ul. Puteti descarca aplicatia ivms-4200 de 

Comentarii (2)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.