Close
Categorii
Meniu

Vreau sa modernizez sistemul de supraveghere, dar sa pastrez camerele vechi

Sistemele de supraveghere au evoluat mult in ultimii ani. Au aparut camere de supraveghere si DVR-uri cu tehnologii noi si calitate superioara, camerele clasice cu linii TV au iesit din productie, insa sistemele de supraveghere vechi sunt inca functionale si utilizate cu succes de multe persoane.

Datorita acestei tranzitii catre alte tehnologii primim din ce in ce mai des urmatoarea solicitare:


“Vreau sa imi modernizez sistemul de supraveghere, dar nu doresc sa renunt la camerele vechi”.

Clientii care ne prezinta aceasta solicitare sunt multumiti de mare parte din camerele lor de supraveghere si doresc sa le pastreze, dar in acelasi timp doresc sa adauge 1 - 2 camere sau sa inlocuiasca 1 - 2 camere din cele vechi cu camere mai performante.

Acest articol ofera solutia cea mai eleganta pentru problema de mai sus.

Veti descoperi in urmatoarele randuri o serie de unitati DVR pe care le puteti folosi impreuna cu camerele dumneavoastra vechi, dar la care puteti adauga si camere de calitate superioara, HD sau Full HD, pentru acele zone unde aveti nevoie de un plus de calitate. In plus, va oferim si recomandari de camere de supraveghere HD si Full HD compatibile cu DVR-urile recomandate.


Implementarea este simpla:
- Alegeti DVR-ul cu numarul de canale potrivit numarului de camere pe care le aveti + numarul de camere pe care le adaugati. In recomandarile noastre veti gasi unitati DVR de 4, 8 si 16 canale video.
- Alegeti camerele cu care doriti sa extindeti sistemul. In recomandarile noastre veti gasi mai multe recomandari de camere, in functie de distante si conditii de lumina.
- Inlocuiti DVR-ul vechi cu cel nou si conectati toate camerele vechi, fara sa modificati vreo legatura, fara sa trageti vreun fir. DVR-urile din acest articol sunt perfect compatibile cu orice model de camera analogica. Nu trebuie decat sa conectati camerele deja montate, mufa cu mufa.
- Daca inlocuiti parte din camerele vechi cu camere noi, ca si in cazul inlocuirii DVR-ului, nu aveti mare lucru de facut. Trebuie doar sa schimbati camerele intre ele, pastrand cablurile si legaturile vechi.
- Daca adaugati camere noi la sistem trebuie sa respectati acelasi principiu de cablare pe care il vedeti la camerele vechi.

Despre diferentele de calitate dintre camerele de supraveghere analogice vechi si camerele de supraveghere analogice HD nu sunt multe de spus. Cateva imagini va vor lamuri mai repede decat oricate cuvinte. Mai jos aveti 3 filmulete de la 3 camere de supraveghere analogice diferite. Imginile sunt menite sa va ofere un reper de calitate pe care o puteti obtine folosind DVR-urile recomandate in acest articol impreuna cu camerele HD si Full HD recomandate in acest articol, in acelasi timp pastrand in functiune si camerele dumneavoastra vechi.

Primul exemplu este de la o camera clasica, veche, cu 600TVL (genul de camera pe care probabil doriti sa o inlocuiti).


Al doilea exemplu este de la o camera moderna, cu rezolutie HD - 1 megapixel, 1280x720 pixeli, un model foarte eficient, cu un nivel de calitate deja considerat minimal pentru sistemele noi.


Al doilea exemplu este de la o camera moderna, cu rezolutie Full HD - 2 megapixel, 1920x1080 pixeli, un model cu o calitate excelenta, dar totusi cu un pret foarte bun.Acum sa trecem la recomandari pentru DVR-uri si camere.

1. DVR-uri cu suport pentru camere analogice vechi si camere HD de maxim 1 megapixel

DVR_4_8_16_hikvision_71xxHGHI-F1 DVR_4_8_16_hikvision_71xxHQHI-F1


DVR 4 canale             DVR 8 canale            DVR 16 canalePe langa camerele dumneavoastra vechi, pe aceste unitati puteti adauga si camere analog HD, cu rezolutie maxima de 1 megapixel. Iata cateva exemple de camere HD - 1 megapixel, demne de luat in considerare:
Camere HD cu infrarosu mic (10-20 metri): 16C0T-IR, 56C0T-IRP
Camera HD cu infrarosu mediu  (15-30 metri): 16C0T-IT3
Camera HD cu infraroru mare (25-40 metri): 16C0T-IT5

2. DVR-uri cu suport pentru camere analogice vechi + camere HD de 1 megapixel + camere Full HD de 2 megapixel


DVR_4_8_16_hikvision_72xxHQHI-F1  DVR_4_8_16_hikvision_72xxHQHI-F1

DVR 4 canale             DVR 8 canale            DVR 16 canale


Pe langa camerele dumneavoastra vechi, pe toate unitatile acestea puteti adauga camere analogice vechi + camere camere analog HD si Full HD, cu rezolutii de 1 megapixel si 2 megapixel. Sugestii pentru camere de 1 megapixel am oferit mai sus. Iata cateva exemple demne de luat in considerare si pentru camerele de 2 megapixel:
Camere Full HD cu infrarosu mic (10-20 metri): 16D0T-IR, 56D0T-IRP
Camera Full HD cu infrarosu mediu  (15-30 metri): 16D0T-IT3,   16D1T-VFIR3
Camera Full HD cu infraroru mare (25-40 metri): 16D0T-IT516D1T-IT5

Va amintim ca echipa noastra va sta la dispozitie cu consultanta si suport gratuit in orice problema de IT si securitate. Ne gasiti la email: comenzi@supraveghere24.ro sau la telefon: 0728 08 70 08.

Nu uitati sa lasati un comentariu cu impresiile si sugestiile dumneavoastra.

Cu stima, Echipa Supraveghere24Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.