Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'mai'

Top 5 senzori si detectoare de miscare pentru interior

- 29 mai 2020

top 5 senzori si detectoare miscare PIR interior pentru alarma

9 din 10 sisteme de alarmare anti-efractie instalate folosesc doar senzori si detectoare de miscare montate la interior. Fie ca vorbim de case, vile, birouri sau hale depozitare, peste tot gasim doar senzori si detectoare de interior. Dar de ce? Din 3 motive semnificative.

1. Detectoarele si senzorii de interior au preturi mult mai accesibile fata de senzorii si detectoarele de exterior. Orice detector de exterior, care trebui sa functioneze eficient in conditii de praf, ploaie, zapada, caini si pisici in curte, etc, este construit cu materiale si tehnologii mult mai costisitoare decat cele fololiste pentru detectorii de interior.

2. Detectoarele si senzorii de interior produc alarme false mult mai rar fata de senzorii si detectoarele de exterior. Detectoarele de exterior, care automat trebuie sa functioneze in ploaie, frig, zapada, vegetatie miscata de vant, produc inevitabil si alarme false.

3. Firmele de paza care preiau sisteme de alarma spre monitorizare prefera sistemele cu senzori si detectoare de interior. O firma de paza va accepta spre monitorizare doar sisteme complete, dar si cu risc minim de alarme false. Nici o firma de paza nu vrea sa trimita echipa de interventie de 3 ori pe noapte pentru alarme false.

Pentru ca detectoarele de interior sunt atat de raspandite ne-am gandit sa va prezentam o lista cu recomandarile noastre pentru cei mai buni 5 senzori de miscare de interior la care ar trebui sa va uitati atunci cand va ganditi sa cumparati un sistem de alarma. Fiecare din cei 5 detectori de miscare prezentati are propriile avantaje, dezavantaje si recomandari, iar lista nu este un top bazat pe calitate, ci mai mult pe raportul optim pret / calitate pe care fiecare detector il ofera. Ideea este sa puteti studia avantajele si dezavantajele fiecarui detector si sa ii combinati astfel incat sa obtineti cel mai bun sistem de alarma pentru dumneavoastra.

Locul 5 - Paradox DG75. Probabil cel mai performant detector de miscare pentru interior pe...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.