Close
Categorii
Meniu

Top 10 Camere Supraveghere de Interior

Cele mai ieftine camere de supraveghere de interior care merita cumparate

In caz ca titlul acestui articol este putin confuz, vom face o clarificare. In paginile ce urmeaza veti gasi o lista cu recomandari de camere de supraveghere de interior pentru diverse proiecte posibile. Recomandarea se bazeaza pe ideea alegerii camerei ce acopera corespunzator nivelul de calitate necesar, dar la pretul cel mai mic posibil. Un sistem scump si bun va poate recomanda oricine, iar un sistem ieftin si prost este inutil. Trebuie sa gasim solutia potrivita.

Am impartit clasamentul camerelor in situatii clare si precise pentru ca dumneavoastra sa puteti identifica cat mai usor solutia de care aveti nevoie.

Prima clasificare este in functie de conditiile de mediu in care vor opera camerele, la interior sau la exterior. Vom considera mediul interior ca fiind un mediu de la semi-protejat in sus, adica un mediu unde temperatura este mai mare de -5 grade si mai mica de 40 grade, iar ploaia, zapada si viscolul nu ajung in contact cu camerele. Mediul exterior este cel unde temperaturile vor ajunge pana la -30 grade si nu depaseste 60 grade, iar ploaia si zapada si viscolul vor intra in contact cu camerele. In acest articol ne ocupam de camerele de interior.

In al doilea rand, camerele de supraveghere se impart in camere de supraveghere pentru zi (conditii bune de lumina) sau pentru noapte (conditii slabe de lumina). Nu faceti greseala sa credeti ca o camera cu infrarosu, oricate LED-uri ar avea, are imagine buna pe timp de noapte doar pentru ca are iluminator IR. Calitatea imaginii pe timp de noapte este data de calitatea senzorului de imagine si de modul in care acest senzor lucreaza cu radiatia IR. De aceea, alegerea camerelor de supraveghere pentru folosirea in conditii de lumina buna, dar si slaba, este ceva mai dificila.

A treia clasificare a camerelor de supraveghere este distanta pentru care aceste camere ofera imaginii de calitate. Unele camere vor fi eficiente pe distante de 5 metri, altele pe 10, 15, 20, altele chiar mai mult de atat.

Acestea fiind spuse, prin combinatia: conditii de mediu (interior sau exterior) + conditii de lumina (bune sau proaste) + distanta necesara de monitorizare (5,10,15,20 metri) obtinem recomandarile noastre pentru toate situatiile posibile.

1. Camere ieftine + Camere de interior + Camere pentru zi si noapte.

Acele camere ce sunt eficiente la interior, indiferent de conditiile de iluminat, bezna totala sau cu lumina abundenta.

1.1 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 8 metri

Va recomandam modelul IRDOM-06. O camera tip dome cu 800 TVL si un pret foarte mic. Este o camera foarte ieftina, fara pretentii mari, dar ideala pentru distante de cativa metri. Senzorul de imagine impreuna cu iluminatorul cu 24 LED-uri ofera imagini clare atat pe timp de zi, dar si pe timp de noapte, pe distante de pana la 8 metri.

Exemplu:

1.2 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 15 metri

Recomandarea noastra, modelul MTX 1001DIR. O camera cu 1000TVL si senzor de imagine Sony Exmor 1.3 megapixel, cu indispensabila functie Day & Night. Functia Day & Night impreuna cu iluminatorul IR garanteaza imagini foarte clare pe timp de noapte, pe distante pana la 15 metri.

Exemplu:

1.3 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 20 metri

Sugestia noastra, Turbo VTX1000DIR. Pentru distante de pana la 20 metri trebuie sa apelam deja la camera cu un plus de rezolutie. Recomandarea noastra este modelul VTX 1000DIR, o camera cu imagini HD 720p si senzor de imagine optimizat pentru conditii de intuneric si lumina scazuta, toate la un pret imbatabil.

1.4 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 30 metri

Pentru astfel de distante va puteti orienta catre modelul HIKVision DS-2CE56D5T-IRM. Un dome FullHD 1080p, si iluminator IR integrat. Functii precum: Wide Dynamic Range, BLC, Digital Noise Reduction, Day & Night, fac din acest model un echipament cu adevarat performant.

Exemplu:

HIKVision DS-2CE56D5T-IRM

1.5 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de peste 30 metri

Cand discutam de mai mult de 30 de metri trebuie sa gasim variante de camere cu zoom. Modelul HIKVision DS-2CE56D1T-VFIR3 are o lentila varifocala, reglabila manual, ce va permite incadrarea perfecta a zonei de interes. In plus, rezolutia Full HD 1080p si imaginea clara pe timp de noapte vor satisface clientii cei mai exigenti.

2. Camere ieftine + Camere de interior + Camere doar pentru zi

Acele camere ce sunt eficiente la interior doar in conditii de iluminat bun.

2.1 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 8 metri

Va recomandam modelul IRDOM-06. O camera tip dome cu 800 TVL si un pret foarte mic. Este o camera foarte ieftina, fara pretentii mari, dar ideala pentru distante de cativa metri. Rezolutia de 800 TVL ofera imagini clare pe distante de pana la 8 metri.

Exemplu:

2.2 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 15 metri

Modelul ATX24-07 - cu siguranta una din cele mai bune camere dome de 1000TVL pe care o puteti cumpara pentru bani putini. Camera exceleaza chiar si in conditii cu lumina mai slaba si lumina buna, iar rezolutia de 1000TVL o recomanda pentru incaperi de pana la 15 metri lungime.

Exemplu:

camera supraveghere video ATX24-07

2.3 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 20 metri

AHD-ATX24W-130. Un dome de interior si exterior de noua generatie cu rezolutie HD 720p la un pret de nebatut. Este o camera de supraveghere AHD - Analog HD, ce ofera imagini HD folosind clasica modalitate de transmisie prin cablu coaxial + BNC sau cablu UTP + video Balun. Imaginile de la aceasta camera rivalizeaza imagini de pe camere de doua ori mai scumpe.

Exemplu:

camera supraveghere video AHD-ATX24W-130

2.4 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 30 metri

ATX24-2.0. Un dome Full HD de interior la cel mai bun pret. Rezolutia 1080p si deschiderea de 80 grade face aceasta camera extrem de utila pentru interiorul halelor, depozitelor, spatiilor largi de interior de orice fel.

Exemplu:

2.5 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de peste 30 metri

Cand discutam de mai mult de 30 de metri trebuie sa gasim variante de camere cu zoom. Modelul Envio IP-TRX-2.0 are o lentila varifocala, reglabila manual, ce va permite incadrarea perfecta a zonei de interes. In plus, rezolutia Full HD 1080p si imaginea clara pe timp de noapte vor satisface clientii cei mai exigenti.

Contactati-ne!

Speram ca este util acest top cu cele mai avantajoase solutii pentru monitorizarea video. Pentru alte sfaturi sau orice alte neclaritati, nu ezitati sa ne contactati, va oferim Consultanta Gratuita chiar daca nu cumparati sistemul de supraveghere de la noi.

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.