Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'octombrie'

Ce tastatura sa aleg pentru sistemul meu de alarma Paradox?

- 31 octombrie 2020

top 5 tastaturi Paradox

In cadrul unui sistem de alarma, tastatura este echipamentul care permite utilizatorului interactiunea completa cu sistemul. Cu o tastatura se armeaza / dezarmeaza sistemul, se configureaza sistemul, se verifica erorile tehnice, se modifica parola, etc.

Tastatura este indispensabila oricarui sistem de alarma. Chiar si pentru sistemele utilizate complet folosind aplicatia de mobil sau telecomanda, tot este necesara o tastatura pentru posibile modificari de setari, interventii tehnice si raportari de evenimente. Plus, o telecomanda se poate pierde, comunicarea prin internet se poate intrerupe, si atunci tastatura devine varianta sigura si de baza prin care sistemul de alarma poate fi accesat.

Tastatura potrivita se alege in functie de cateva criterii:

-numarul de zone pe care le va avea sistemul - unele tastaturi sunt capabile sa gestioneze zone mai putine, altele mai multe. Tastatura potrivita trebuie sa poata gestiona toate zonele care vor fi definite. Ce este o zona? Cititi articolul nostru "Cauti un sistem de alarma? Iata ce trebuie sa stii!"
-daca se doreste o tastatura wireless sau pe fir - cele mai eficiente tastaturi sunt cele pe fir, dar pentru acele situatii unde pozarea de cabluri este imposibila exista si variante de tastaturi wireless.
-bugetul alocat - exista tastaturi cu preturi mici si tastaturi mai scumpe; o tastatura scumpa va avea functii suplimentare si display-uri sau ecrane tactile.
-estetica dorita - pentru cei ce doresc un design minimalist si modern exista tastaturile cu ecran tactil, iar pentru cei cu gusturi clasice exista tastaturile cu butoane; exista optiuni pentru orice preferinta.
-daca utilizarea de baza a sistemului se va face folosind tastatura sau alte modalitati (telecomanda, aplicatie pe mobil, comunicare prin SMS); daca planul este sa folositi sistemul utilizand o aplicatie instalata pe mobil, atunci nu aveti nevoie de o tastatura foarte performanta; in schimb, daca tastatura va fi modalitatea de baza prin care sistemul va fi folosit ...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.