Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'decembrie'

Supraveghere video in locatii fara internet - Supraveghere video prin internet 3G/4G

- 12 decembrie 2016

Un sistem de supraveghere este cu adevarat eficient atunci cand poate fi urmarit de pe internet. Dar ce facem atunci cand locatia unde dorim sa instalam camerele de supraveghere nu are posibilitatea instalarii unui abonament de internet de la un furnizor uzual (RDS, Telekom, UPC, etc) ?
Situatia de mai sus o intalnim cel mai des la clientii cu locatii izolate, la distanta de marile orase. Ferme, case de vacanta, depozite, etc, toate aceste locatii pot beneficia de pe urma unei legaturi la internet, insa distanta si lipsa unei infrastructuri solide de comunicatii impiedica aceasta legatura.
Pentru clientii nostri apelam constant la 2 solutii plauzibile si eficiente pentru a rezolva problema de mai sus. In acest articol va vom prezenta si dumneavoastra aceste solutii.Solutia 1. Abonament de internet prin 3G/4G. - Solutia rapida pentru un sistem de supraveghere cu cateva camere.


Reteaua de comunicatii date a furnizorilor de telefonie mobila este intr-o dezvoltare continua. Pentru cei ce nu au acces la o legatura de internet pe fir, legatura de date 3g/4g este acum o reala solutie.
Aceasta legatura 3g/4g poate fi folosita si pentru conectarea la unui sistem de supraveghere in mod eficient. Iata ce trebuie sa stiti si sa faceti:


Pasul 1 - Analizati semnalul de date 3g/4g din locatia unde doriti sa aveti internet. Aveti nevoie doar de un telefon smartphone cu abonament de internet 3g/4g. Daca telefonul “gaseste” semnal de date bun in zona respectiva atunci aveti noroc si puteti citi in continuare. Daca nu gasiti semnal de date cu telefonul mobil, atunci va trebui sa sariti la Solutia 2. Nu confundati semnalul de date cu semnalul de telefonie. Sunt lucruri diferite. Este posibil sa aveti semnal de date si sa nu aveti semnal telefonic, sau invers. Pentru internet aveti nevoie de semnal de date 3g/4g.
Pentru determinarea “tariei” semnalului de internet mobil din zona puteti folosi urmatoarea aplicatie pentru telefon:
Pentru telefoane cu iOS:

Comentarii (16)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.