Close
Categorii
Meniu

Modernizarea unui Sistem de Supraveghere Video Vechi

Multe societati si persoane fizice folosesc sisteme de supraveghere instalate acum multi ani de zile. In tot acest timp tehnologia video a evoluat foarte mult, calitatea echipamentelor a crescut, iar preturile pentru sistemele de supraveghere de calitate au scazut foarte mult. Ba mai mult, au aparut solutii eficiente de modernizare a sistemelor de supraveghere vechi, prin pastrarea cablajului existent si inlocuirea camerelor si unitatii de inregistrare.

Acest articol se adreseaza celor ce detin un sistem de supraveghere defect sau invechit, si care doresc sa il aduca la zi fara complicatii si batai de cap. Solutiile de modernizare pe care vi le oferim in continuare respecta urmatoarele conditii:

1. Simplitatea modernizarii

Modernizarea unui sistem video se poate face acum prin simpla inlocuire a camerelor vechi cu camere noi si performante, fara a fi necesara inlocuirea de cabluri, conectori sau surse de alimentare. Cablajul camerelor este un proces anevoios, uneori chiar costisitor, un proces pe care nimeni nu doreste sa il mai repete. Indiferent de cablul pe care sistemul dumneavoastra vechi il foloseste, exista aparatura moderna pe piata ce foloseste acel tip de cablu si va creste calitatea imaginilor la un nivel performant.

2. Compatibilitate cu camerele existente

Nu toata lumea va dori inlocuirea tuturor camerelor din sistemul deja instalat. Unele camere vechi isi fac treaba foarte bine, deci nu are rost o cheltuiala suplimentara. Dorim sa putem pastra aceste camere, iar solutiile noastre va ofera acest lucru prin noile DVR-uri cu suport atat pentru tehnologiile vechi, dar si pentru cele noi.

3. Calitate superioara a imaginilor

Veti obtine imagini de calitate HD cu rezolutii de 1 megapixel, 2 megapixel, chiar 3 megapixel.

Iata variantele cele mai comune de sisteme care necesita modernizare:

1. Un sistem analogic vechi

Un sistem analogic este un sistem care foloseste cablu coaxial si mufe BNC (sau cablu UTP si conectori video-balun) pentru a conecta camerele de supraveghere cu o unitate de inregistrare DVR. Daca aveti un astfel de sistem analogic si doriti sa inlocuiti o parte din camere (sau toate camerele) cu camere mult mai bune, exista pentru dumneavoastra o solutie eleganta: tehnologiile analog HD (AHD, HDTVI, HDCVI). Aceste echipamente ofera acum calitate HD si FULL HD a imaginilor, folosind acelasi cablu coaxial pe care il aveti deja montat. In plus, multe DVR-uri AHD si HDTVI sunt compatibile si cu camere de supraveghere analogice vechi, deci veti putea sa pastrati acele camere de supraveghere pe care nu vreti sa le inlocuiti. Singura conditie pe care trebuie sa o respectati este compatibilitatea intre camere si DVR:

  • camerele AHD se monteaza pe DVR-uri AHD
  • camerele HDTVI se monteaza pe DVR-uri HDTVI
  • camerele analogice vechi se monteaza si pe DVR-uri AHD si pe DVR-uri HDTVI

Mai jos gasiti sugestiile noastre de camere si DVR-uri, in ordine crescatoare a calitatii, cu care puteti moderniza un sistem analogic, impreuna cu exemple de imagini de la fiecare recomandare.

Oferta noastra de camere AHD / HDCVI

Oferta noastra de DVR-uri AHD

Oferta noastra de camere HDTVI

Oferta noastra de DVR-uri HDTVI

- pentru buget limitat: DVR AHD 720p si camere AHD 720p

- pentru buget mediu: DVR HDTVI 720p si camere HDTVI 720p

- pentru buget bun: DVR AHD 1080p si camere AHD 1080p

- pentru buget generos: DVR HDTVI 1080p si camere AHD 1080p2. Am un sistem vechi cu camere IP si doresc imagini mai performante

Cei doritori de sisteme supraveghere IP pot fi incantati ca in acest moment se pot cumpara camere IP foarte performante, la preturi mult mai mici decat preturile de acum cativa ani.

La modernizarea unui sistem IP trebuie sa fim foarte atenti la compatibilitatea dintre camere si unitatea sau softul de inregistrare (NVR). Camerele IP se conecteaza la NVR folosind un protocol implementat de producator, ceea ce inseamna ca de obicei o camera IP de la producatorul X nu va fi compatibila cu NVR-ul de la producatorul Y.

In ajutorul dumneavoastra a venit standardul ONVIF, un standard implementat de mai multi producatori de echipamente IP pentru a asigura compatibilitatea intre echipamente ce respecta acest standard. In teorie, orice camera cu ONVIF va functiona cu orice NVR cu ONVIF. Am spus "in teorie" pentru ca se poate intampla ca 2 echipamente ONVIF sa nu fie complet compatibile. Recomandarea noastra in ceea ce priveste modernizarea sistemelor IP, este sa alegeti inlocuirea simultana a camerelor si a NVR-ului cu modele de la acelasi producator.

Mai jos gasiti sugestiile noastre de camere IP si NVR-uri cu care puteti moderniza un sistem IP, impreuna cu exemple de imagini de la fiecare recomandare.

Oferta noastra de NVR-uri

Oferta noastra de Camera IP

- pentru buget limitat: NVR IP Bentech si camere IP Bentech 720p

- pentru buget mediu: NVR IP Bentech si camere IP Bentech 1080p

- pentru buget generos: NVR Hikvision si camere IP Hikvision de 2, 3, 4, 5 megapixel


Contactati-ne!

Speram ca solutiile noastre v-au fost utile. Pentru sfaturi sau raspunsuri nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0728 08 70 08 sau pe adresa de mail comenzi@supraveghere24.ro; oferim Consultanta Gratuita chiar daca nu cumparati sistemul de supraveghere de la noi.

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 02.11.2017 21:17
Un articol bine documentat si pe intelesul tuturor.
In privinta consultantei oferite, o pot caracteriza in 2 cuvinte : promptitudine si profesionalism.
R.Dobric─â - Bucuresti
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.