Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2014' 'septembrie'

Sistemul de Alarma Ieftin si Bun

- 10 septembrie 2014

Deoarece articolul nostru despre Sistemul de supraveghere bun si ieftin a fost foarte bine primit, am decis sa va oferim un articol echivalent si pentru sisteme de alarma, Sistem de alarma bun si ieftin.

In continuare vom prezenta in detaliu un sistem de alarma complet, cu aparatura de calitate, la un pret accesibil. Acest articol a fost revizuit si adaptat pentru anul 2019-2020.

Iata criteriile pe care acesst sistem le indeplineste:

1. Fiabilitate

Un sistem de alarma trebuie sa functioneze zeci de ani fara defectiuni, doar cu mici revizii semestriale. Vom alege deci pentru sistemul nostru echipamente de la un producator serios si cu vechime, in niciun caz ceva fara nume de pe raftul unui supermarket. Nimeni nu doreste sa se loveasca de probleme la  doar cateva zile de la instalarea sistemului. Avem nevoie de un sistem cu suport tehnic, despre care sa stim ca nu ne va lasa la greu si care va rezista in timp.

2. Eficienta

Un sistem de alarma este eficient daca este capabil sa detecteze toate persoanele care patrund in zonele protejate de sistem, fara scapari si alarme false. Sistemul pe care il asamblam in continuare ofera: detectie si avertizare prompta, acoperire completa, fara alarme false. Ne vom orienta catre un numar nimim de echipamente, dar alese corect, cu care sa ne protejam complet locatia. Doar un astfel de sistem ofera siguranta si liniste proprietarului.

3. Instalare si utilizare usoara

Instalarea si configurarea echipamentelor de alarma este in general o sarcina destul de dificila, cu multe surprize si posibile probleme frustrante. Din acest motiv sistemul de alarma pe care il construim vine la pachet cu manual si suportul nostru tehnic. Daca doriti putem realiza configurarea completa a sistemului inainte de a livrarea spre dumneavoastra. Trebuie doar sa mentionati acest lucru cand ne contactati.

4. Compatibilitate intre componente

O mare problema la instalarea unui sistemde alarma este compatibilitatea dintre componentele...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.