Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2014' 'septembrie'

Sistemul de alarma ieftin si bun

- 10 septembrie 2014

Deoarece articolul nostru despre alegerea Sistemului de supraveghere bun si ieftin a fost foarte bine primit, am decis sa va oferim un articol echivalent si pentru sisteme de alarma. Deci, iata un sistem de alarma bun si ieftin.

Vom prezenta mai intai criteriile pe care sistemul de alarma trebuie sa le indeplineasca, apoi vom construi sistemul pas cu pas, echipament cu echipament.

Iata criteriile pe care sistemul nostru le indeplineste:

1. Fiabilitate

Un sistem de alarma trebuie sa functioneze zeci de ani fara defectiuni, doar cu mici revizii semestriale. Deci, vom alege pentru sistemul nostru echipamente de la un producator serios, cu reputatie confirmata pentru calitate si fiabilitate (Paradox). Nimeni nu doreste sa se loveasca de probleme tehnice dupa doar 2-3 saptamani de la instalarea sistemului. Avem nevoie de un sistem cu suport tehnic, despre care sa stim ca nu ne va lasa la greu si care va rezista in timp.

2. Eficienta

Un sistem de alarma este cu adevarat eficient doar daca este capabil sa detecteze toate persoanele care patrund in zonele protejate de sistem, fara scapari si alarme false. Sistemul pe care il asamblam in continuare ofera: detectie si avertizare prompta, acoperire completa, fara alarme false. Ne vom orienta catre un numar minim de echipamente (pentru costuri cat mai reduse), dar alese corect, cu care sa protejam complet locatia.

3. Instalare usoara si utilizare intuitiva

Instalarea si configurarea echipamentelor anti-efractie este in general o sarcina destul de dificila, cu multe surprize si probleme frustrante. Din acest motiv sistemul de alarma pe care il construim include manual si suport tehnic. Oferim inclusiv configurarea completa a sistemului inainte de livrare. Trebuie doar sa mentionati ca doriti configurarea cand ne contactati.

4. Compatibilitate intre componente

O mare problema la instalarea unui sistem de alarma este compatibilitatea dintre componentele sistemului. Uneori apar probleme de compatibilitate chiar intre...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.