Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'august'

Conectarea unui sistem de supraveghere la internet - Port Forward Router Huawei Telekom

- 9 august 2016

Acest tutorial este dedicat celor ce au parcurs primele etape necesare pentru accesarea sistemului video prin internet, au configurat DVR-ul, au incercat sa configureze si router-ul Huawei, dar s-au impotmolit. Toate informatiile de care aveti nevoie pana la acest punct le gasiti in cele 3 link-uri de mai jos. Informatiile si procedurile explicate acolo sunt foarte importante pentru reusita accesarii sistemului de supraveghere prin internet.

Partea 1 - Informatii utile si descrierea generala a pasilor necesari
Partea 2 - Setarile pentru DVR / NVR
Partea 3 - Setarile pentru Router

Setarile necesare pentru deschiderea de porturi (port forward) pe un router Huawei sunt putin diferite fata de un alt tip de router. Nu este nimic complicat, doar un pas suplimentar si putina atentie.

1. Ca si cu orice alt model de router, vom incepe prin accesarea router-ului folosind adresa IP interna a acestuia. Daca nu stiti adresa IP interna a router-ului dumneavoastra va rugam sa parcurgeti tutorialul de mai sus, "Partea 3 - Setarile pentru Router".
2. Introduceti in bara de adrese a unui browser adresa IP interna a router-ului si apasati tasta Enter. Printre cele mai des intalnite adrese IP de router gasim: http://192.168.1.1 sau http://192.168.0.1
3. Cu interfata de logare incarcata, introducem utilizatorul si parola web ale router-ului (de obicei acestea sunt utilizator: “admin” si parola: “admin” sau utilizator: "admin" si fara parola).


Port_forward_router_huawei_login


Port_forward_router_huawei_interfata


4. In meniul vertical din stanga, mergem mai intai la sectiunea STATUS -> WAN
Aici vedem o serie de conexiuni existente pe router-ul nostru Huawei. Din toate aceste conexiuni, numai una este activa pentru internet. In imaginea de mai sus am marcat legatura de internet activa si cu IP alocat de catre furnizorul de internet: TR069_INTERNET_R_0_35. Vedem ca aceasta legatura apare cu statusul “connected” si are IP-ul public 92.80.166.218 . Este foarte important sa identificam si sa retinem conexiunea activa pe care...

Comentarii (23)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.