Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2018' 'aprilie'

Am un DVR vechi, chinezesc, si nu stiu ce aplicatie sa folosesc pentru monitorizare pe internet

- 30 aprilie 2018

Stim ca in China se produce orice, de la echipamente de la calitate premium si pana la echipamente foarte ieftine si slabe calitativ, denumite generic “chinezarii”.


In ultimii zeci de ani Romania a fost inundata de sisteme de aceste sisteme de supraveghere tip “chinezarie” pentru ca piata cerea aceste produse, iar vanzatorii puteau obtine adaosuri foarte mari distribuind aparatura cumparata ieftin din China, dar vanduta scump in Romania.


Pentru ca sunt inca multe persoane care folosesc aceste sisteme vechi, am considerat ca ar fi util sa le oferim putin ajutor. Acest articol este dedicat clientilor care folosesc DVR-uri vechi si fara nume, sunt impacati cu ele, dar isi doresc sa le monitorizeze prin internet, de pe telefon sau calculator.

Mai intai sa vedem cum identificam un produs “chinezesc”.1. Care sunt problemele principale cu aceste DVR-uri?La aceste DVR-uri “fara nume” principalele probleme care apar sunt:
- lipsa unei aplicatii stabile si eficiente de monitorizare de pe telefonul mobil
- lipsa unei aplicatii de monitoritorizare pentru calculator
- probleme cu garantie si service

Aceste unitati nu sunt neaparat nefiabile, ele pot functiona ani de zile fara probleme daca nu sunt expuse socurilor de tensiune, umiditatii sau temperaturilor extreme.
Problema este lipsa unui suport tehnic real din partea unui producator. Acest lucru face ca aplicatiile de monitorizare pentru telefon si calculator sa nu fie disponibile clientilor pe un site, ci doar pe un mic CD aflat in cutia DVR-ului sau scrise pe un colt al cutiei DVR-ului. Daca CD-ul sau cutia se pierd, adio aplicatie.
Alta mare problema este lipsa unei actualizari a aplicatiilor de monitorizare. Chiar si daca stim ce aplicatie trebuie sa folosim, sistemele de operare de pe telefoane si calculatore sunt intr-o schimbare continua. Daca nu se ocupa nimeni de actualizarea aplicatiilor pentru a fi compatibile cu noile sisteme de oparere, atunci acele aplicatii devin ...

Comentarii (2)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.