Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'august'

Top 3 sirene alarma pentru exterior

- 31 august 2020

top 3 sirene alarma exterior

Sirena de exterior este un element de baza pentru orice sistem de alarma (mai putin alarmele de apartament unde se folosesc sirene de interior). In schimb, pentru orice casa, sediu de firma, depozit, afacere, sirena de exterior este indispensabila si are mai multe sarcini foarte importante. Cu totii stim ca sirena trebuie sa sune foarte tare ca sa sperie persoanele rau intentionate, dar sirena de exterior face mai multe lucruri. Iata cateva din acele lucruri pe care probabil nu le stiati:

-informeaza cand a fost armat sau dezarmat sistemul de alarma printr-un semnal sonor specific. In acest mod veti sti mereu daca ati armat sau dezarmat corect sistemul.
-detecteaza si semnaleaza tentativele de sabotaj. Cand se incearca sabotarea unei componente din sistem (senzor, centrala, sirena, chiar si cablurile care conecteaza aceste componente), sirena declanseaza automat.
-ofera posibilitatea programarii duratei de alarmare (de obicei intre 3 si 10 minute). In acest mod, daca stiti ca veti mai avea alarme false (poate datorita unor animale de companie), veti seta durata de alarmare la minim.

Sirena de exterior se monteaza intotdeauna la exterior (evident), la o inaltime recomandata de peste 3 metri, orientata catre o strada sau zona circulata. De ce peste 3 metri? Pentru ca nu doriti sa fie usor accesibila si pentru ca doriti ca sunetul generat de sirena sa fie cat mai eficient distribuit. De ce catre o zona circulata? Pentru ca o sirena de exterior nu proiecteaza sunetul in toate directiile, ci doar in directia in care este orientata. Din acest motiv, pentru ca sirena sa fie auzita, este foarte important ca sunetul sirenei sa ajunga spre zona de interes. De obicei se orienteaza catre strada la care are acces imobilul.1. Paradox PS-128, alegerea noastraUn model extrem de dotat si sigur, la un pret bun. Aceasta este prima noastra alegere. Este o sirena de calitate, compatibila cu orice model de centrala. O puteti folosi in combinatie cu orice sistem de alarma, de la orice...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.