Close
Categorii
Meniu

Am un DVR vechi si vreau sa adaug camere mai bune

Odata cu progresul tehnologic al sistemelor de supraveghere, camerele analogice cu linii TV, pe care multe persoane le cunosc si le-au folosit, au fost inlocuite de camere analogice performante, ce implementeaza tehnologii noi si ofera rezolutii HD si Full HD. Aceast progres a facut ca productia camerelor analogice vechi sa inceteze, iar cei ce doresc acum un sistem de supraveghere vor gasi pe piata doar tehnologiile analogice moderne, AHD - HDTVI - HDCVI. Acest lucru nu este rau, evolutia este normala, iar calitatea echipamentelor a crescut foarte mult, iar costurile au scazut.

Ce se intampla insa cu acele sisteme cu camere vechi, dar inca functionale? In tara noastra, multe persoane inca folosesc sisteme de supraveghere clasice, cu DVR-uri si camere vechi, si nu toata lumea doreste sau are nevoie sa inlocuiasca complet sistemul video vechi cu unul nou. Exista situatii cand posesorul unui sistem de supraveghere vechi doreste sa mai adauge o camera, doua, sau are ghinionul sa i se defecteze o camera.

Ce este de facut daca doriti sa pastrati DVR-ul si camerele vechi si doar sa adaugati o camera sau sa inlocuiti o camera defecta?


Pentru aceste situatii exista camerele analogice cu mod multiplu de functionare. Vorbim despre camere de supraveghere care pot functiona atat cu DVR-uri noi, de tehnologie HD, cat si cu DVR-uri analogice vechi.

Conectate la un DVR HD, cu aceste camere veti obtine imagine HD 720p de foarte buna calitate.
Conectate la un DVR analogic vechi, camerele vor trebui setate sa functioneze in mod analogic clasic (CVBS), iar calitatea camerelor se va alinia cu calitatea maxima suportata de DVR-ul dumneavoastra.


Extrem de util este faptul ca daca pe viitor veti dori sa inlocuiti si uniatea de inregistrare, veti avea deja la dispozitie camere HD pe care ca le veti putea muta in modul HD. Mai jos va oferim o lista de camere de acest tip, pe care noi le recomandam.

Aceste camere sunt dotate cu un mic joystick OSD (On Screen Display - eng: “Afisare pe ecran”) cu ajutorul caruia puteti efectua diverse setari de imagine (luminozitate, contrast, setare infrarosu), dar mai mult, puteti alege modul in care doriti sa functioneze camerele. In plus, va oferim si cateva link-uri cu modele de DVR-uri moderne, pe care va puteti baza in caz ca doriti sa inlocuiti si DVR-ul si sa beneficiati direct de rezolutia HD.

OSD-optiuni   OSD-select-AHD-CVBS-HDCVI-HDTVI 

Sa spunem ca aveti un DVR analogic clasic, mai vechi, si doriti sa adaugati o camera noua sau sa inlocuiti o camera deja existenta. Nu mai gasiti pe piata un model vechi de camera. Nicio problema. Oricare din camerele de supraveghere din lista de mai jos functioneaza perfect cu DVR-ul dumneavoastra vechi. Trebuie doar sa optati pentru modelul cu iluminatorul IR si lentila potrivite.

1. Cele mai ieftine variante de interior si exterior, IR 10-15 metri, 70 grade deschidere:

                     CACT-ZIM36-100                                                            CACT-ATX24-100

cact-zim36-100   irdome-100


2. Pentru infrarosu pe distante mici (10-15 metri) si unghi larg:


                    AHD-ZEM36W-130S                                                        CACT-ZIM36-130

ahd-zem36-130   cact-zem36-130


3. Pentru infrarosu pe distante medii (15-25 metri) si lentila varifocala:


                    AHD-ZEN42-130                                                       CACT-ZEN42-130

ahd-zen42-130   cact-zen42-130


4. Pentru infrarosu pe distante mari (25-40 metri) si lentila varifocala:


                    AHD-ZED72-130                                                         CACT-ZED72-130

ahd-zen72-130   cact-zen72-130

Daca sunteti interesat si de inlocuirea DVR-ului cu un model nou, performant, cu suport pentru camere HD, va recomandam unul din modelele de mai jos. Toate DVR-urile de mai jos sunt compatibile si cu camerele enumerate mai sus.

- variante optime pret / performanta:

Enni Vision 4 canale HD - ADP-304

Enni Vision 8 canale HD - ADN-488

- variante de cea mai buna calitate:

Hikvision 4 canale HD - 7104HGHI-F1

Hikvision 8 canale HD - 7108HGHI-F1

Hikvision 4 canale Full HD - 7204HQHI-F1

Hikvision 8 canale Full HD - 7208HQHI-F2

Va amintim ca echipa noastra va sta la dispozitie cu consultanta si suport gratuit in orice problema de IT si securitate. Ne gasiti la email: comenzi@supraveghere24.ro sau la telefon: 0728 08 70 08.

Nu uitati sa lasati un comentariu cu impresiile si sugestiile dumneavoastra.

Cu stima, Echipa Supraveghere24

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 19.03.2018 11:51
Buna ziua, in situatia in care DVR -ul s-a stricat si pentru altul nou inclusiv alte camere cu rezolutie mai buna , ne trebuie documentele de achitizitie acestor  obiecte ?
Va multumesc!
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.