Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'aprilie'

Top 10 camere supraveghere bune si ieftine pentru exterior

- 29 aprilie 2015

In acest articol va prezentam 10 camere de supraveghere de exterior cu care puteti alcatui un sistem eficient pentru orice locatie. Indiferent de distanta pe care doriti sa o monitorizati, sau de conditiile de lumina din locatie, veti gasi in acest articol cate o camera recomandata pentru fiecare situatie posibila. Pentru fiecare situatie, recomandarea a fost facuta pe principiul alegerii camerei ce ofera calitatea necesara, dar la pretul cel mai mic posibil. Un echipament scump poate recomanda oricine, iar o camera ieftina si prosta este inutila. Trebuie sa gasim solutia optima.

Pentru ca acest articol are ca subiect supravegherea de exterior am inclus in recomandari doar camere care pot functiona fara probleme in conditii meteo dure. Asta inseamna ca toate camerele pot functiona in temperaturi intre -30 si +60 grade Celsius. De asemenea, toate camerele pot fi expuse la umezeala, ploaie, zapada, viscol, fara probleme.

Pentru ca sistemele de supraveghere de exterior se pot monta in locatii foarte diverse, unde trebuie sa acopere eficient distante diferite si sa functioneze in conditii variate de lumina, am structurat recomandarile bazandu-ne pe cele mai importate 2 criterii, astfel incat dumneavoastra sa va puteti orienta rapid catre acele modele de camere de care aveti nevoie.

Primul criteriu. Distanta pana la care se pot distinge detalii semnificative din imaginile camerei. Detalii semnificative inseamna recunoasterea persoanelor, a numerelor de inmatriculare, orice informatie cu adevarat utila, nu doar culoarea pantalonilor sau forma masinii. In functie de caracteristici si de rezolutie, unele camere vor oferi detalii semnificative pe distante de 5 metri, altele pe 10 metri, altele 15, 20 metri, iar modelele mai performate si mai scumpe pe distante de 30, 40, 80 metri. Pentru fiecare distanta am oferit cate o recomandare.

Al doilea criteriuDistanta pe care reuseste sa o ilumineaza eficient camera pe timp de noapte, in bezna totala. Nu confundati...

Comentarii (12)

Top 10 Camere Supraveghere de Interior

- 17 aprilie 2015

Cele mai ieftine camere de supraveghere de interior care merita cumparate

In caz ca titlul acestui articol este putin confuz, vom face o clarificare. In paginile ce urmeaza veti gasi o lista cu recomandari de camere de supraveghere de interior pentru diverse proiecte posibile. Recomandarea se bazeaza pe ideea alegerii camerei ce acopera corespunzator nivelul de calitate necesar, dar la pretul cel mai mic posibil. Un sistem scump si bun va poate recomanda oricine, iar un sistem ieftin si prost este inutil. Trebuie sa gasim solutia potrivita.

Am impartit clasamentul camerelor in situatii clare si precise pentru ca dumneavoastra sa puteti identifica cat mai usor solutia de care aveti nevoie.

Prima clasificare este in functie de conditiile de mediu in care vor opera camerele, la interior sau la exterior. Vom considera mediul interior ca fiind un mediu de la semi-protejat in sus, adica un mediu unde temperatura este mai mare de -5 grade si mai mica de 40 grade, iar ploaia, zapada si viscolul nu ajung in contact cu camerele. Mediul exterior este cel unde temperaturile vor ajunge pana la -30 grade si nu depaseste 60 grade, iar ploaia si zapada si viscolul vor intra in contact cu camerele. In acest articol ne ocupam de camerele de interior.

In al doilea rand, camerele de supraveghere se impart in camere de supraveghere pentru zi (conditii bune de lumina) sau pentru noapte (conditii slabe de lumina). Nu faceti greseala sa credeti ca o camera cu infrarosu, oricate LED-uri ar avea, are imagine buna pe timp de noapte doar pentru ca are iluminator IR. Calitatea imaginii pe timp de noapte este data de calitatea senzorului de imagine si de modul in care acest senzor lucreaza cu radiatia IR. De aceea, alegerea camerelor de supraveghere pentru folosirea in conditii de lumina buna, dar si slaba, este ceva mai dificila.

A treia clasificare a camerelor de supraveghere este distanta pentru care aceste camere ofera imaginii de calitate. Unele camere vor fi eficiente pe distante...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.