Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'aprilie'

Top 10 Camere Supraveghere de Exterior

- 29 aprilie 2015

Cele mai ieftine - dar de calitate - camere de supraveghere de exterior (UPDATE 2018)

In paginile ce urmeaza veti gasi o lista cu recomandari de camere de supraveghere de exterior pentru diverse proiecte frecvente. Recomandarile se bazeaza pe ideea alegerii camerei ce ofera nivelul de calitate necesar, dar la pretul cel mai mic posibil. Un sistem scump poate recomanda oricine, iar un sistem ieftin si prost este inutil. Trebuie sa gasim solutia optima.

Pentru ca acest articol are ca subiect camerele de exterior, toate camerele recomandate in continuare pot functiona fara probleme in conditii meteo dure. Vom considera mediul exterior ca fiind un mediu unde temperaturile pot cobori pana la -30 grade si por urca pana la +60 grade, iar ploaia, zapada si viscolul vor intra in contact cu camerele.

Am impartit clasamentul in 2 sectiuni, in functie de 2 criterii, pentru ca dumneavoastra sa identificati mai usor ce vi se potriveste.

Primul criteriu. Camerele de supraveghere se impart in camere de supraveghere ideale pe timp de zi (conditii bune de lumina) sau pe timp de noapte (conditii slabe de lumina). Nu faceti greseala sa credeti ca o camera cu infrarosu, oricate LED-uri ar avea, are imagine buna pe timp de noapte doar pentru ca are iluminator IR. Calitatea imaginii pe timp de noapte este data de calitatea senzorului de imagine si de modul in care acest senzor lucreaza cu radiatia IR. De aceea, alegerea camerelor de supraveghere pentru folosirea in conditii de lumina buna, dar si slaba, este ceva mai dificila.

Al doilea criteriu. Distanta pana la care aceste camere ofera imaginii de calitate. Unele camere vor fi eficiente pe distante de 5 metri, altele pe 10, 15, 20, altele chiar mai mult de atat.

Acestea fiind spuse, prin combinatia: conditii de lumina (bune sau proaste) + distanta necesara de monitorizare (5,10,15,20 metri) obtinem recomandarile noastre pentru toate situatiile posibile in care veti apela la o camera de exterior.

1. Camere accesibile + Camere...

Comentarii (6)

Top 10 Camere Supraveghere de Interior

- 17 aprilie 2015

Cele mai ieftine camere de supraveghere de interior care merita cumparate

In caz ca titlul acestui articol este putin confuz, vom face o clarificare. In paginile ce urmeaza veti gasi o lista cu recomandari de camere de supraveghere de interior pentru diverse proiecte posibile. Recomandarea se bazeaza pe ideea alegerii camerei ce acopera corespunzator nivelul de calitate necesar, dar la pretul cel mai mic posibil. Un sistem scump si bun va poate recomanda oricine, iar un sistem ieftin si prost este inutil. Trebuie sa gasim solutia potrivita.

Am impartit clasamentul camerelor in situatii clare si precise pentru ca dumneavoastra sa puteti identifica cat mai usor solutia de care aveti nevoie.

Prima clasificare este in functie de conditiile de mediu in care vor opera camerele, la interior sau la exterior. Vom considera mediul interior ca fiind un mediu de la semi-protejat in sus, adica un mediu unde temperatura este mai mare de -5 grade si mai mica de 40 grade, iar ploaia, zapada si viscolul nu ajung in contact cu camerele. Mediul exterior este cel unde temperaturile vor ajunge pana la -30 grade si nu depaseste 60 grade, iar ploaia si zapada si viscolul vor intra in contact cu camerele. In acest articol ne ocupam de camerele de interior.

In al doilea rand, camerele de supraveghere se impart in camere de supraveghere pentru zi (conditii bune de lumina) sau pentru noapte (conditii slabe de lumina). Nu faceti greseala sa credeti ca o camera cu infrarosu, oricate LED-uri ar avea, are imagine buna pe timp de noapte doar pentru ca are iluminator IR. Calitatea imaginii pe timp de noapte este data de calitatea senzorului de imagine si de modul in care acest senzor lucreaza cu radiatia IR. De aceea, alegerea camerelor de supraveghere pentru folosirea in conditii de lumina buna, dar si slaba, este ceva mai dificila.

A treia clasificare a camerelor de supraveghere este distanta pentru care aceste camere ofera imaginii de calitate. Unele camere vor fi eficiente pe distante...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.