Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'februarie'

2. Monitorizare Curte - Sisteme de Supraveghere Video pentru Spatii Deschise

- 6 februarie 2015

A doua cea mai intalnita cerinta este: "Am o curte sau un spatiu deschis si doresc sa le monitorizez".

In ceea ce priveste monitorizarea de exterior, sistemul potrivit de supraveghere se rezuma in primul rand la raportul dintre suprafetele pe care doriti sa le monitorizati si nivelul de detaliu de care aveti nevoie de la sistemul video.

Ca sa fie totul mai usor de interpretat, am facut o clasificare a sugestiilor in functie de marimea suprafetelor. Solutiile au fost gandite sa ofere un nivel de calitate de la decent in sus. Desigur ca orice aparatura mai performanta este indicata, insa sub nivelul sugestiilor noastre nu va recomandam sa coborati deoarece ar transforma sistemul intr-unul de forma, fara utilitate reala.

1. Suprafete intre 200 si 250 mp (curtea unei case sau locuinte, o mica zona de depozitare, etc )

Pentru suprafete intre 200 si 250 mp sunt suficiente camere cu lentila fixa si deschidere larga. Pe aceste distante scurte, calitatea camerelor de 700 si 1000 TVL, cuplate pe un DVR suficient de performant, este suficienta pentru depistarea de detalii importante.

supraveghere camp deschis Iata un exemplu de camera cu 1000 TVL folosita pentru monitorizarea unui spatiu exterior de aproximativ 200 metri patrati. Scopul acestei camere este sa acopere eficient accesul intr-o curte si un depozit. O sa observati ca desi camera ofera o imagine de ansamblu si in afara curtii, nu ne putem baza pe obtinerea de detalii serioase de la acea distanta.

O camera cu o imagine de aceasta calitate porneste de la 190RON(tva inclus).

2. Suprafete intre 250 si 600 mp

Pentru suprafete intre 250 si 600 mp este bine sa va ganditi deja la o solutie folosind camere HD, sau macar sa combinati camere cu lentila fixa de 1000TVL si unghi mare de vizualizare cu camere cu lentila varifocala (zoom manual al lentilei). Vom folosi camerele cu unghiul mare de vizualizare pentru acoperirea perimetrului cat mai bine si oferirea unei imagini de ansamblu, iar cu camera / camerele cu lentila varifocala ne vom...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.