Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'februarie'

Camere supraveghere pentru casa si curte

- 6 februarie 2015

Cea mai intalnita solicitare pe care o primim legat de sistemele de supraveghere este: "Am o casa si vreau sa montez camere".

In ceea ce priveste monitorizarea de exterior, sistemul potrivit de supraveghere potrivit se alege in functie de distantele pe care le aveti de acoperit (laturile casei, lungimea curtii, etc) si nivelul de calitate pe care doriti sa vi-l ofere sistemul pe acele distante (recunoastere faciala, imagine de ansamblu).

Ca sa va fie mai usor sa va orientati, am facut mai jos o clasificare a recomandarilor noastre de echipamente in functie de distantele pe care acele echipamente sunt cele mai eficiente. Am pornit cu sisteme recomandate pentru distante de 10 metri si am urcat pana la sisteme performante, capabile de detalii marunte pe distante de 30-40 metri.

1. Recunoastere faciala pe distante de 10 metri

Pentru suprafete intre 200 si 250 mp sunt suficiente camere cu lentila fixa si deschidere larga. Pe aceste distante scurte, calitatea camerelor de 700 si 1000 TVL, cuplate pe un DVR suficient de performant, este suficienta pentru depistarea de detalii importante.


Iata un exemplu de camera cu 1000 TVL folosita pentru monitorizarea unui spatiu exterior de aproximativ 200 metri patrati. Scopul acestei camere este sa acopere eficient accesul intr-o curte si un depozit. O sa observati ca desi camera ofera o imagine de ansamblu si in afara curtii, nu ne putem baza pe obtinerea de detalii serioase de la acea distanta.

O camera cu o imagine de aceasta calitate porneste de la 190RON(tva inclus).

2. Recunoastere faciala pe distante de 15 metri

Pentru suprafete intre 250 si 600 mp este bine sa va ganditi deja la o solutie folosind camere HD, sau macar sa combinati camere cu lentila fixa de 1000TVL si unghi mare de vizualizare cu camere cu lentila varifocala (zoom manual al lentilei). Vom folosi camerele cu unghiul mare de vizualizare pentru acoperirea perimetrului cat mai bine si oferirea unei imagini de ansamblu, iar cu camera / camerele cu...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.