Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2013' 'octombrie'

Doresc un sistem de supraveghere ieftin si bun

- 22 octombrie 2013

Poate cea mai intalnita solicitare pe care eu si colegii mei o primim este cea pentru un "sistem de supraveghere bun si ieftin". Cei mai multi dintre cei cu aceasta solicitare au de monitorizat o casa, o curte, o mica afacere (spalatorie, service auto, magazin, etc) si doresc o solutie eficienta si fiabila, la un buget decent, dar nu stiu ce sa aleaga, iar internetul este plin de tot felul de oferte.

In acest articol oferim raspunsuri si recomandari exact acestor clienti, pe care ii incurajam sa citeasca pana la capat. Vor gasi indrumarea necesara pentru a putea face o alegere informata.

Vom incepe cu enumerarea conditiilor obligatorii pe care sistemul de supraveghere bun si ieftin trebuie sa le indeplineasca pentru a putea fi considerat atat bun cat si ieftin.

Apoi vom recomanda cateva sisteme care respecta toate conditiile si sunt ideale pentru locatiile enumerate mai sus.

In final vom prezenta fiecare componenta din sistemele recomandate si vom argumenta motivele pentru care le-am inclus in acele sisteme.


1. Conditii obligatorii de indeplinit


Fiabilitate

Clar o conditie obligatorie. Indiferent de pret, un sistem adevarat de supraveghere trebuie sa functioneze corect si fara probleme multi ani la rand. Un sistem de 600RON care functioneaza 6 luni si apoi cedeaza este in realitate mult mai scump decat un sistem de 800RON care functioneaza 6 ani fara probleme. Trebuie deci sa construim sistemul nostru "bun si ieftin" cu aparatura de calitate, capabila de functionare 24/24 timp de multi ani, fara defectiuni si probleme tehnice. Pe piata exista multe sisteme care ofera o calitate buna a imaginilor, dar nu si fiabilitate. Trebuie sa evitam asa ceva. Nu se justifica o investitie intr-un sistem care va avea probleme de functionare in cateva luni. Cele mai comune probleme de fiabiliate sunt: camere de supraveghere care fac condens cand temperaturile coboara sub 0 grade, LED-uri infrarosu care se ard dupa cateva saptamani de functionare, Hard Disk-uri care...

Comentarii (0)

Bine ati venit pe Supraveghere24.ro

- 18 octombrie 2013

Bine ati venit!

In ultimii ani, Supraveghere24 a devenit un nume recunoscut pentru servicii complete si de calitate in domeniul sistemelor de securitate.

Suntem o echipa de profesionisti formata din ingineri, tehnicieni si consultanti vanzari, care se ocupa cu recomandarea, construirea, comercializarea si instalarea solutiilor de securitate de orice fel.

Supraveghere24 este un brand reprezentat de societatile comerciale Omega Serv SRL (distributie de echipamente de securitate si IT la nivel national din anul 1996) si Omega Instal Security SRL (instalare de sisteme de securitate la nivel national din anul 2012).

In aceasta formatie am pornit la drum, cu un singur scop: sa oferim clientilor nostri solutii de securitate complete.

Mai exact vorbim despre:

- recomandari si sfaturi utile si gratuite de la instalatori, nu de la simpli vanzatori. Este crucial ca dumneavoastra, clientul, sa intelegeti clar ce avantaje si dezavantaje are sistemul pe care vi-l doriti, iar aceste lamuriri pot fi oferite doar de un profesionist in domeniul sistemelor de securitate.

- constructia completa a solutiei pentru fiecare client in parte. Fiecare client este unic si fiecare problema de rezolvat este diferita. Dorim sa oferim clientilor cea mai buna optiune, cu maximul de performanta, la costul minim.

- o gama completa de produse de calitate, testate si utilizate chiar de catre tehnicienii nostri in montajele efectuate de societatea noastra de instalari. Urmarim constant evolutia tehnologiilor si preturilor de pe piata, avem contracte cu furnizorii cei mai importanti de echipamente de supraveghere si antiefractie, ne documentam despre cele mai noi si eficiente solutii si alegem sa comercializam si sa instalam doar produsele in care avem incredere.

- oferte speciale pentru pachete complete de alarma si supraveghere video. Mereu vom pune la dispozitia clientilor nostri solutii deja asamblate, la pretul cel mai bun posibil. Pentru a fi la curent cu promotiile noastre va...

Comentarii (56)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.