Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2013' 'octombrie'

Sistem de Supraveghere Ieftin si Bun

- 22 octombrie 2013

Datorita evolutiei tehnologiei acest articol a fost modificat si actualizat pentru anul 2018.

O solicitare pe care o primim foarte des este pentru un sistem de supraveghere bun si ieftin. Un sistem de supraveghere dedicat celor care au nevoie de o solutie eficienta, dar care nu au un buget mare la dispozitie, un sistem cu raport pret/performanta optim.

In acest articol oferim un raspuns la aceasta solicitare si construim un sistem de supraveghere cu cel mai bun raport pret / calitate.

Incepem cu o scurta enumerare a calitatilor pe care sistemul de supraveghere bun si ieftin trebuie sa le aiba: fiabilitate, calitate imagine, compatibilitate intre componente, pret cat mai mic.

1. Fiabilitate

In primul rand, un sistem de supraveghere trebuie sa functioneze corect si fara probleme ani la rand, altfel, investitia este o risipa. Trebuie deci sa construim sistemul nostru "bun si ieftin" cu aparatura de calitate, capabila sa functioneze 24/24, fara probleme tehnice timp de multi ani. Pe piata exista multa aparatura care ofera o calitate buna a imaginilor, dar nu ofera si fiabilitate. Trebuie sa evitam asa ceva. Nu se justifica o investitie intr-un sistem care va avea probleme de functionare in cateva luni. Cele mai comune probleme de fabricatie sunt: camere de supraveghere care fac condens la primul frig, iluminatoare infrarosu arse dupa cateva saptamani de functionare, Hard-Disk-uri care cedeaza repede, DVR-uri care avariaza camere pentru ca nu au carcasa cu impamantare.  Ca sa evitam toate aceste probleme vom construi sistemul nostru "bun si ieftin" cu aparatura de la producatori de talie mondiala, testata de tehnicienii nostri in multiple montaje, si cu garantie completa de cel putin 24 luni.

2. Calitatate Imagine

In al doilea rand, dorim ca sistemul sa ofere calitate video pe timp de zi si, poate mai important, pe timp de noapte. Simpla idee ca am pus cateva camere pe pereti nu este suficienta. Daca dorim doar sa speriem putin persoanele cu intentii rele...

Comentarii (0)

Bine ati venit pe Supraveghere24.ro

- 18 octombrie 2013

Bine ati venit!

In ultimii ani, Supraveghere24 a devenit un nume recunoscut pentru servicii complete si de calitate in domeniul sistemelor de securitate.

Suntem o echipa de profesionisti formata din ingineri, tehnicieni si consultanti vanzari, care se ocupa cu recomandarea, construirea, comercializarea si instalarea solutiilor de securitate de orice fel.

Supraveghere24 este un brand reprezentat de societatile comerciale Omega Serv SRL (distributie de echipamente de securitate si IT la nivel national din anul 1996) si Omega Instal Security SRL (instalare de sisteme de securitate la nivel national din anul 2012).

In aceasta formatie am pornit la drum, cu un singur scop: sa oferim clientilor nostri solutii de securitate complete.

Mai exact vorbim despre:

- recomandari si sfaturi utile si gratuite de la instalatori, nu de la simpli vanzatori. Este crucial ca dumneavoastra, clientul, sa intelegeti clar ce avantaje si dezavantaje are sistemul pe care vi-l doriti, iar aceste lamuriri pot fi oferite doar de un profesionist in domeniul sistemelor de securitate.

- constructia completa a solutiei pentru fiecare client in parte. Fiecare client este unic si fiecare problema de rezolvat este diferita. Dorim sa oferim clientilor cea mai buna optiune, cu maximul de performanta, la costul minim.

- o gama completa de produse de calitate, testate si utilizate chiar de catre tehnicienii nostri in montajele efectuate de societatea noastra de instalari. Urmarim constant evolutia tehnologiilor si preturilor de pe piata, avem contracte cu furnizorii cei mai importanti de echipamente de supraveghere si antiefractie, ne documentam despre cele mai noi si eficiente solutii si alegem sa comercializam si sa instalam doar produsele in care avem incredere.

- oferte speciale pentru pachete complete de alarma si supraveghere video. Mereu vom pune la dispozitia clientilor nostri solutii deja asamblate, la pretul cel mai bun posibil. Pentru a fi la curent cu promotiile noastre va...

Comentarii (32)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.