Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2019' 'iunie'

Top 5 cele mai folositoare camere IP de la Hikvision

- 30 iunie 2019

Cine isi doreste un sistem de supraveghere cu adevarat eficient trebuie neaparat sa ia in calcul si o solutie cu camere IP. Camerele IP sunt echipamente mai scumpe, dar si mult mai performante si mai versatile decat camerele analog. Din fericire Hikvision ofera o gama foarte mare de camere IP, la preturi accesibile si cu performante excelente.

Avand in vedere diferenta de pret fata de orice camera analog (TVI, CVI, AHD), dar si multitudinea de modele si variante de camere IP, este bine sa stim catre ce modele ar trebui sa ne orientam atunci cand dorim sa construim cel mai eficient sistem de supraveghere posibil pentru cat mai putini bani.

In continuare va prezentam topul nostru pentru cele mai utile si versatile 5 camere IP de la Hikvision, camere care va permit o multitudine de combinatii foarte eficiente, astfel incat sa puteti “rezolva” cu succes orice proiect, indiferent de complexitate, distante de monitorizat, conditii meteo, iluminat, etc.


Locul 5. Incepem cu camera IP 4K, 8 Megapixel, DS-2CD2T85FWD-I8DS-2CD2T85FWD-I8-Hikvision-IP-camera-8-megapixel-4K DS-2CD2T85FWD-I8-Hikvision-IP-camera-8-megapixel-4K

Am asezat acest model pe locul 5 datorita situatiilor ceva mai rare in care sa fie justificat pretul destul de crescut. Din punct de vedere al calitatii imaginii acest model este unul dintre cele mai performante de pe piata si cu siguranta cel mai performant model din acest top, insa utilitatea principala a lui 2T85FWD-I8 este acoperirea cu calitate si detalii maxime a distantelor si suprafetelor mari. Practic, cu aceasta camera putem distinge numere de inmatriculare si fete umane pana la 40 metri, iar functiile dedicate imaginilor pe timp de noapte, impreuna cu iluminatorul EXIR extrem de performant, asigura aceeasi calitate si pe timp de noapte. De aici si utilitatea mai rara. Exista alte modele (prezentate chiar in acest top) care sunt mai accesibile ca pret si la fel de eficiente pentru distante mai mici, ceea ce recomanda acest produs ca o varianta buna de luat in considerare atunci cand distantele pe care dorim sa le acoperim foarte...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.