Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'martie'

Kituri supraveghere de calitate - turboHD Hikvision

- 28 martie 2016

Pana acum ceva timp, daca doream un sistem de supraveghere cu imagini de reala calitate trebuia sa apelam la camere de supraveghere IP. Camerele IP, desi performante, au un pret mai mare decat camerele analogice si sunt si mult mai greu de configurat. Din fericire, exista acum o alternativa performanta, accesibila si usor de instalat, tehnologia HDTVI turboHD de la Hikvision.

Hikvision este poate cel mai mare producator de echipamente de supraveghere din lume, cu produse de calitate la standarde internationale, suport tehnic complet, preturi extrem de competitive.

Gasiti AICI pagina web Hikvision pentru Europa, iar AICI aveti pagina de suport tehnic, de unde puteti descarca toata documentatia si toate aplicatiile Hikvision.

In acest articol am parcurs pe capitole toate componentele de care aveti nevoie pentru alcatuirea unui sistem de supraveghere complet si de cea mai buna calitate, iar la fiecare pas am oferit sugestii si exemple concrete de produse pe care Supraveghere24, ca societate instalatoare de sisteme de securitate, le recomanda. Toate componentele si pachetele de supraveghere pe care le recomandam in acest articol indeplinesc urmatoarele cerinte:

1. Imagini live si inregistrari de calitate pe timp de zi si de noapte, din care sa putem distinge numere de inmatriculare si fete umane pe distante incepand cu 10 metri (camerele de supraveghere Hikvision HD 720p) si mergand pana la 20, chiar 30 de metri (camerele de supraveghere Hikvision Full HD 1080p Hikvision).

2. Fiabilitate crescuta a sistemului. Sistemul va functiona non-stop, zi si noapte, fara probleme, timp de multi ani.

3. Instalare si configurare simpla, la indemana oricui, cu suport tehnic complet pentru orice setare.

4. Un pret corect, fara sume de bani aruncate pe geam pe lucruri de care nu aveti nevoie, dar cu accentul pus pe calitatea sistemului.

5. Kituri complete, cu toate echipamentele necesare punerii in functiune a intregului sistem:

  • DVR Hikvision de top, cu functii de detectie...
Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.