Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2016' 'septembrie'

Supraveghere video Wireless - Exemplu sistem complet

- 4 septembrie 2016

In acest articol am alcatuit un sistem de supraveghere wireless complet, cu toate echipamentele necesare si preturile acestora.

Acest sistem a fost si este folosit cu succes de echipa noastra tehnica in toate proiectele unde clientii au dorit monitorizare video wireless eficienta.

Sistemul este unul wireless, dar suporta si camere de supraveghere pe fir in eventualitatea in care veti dori sa construiti o solutie hibrida.

Pentru cei ce doresc informatii despre camerele de supraveghere wireless, avantajele si dezavantajele acestor camere si modul lor de functionare, le recomandam ACEST articol.


Componentele sistemului:

Pentru alcatuirea unui sistem de supraveghere wireless complet avem nevoie de: camere wireless (de interior sau exterior), alimentatori pentru camere, unitate de stocare (NVR), hard disk pentru stocarea inregistrarilor si un router wireless cat mai performant (evitati routerele oferite prin contract de furnizorii de internet, sunt echipamente slabe).

Pentru montajul si configurarea sistemului vom avea nevoie de: un laptop si un cablu scurt de retea pentru configurarea echipamentelor, cateva dibluri si suruburi pentru prinderea camerelor si mici lungimi de cablu de alimentare in eventualitatea in care cablul de la alimentatorul unei camere nu este suficient de lung.1. Camere wireless de exterior


Alegerea unei camere wireless pentru exterior este mereu o provocare. Conditiile in care aceste camere sunt nevoite sa functioneze fac foarte dificila transmisia informatiilor fara fir. Noi am testat multe modele si ne-am oprit asupra celor 2 modele de mai jos. Ambele camere sunt camere IP cu rezolutii full HD, testate in multiple proiecte. Primul model ofera 2 megapixeli si o rezolutie de 1920x1080 pixeli, iar al doilea model ofera 3 megapixeli si o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli.

Iata o lista completa cu restul caracteristicilor:

  • camera IP wireless de exterior
  • WiFi 802.11b/g/n eficient pe 50 metri la interior si 200 metri la exterior
Comentarii (2)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.