Close
Categorii
Meniu

Accesorii Supraveghere

Pentru instalarea oricarui sistem de supraveghere sau alarma veti avea nevoie de accesorii pentru montaj. Si, in functie de tipul sistemului pe care il instalati, veti avea nevoie de diverse accesorii.

Accesorii pentru un sistem de supraveghere IP:

-Sursa de alimentare pentru camere. Sursa de alimentare poate fi o placa montata intr-o cutie metalica sau poate fi un alimentator de 12V.

-Switch pentru legaturile dintre camere, NVR, router si calculator.

-Switch cu PoE daca doriti sa alimentati camerele IP prin cablul de date ethernet.

-Injector PoE daca aveti o singura camera IP cu PoE si doriti sa o alimentati prin cablul de date ethernet.

-Conectori de retea RJ-45 pentru sertizarea cablurilor de retea de la camere si NVR.

-Conectori de alimentare pentru alimentarea camerelor cu 12V.

-Distribuitor de alimentare cu mai multe iesiri pentru alimentarea mai multor camere de la acelasi alimentator.

-Hard Disk ce se va monta in NVR pentru stocarea inregistrarilor.

-Proiector IR pentru un plus de iluminare infrarosu in situatiile in care iluminatorul camerelor nu face fata noaptea.

-Cablu de retea UTP / FTP pentru cablarea echipamentelor IP.


Accesorii pentru un sistem de supraveghere analog:

-Cablu coaxial pentru legaturile video dintre camere si DVR.

-Conectori BNC pentru a mufa cablul coaxial ce leaga camerele analogice cu DVR-ul.

-Cablu UTP sau FTP. Daca nu doriti sa folositi cablu coaxial pentru conectarea camerelor analogice la DVR puteti folosi cablu de retea (UTP sau FTP). Daca folositi cablu de retea insa, va trebui sa folositi adaptori video-balun in loc de conectori BNC.

-Adaptori video balun. Daca ati folosit cablu UTP sau FTP pentru legaturile dintre camere si DVR, va trebui neaparat sa folositi adaptori video balun in loc de conectori BNC. Sunt necesari 2 video baluni pentru fiecare camera, 1 video balun la camera si 1 video balun la DVR.

-Hard Disk ce se va monta in DVR pentru stocarea inregistrarilor.

-Cablu de alimentare pentru alimentarea camerelor de supraveghere cu tensiune 12V.

-Conectori de alimentare. Conectori folositi impreuna cu cablul de alimentare pentru alimentarea camerelor de supraveghere cu tensiune 12V.

-Distribuitor de alimentare cu mai multe iesiri pentru alimentarea mai multor camere de la acelasi alimentator.

-Microfon cu preamplificare. Daca DVR-ul dumneavoastra are intrari audio, puteti conecta microfoane pentru inregistrare audio.

-Doze aparente pentru protectia conectorilor camerelor montate la exterior. Dozele vor proteja de umezeala conexiunile de date si alimentare ale camerelor

-Sursa de alimentare pentru camere. Sursa de alimentare poate fi o placa montata intr-o cutie metalica sau poate fi un alimentator de 12V.


Accesorii pentru un sistem de alarma:

-Acumulator 12V pentru back-up sistem alarma. In cazul unei pene de curent, intreg sistemul de alarma va ramane in functiune datorita acumulatorului.

-Cablu de alarma, numit si cablu antiefractie. Sistemele de alarma se monteaza folosind cablu special, numit cablu antiefractie. Acest cablu face legaturile intre centrala de alarma si toate echipamentele din sistem: detectoare, senzori, sirene, tastaturi, etc. Cablul antiefractie are in structura lui mai multe fire de cupru. Exista cabluri antiefractie cu 4, 6,8 fire. Alegeti numarul de fire in functie de echipamentul pe care doriti sa il conectati.

-Suporti pentru detectoare de miscare. Pentru orientarea optima a detectoarelor este necesara rotirea detectoarelor. Aici intervin suportii. Acoperiti exact zona pe care doriti sa o monitorizati.

-Cutie metalica pentru protectia centralei. Cutia metalica este conceputa special pentru a cuprinde si fixa placa electronica a centralei de alarma, transformatorul, acumulatorul pentru backup si modulul de comunicare cu reteaua de telefonie mobila.

-Transformatoar pentru alimentarea sistemului de alarma. Transformatorul se monteaza in cutia metalica in care este montata centrala si are rolul de a transforma tensiunea de intrare 220 V curent alternativ in tensiune curent continuu pentru alimentarea centralei si echipamentelor conectate la centrala.

- Telecomanda pentru armarea si dezarmarea sistemului de alarma de la distanta, fara a mai folosi tastatura

Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.