Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2017' 'octombrie'

Configurarea unei camere IP Hikvision - PARTEA 2 - Functiile de baza explicate

- 8 octombrie 2017

In prima parte a acestui tutorial am inceput configurarea unei camere IP de la zero si am facut toti pasii pentru a accesa camera prin retea. Acum este momentul sa configuram in amanunt camera pentru a putea folosi acest echipament la potential maxim.

Va informam ca echipa Supraveghere24.ro va sta la dispozitie cu sfaturi si consultanta gratuita pentru construirea solutiei de securitate optime. In plus, toate produsele si solutiile de supraveghere achizitionate de la noi au incluse configurarea si conectarea la internet.

Configurarea corecta si completa a unei camere IP de supraveghere se face direct din meniul camerei, de unde pot fi accesate toate functiile. In functie de modelul si producatorul camerei veti avea la dispozitie functii mai multe sau mai putine. Noi am construit acest tutorial folosind ca exemplu o camera IP Hikvision. Camerele IP Hikvision sunt echipamente performante, dotate cu foarte multe facilitati.

Parte din setarile posibile ale unei camere IP sunt obligatorii. Ne referim la setarea orei si datei, configurarea retelei, stabilirea unei parole solide, cateva optimizari ale imaginii, etc. Le vom parcurge pe rand in paginile ce urmeaza.

Alte setari sunt optionale si se fac doar daca avem nevoie de anumite functii ale camerei. De exemplu, in functie de locatia si conditiile de lumina in care camera trebuie sa functioneze putem configura senzorul de imagine pentru a oferi imagini mult mai clare pe timp de zi sau noapte, putem personaliza activarea iluminatorului IR, putem configura avertizarea prin e-mail la detectie de miscare, si multe altele.

In acest articol ne ocupam de explicarea si exemplificarea tututor setarilor de baza ale unei camere IP. In Partea a 3-a veti gasi detaliate setarile avansate.

SETARI DE BAZA

Pe scurt, pentru ca dumneavoastra sa aveti la dispozitie un cuprins al acestui tutorial, setarile de baza ale unei camere IP sunt:

- Setare Data / Ora - Se poate face prin setare manuala, prin server NTP, prin sincronizare cu un calculator.
-...

Comentarii (15)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.