Close
Categorii
Meniu

PoC - Power over Coaxial - Alimentarea camerelor analog prin cablu de date

Mult timp, camerele analog au avut un mare dezavantaj in fata camerelor IP. Camerele analog nu puteau fi alimentate prin cablul de date asa cum camerele IP pot fi alimentate prin cablu UTP (prin tehnologia PoE - Power over Ethernet). Cand gandeam un sistem analog trebuia mereu sa analizam traseele de alimentare, lungimile acestora, posibila cadere de tensiune pe traseu si toate problemele asociate cu aceasta cadere de tensiune. Dar nu mai este cazul...

Iata ca avem la dispozitie o tehnologie noua pentru camerele analog, PoC - Power over Coaxial.Ce este PoC?

PoC, Power over Coaxial, este un sistem de alimentare a camerelor analog HD prin cablul video al camerelor. Din denumire am putea intelege ca aceasta tehnologie este disponibila doar impreuna cu cablu coaxial si mufe BNC. Nu este asa. PoC functioneaza si impreuna cu cablu UTP / FTP si conectori video-balun. Adevarat ca nu orice video-balun este compatibil, avem nevoie de video-baluni speciali, dar posibilitatea exista si avantajul este enorm.

Va prezentam in continuare avantajele, dezavantajele si specificatiile tehnologiei PoC, dupa care va recomandam concret DVR-uri si camere cu PoC integrat. Produsele recomandate sunt de la Hikvision, producator care a reusit sa integreze aceasta tehnologie in echipamentele lor fara sa faca niciun compromis in calitatea imaginii.

PoC - power over coaxialSpecificatii concrete PoC

- aceleasi specificatii excelente TurboHD, rezolutii Full HD si Ultra Full HD, iluminare EXIR, senzori imagine performanti
- alimentarea camerelor cu PoC Integrat din DVR-uri cu PoC integrat
- alimentarea prin cablu coaxial pana la 200m
- alimentarea prin cablu UTP pana la 100m folosind video-baluni speciali model 1H18 si 1H18S
- camerele PoC compatibile doar cu DVR-urile PoCAvantaje PoC

- aceeasi calitate de top a camerelor TurboHD de la Hikvision, cu rezolutii mari si imagini excelente.
- renuntarea la traseele de alimentare pentru camere, deci economie consistenta de cablu.
- montaj mult mai facil si rapid, deci costuri mai mici pentru manopera.
- distanta alimentare mult mai mare fata de varianta clasica pe 12V. Camerele pot fi alimentare prin PoC pana la 200m prin cablu coaxial si pana la 100m prin cablu UTP.Dezavantaje PoC

- camerele si DVR-ul sunt echipamente mai scumpe fata de aceleasi echipamente fara tehnologia PoC.
- in cazul utilizarii de cablu UTP / FTP sunt necesari video-baluni speciali.Aparatura recomandata

Iata cateva recomandari concrete de camere si DVR-uri cu tehnologie PoC. Camerele sunt perfect compatibile cu DVR-urile.

1 . Pentru solutii de rezolutie maxima Full HD 2 megapixel puteti folosi urmatoarele DVR-uri si camere cu PoC:

DVR 4 canale 2 megapixel Hikvision cu alimentare PoC 7204HQHI-K1/P

DVR 8 canale 2 megapixel Hikvision cu alimentare PoC 7208HQHI-K2/P

DVR 16 canale 2 megapixel Hikvision cu alimentare PoC 7216HQHI-K2/P

Pentru DVR-urile de mai sus puteti folosi urmatoarele camere compatibile:

Camera dome Starlight 56D8T-ITME - ideala pentru prindere pe tavan in spatii comerciale, birouri, ateliere sau cabinete medicale.

Camera bullet Starlight 16D8T-ITE - varianta cu picior a camerei de mai sus, ofera prindere eleganta pe orice suprafata.

Camera exterior sau interior cu picior reglabil 16D0T-IT3E - ideala pentru solutii de interior sau exterior cu buget limitat.

Camera exterior cu IR puternic 16D0T-IT5E - ideala pentru spatii exterioare slab iluminate (parcari, curti), pret accesibil.

Camera exerior varifocala Starlight cu IR puternic 16D8T-IT3Z - ideala pentru parcari auto si solutii unde este necesar un reglaj al zoom-ului camerei.

2. Pentru solutii de rezolutie mare, 5 megapixel, puteti folosi urmatoarele DVR-uri si camere cu PoC:

DVR 4 canale 5 megapixel Hikvision cu alimentare PoC 7204HUHI-K1/P

DVR 8 canale 5 Megapixel Hikvision cu alimentare PoC 7208HUHI-K2/P

Pentru DVR-urile de mai sus puteti folosi urmatoarele camere compatibile:

Camera dome 5 Megapixel 56H1T-ITME - ideala pentru solutii unde detaliile sunt foarte importante, case de marcat, schimb valutar, etc.

Camera bullet 5 Megapixel 16H1T-ITE - varianta cu picior a camerei de mai sus, perfecta pentru orice proiect pretentios, interior sau exterior.

Camera bullet 5 Megapixel 16H1T-IT3E - camera de exterior sau interior 5 megapixel cu IR mediu, se recomanda pentru case, curti mici, depozite.

Camera bullet 5 Megapixel 16H1T-IT5E - camera de exterior 5 megapixel cu IR foarte mare, se recomanda pentru curti, hale, spatii largi.

Camerea bullet 5 Megapixel varifocal 16H1T-IT3ZE - camera varifocala electronic de rezolutie mare, perfecta pentru supraveghere parcari.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru construirea oricarei solutiie de securitate. Nu ezitati sa ne contactati la telefon 0728 08 70 08 sau la adresa de mail comenzi@supraveghere24.ro

Si nu uitati sa lasati intrebarile si impresiile dumneavoastra in sectiunea de comentarii.

Cu stima

Istrate Alexandru

Inginer Sisteme Securitate - Supraveghere24.ro

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 19.05.2019 19:56
Salutare ce VIDEOBALUN Hik POC pot folosii?ptr alimentarea camerelor cu alimentare POC ?
Creat pe: 25.02.2020 15:57
fals
Creat pe: 12.12.2023 1:07
Blood flowed down the which hypertension medications contain nilvadipine gun and dripped in his mouth, hope, November 980 which hypertension medications contain nilvadipine of does massaging kidney lower blood pressure the God of War calendar, The fifth tribe has moved away, heading for the road of no medications not lowering blood pressure return in the east <a href=http://dapoxetin.buzz>can you buy priligy over the counter</a>
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.