Close
Categorii
Meniu

Camere IP de Exterior Bune si Ieftine - Camere Supraveghere IP

Pentru cei interesati de camere IP si de avantajele pe care le ofera (calitate impecabila a imaginii, setari si functii complexe, flexibilitate in montaj), recomandam cateva camere de supraveghere IP de exterior foarte reusite, compatibile cu majoritatea NVR-urilor de pe piata.

Pentru cei ce doresc camere cu raport pret / performanta cat mai bun recomandam:

Envio IP-ZEM36-1.3 si Envio IP-ZEM36-2.0. Sunt doua echipamente de supraveghere video de calitate, la un pret imbatabil.

Modelul IP-ZEM36-1.3 are rezolutie HD 720p (1.3 megapixel) si este recomandat pentru distante mai mici (pana in 15 metri) si pentru bugete mai limitate, iar modelul IP-ZEM36-2.0 are rezolutie Full HD 1080p (2 megapixel) si este recomandat pentru distante mai mari (pana in 25 metri) si pentru bugete ceva mai generoase.

Iata 2 exemple, zi si noapte, cu aceste modele de camere.

IP-ZEM36-1.3 - exemplu zi si noapte

IP-ZEM36-2.0 - exemplu zi si noapte

Pentru cei ce doresc camere IP de top, calitatea cea mai buna, recomandam:

Hikvision 2020F-I si Hikvision 2T32-I5 sunt camere IP de supraveghere de exterior de cea mai buna calitate, asa cum demonstreaza exemplele de mai jos, exemple preluate de la sisteme de supraveghere realizate de echipa noastra tehnica, exact cu modelele 2020F-I si 2T32-I5. Ambele modele pot fi instalate in cele mai dure conditii meteo, cu functionare impecabila intre -40 si +50 grade Celsius.

Modelul Hikvision 2020F-I are rezolutie Full HD 1080p (2 megapixel) si este recomandat pentru distante de pana la 20 metri si locatii cu oarecare iluminat ambiental. Modelul Hikvision 2T32-I5 are o rezolutie si mai mare, 3 Megapixeli - 2048 x 1536 pixeli, si este recomandat pentru clientii cei mai pretentiosi, distante de pana la 40 metri si locatii fara nicio sursa de lumina ajutatoare.

Iata 2 exemple, zi si noapte, cu aceste modele de camere.

Hikvision 2T32-I5 - exemplu zi si noapte

10 Avantaje ale Camerelor IP de Exterior recomandate

1. Calitatea imaginii. Camerele IP au avantajul de a oferi imagini net superioare oricarei camere analogice de aceeasi rezolutie. In plus, datorita protocoaleler de retea prin care imaginea se transmite, nu exista pierderi de semnal sau interferente care sa afecteze calitatea imaginii.

2. Suportul tehnic. Ca la orice produs pe care il comercializam, oferim clientilor pe langa un echipament de calitate si un serviciu tehnic pe masura.

3. Unitati de inregistrare compatibile si accesibile la pret. Nu doar camerele au preturi decente pentru calitatea pe care o ofera. Si unitatile de inregistrare compatibile cu aceste camere sunt accesibile. Iata un exemplu de NVR cu suport pentru 8 camere IP de tipul celor recomandate mai sus.

4. Garantie. Produsele au garantie 2 ani. In cazul oricarei probleme vi se remediaza defectiunea sau se inlocuieste produsul in maxim 7 zile lucratoare.

5. Detectie la miscare. Obtineti cat se poate de mult din sistemul dumneavoastra video prin configurarea camerei ca la miscare sa porneasca inregistrarea sau sa va avertizeze printr-un e-mail.

6. Infrarosu si imagine buna pe timp de noapte. Toate modelele sunt construite cu un senzor de imagine optimizat pentru conditii fara lumina si un iluminator IR eficient.

7. Compatibilitate ONVIF. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest standard, iata o explicatie pe scurt. Un echipament ce respecta standardul ONVIF este compatibil cu orice alt echipament ce respecta acelasi standard. De exemplu, putem monta o camera cu suport ONVIF pe un NVR cu suport ONVIF.

8. Pret avantajos. Nivelul de calitate pe care il atinge acest echipament face ca pretul sa fie unul foarte avantajos. Impreuna cu suportul tehnic complet pentru configurare, montaj, conectare la internet, pachetul devine unul compelt si profesional.

9. Constructie solida. Carcasa metalica si solida protejeaza impotriva loviturilor, iar standardul IP66 garanteaza functionarea camerei in conditii meteo foarte dificile, de pana la -40 grade iarna si +50 grade vara. Desigur, nici umezeala, praful sau zapada nu afecteaza camerele.

10. Posibilitate alimentare prin cablu de retea (PoE). Modelele recomandate pot fi alimentate optional direct prin cablul de retea (Power over Ethernet - alimentare camera prin cablu ethernet folosind injectoare PoE sau switch-uri PoE). Aceasta facilitate este extrem de avantajosa atunci cand avem lungimi de cablu mari si tensiunea de 12V nu ar putea fi folosita.

Contactati-ne!

Speram ca sunt utile aceste recomandari cu cele mai avantajoase solutii pentru camere de supraveghere de exterior. Pentru alte sfaturi sau orice alte neclaritati, nu ezitati sa ne contactati, va oferim Consultanta Gratuita chiar daca nu cumparati sistemul de supraveghere de la noi.

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 20.01.2017 15:04
Daca aveti probleme cu camere sau sisteme de supraveghere va recomand cu incredere www.supraveghere24.ro share va rog
Creat pe: 12.06.2017 13:26
Profesioniști,orice problema aveți cu sistemele de supraveghere vin in ajutorul dumneavoastră.Recomand!!!
Creat pe: 13.06.2017 23:25
Profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand altruism. Recomand cu incredere www.supraveghere24.ro pentru orice problema in domeniulsistemelor de supraveghere.
Creat pe: 11.07.2017 18:12
Am luat legatura telephonic si a doua zi am primit un email cu propunerea de rezolvare a poblemei. Asta in conditiile in care nu am cumparat nici un produs de la ei.
Pe viitor voi apela la serviciile lor pentru indrumari cu privire la noile achizitii si voi cumpara camera de supraveghere.
Cu stima Iuliu Negri
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.