Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'ianuarie'

3. Sistem de supraveghere pentru afaceri mici: Bar, Magazin, Atelier, etc

- 20 ianuarie 2015

Majoritatea afacerilor de dimensiuni mici beneficiaza enorm de pe urma unui sistem de monitorizare video potrivit. Este important sa “nimerim” exact nivelul de calitate de care aveti nevoie, cuplat cu pretul cel mai mic cu care sa putem atinge acest nivel de calitate. Pentru astfel de locatii vorbim de distante de monitorizare de pana la 15 metri, cu nevoia unei acoperiri cat mai bune a angajatilor, a zonei de lucru, zonei de depozitare si a persoanelor care tranziteaza zona.

Fie ca avem de-a face cu un bar, un atelier, un service auto, un magazin, aceste afaceri sunt foarte populare si necesita in general sisteme video asemanatoare ca si numar de camere si caracteristici. Exista insa cateva diferente foarte importante care influnteaza semnificativ rezultatul final. Aceste diferente ne-au facut sa impartim solutia in doua ramuri.

Barul / Sala de jocuri / Sau orice locatie cu iluminare slaba

Aceste locatii sunt in general locatii la interior, ferite de temperaturi foarte joase. Numarul de camere necesar acoperirii eficiente nu este foarte mare, in medie intre 4 si 8 camere fiind suficiente pentru o solutie completa.

Particularitatea este ca avem lumina slaba sau foarte slaba, aspect ce implica alegerea unor echipamente potrivite. De asemenea, barul sau sala de joc este locatia unde clientul plateste pentru anumite produse sau servicii, deci trebuie sa acordam un plus de grija acestei zone.

1. Solutia

Vom incepe prin alegerea numarului de camere necesar.

  • 1 camera la exterior - la intrarea principala - pentru a acoperi accesul in locatie.
  • 1 camera pe casa de marcat si bar pentru recunoasterea schimbului de bani si produse.
  • 1 camera pe spatiul de depozitare marfa (in cazul in care exista acest spatiu).
  • 1-3 camere pentru monitorizarea locatiei per ansamblu, cu fiecare camera acoperind cu cadrul principal (acea parte a imaginii unde calitatea este maxima) cadrul secundar al altei camere. Obtinem astfel o completare intre fiecare dispozitiv, cu ...
Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.
Prinde reducerile de 40%! Stoc limitat. Mai ai:
CADOU: Configurare gratuita pentru toate sistemele.