Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'ianuarie'

Cel mai bun sistem de supraveghere pentru o afacere (magazin, bar, cabinet, service, spalatorie)

- 20 ianuarie 2015

Majoritatea afacerilor de dimensiuni mici pot beneficia enorm de pe urma unui sistem de supraveghere video eficient. Cuvantul cheie este "eficient". Este important sa alegem acel sistem care ofera nivelul de calitate de care este nevoie, dar la un pret pe care afacerea sa il poata plati. In general, o astfel de afacere (un magazin, un bar, un restaurant, un service auto, o spalatorie, un cabinet medical) nu are distante interioare sau exterioare foarte mari pentru a fi necesare camere de supraveghere foarte multe sau foarte perfromante. Rareori este necesar sa monitorizam in amanunt distante de peste 15 metri. Poate doar in parcarea exterioara sau la strada sa fie necesare echipamente ceva mai pretentioase. Sistemul video trebuie sa ofere o acoperire foarte buna a angajatilor, a zonei de lucru, a zonei de depozitare marfa (daca exista), a cailor de acces din si spre exterior, a zonei unde se face plata (casa de marcat).

Fie ca avem de-a face cu un bar, un atelier, un service auto, un magazin, aceste afaceri sunt foarte populare si necesita in general sisteme video asemanatoare ca si numar de camere si caracteristici. Exista insa cateva diferente foarte importante care influnteaza semnificativ rezultatul final. Aceste diferente ne-au facut sa impartim solutia in doua ramuri.

Barul / Sala de jocuri / Sau orice locatie cu iluminare slaba

Aceste locatii sunt in general locatii la interior, ferite de temperaturi foarte joase. Numarul de camere necesar acoperirii eficiente nu este foarte mare, in medie intre 4 si 8 camere fiind suficiente pentru o solutie completa.

Particularitatea este ca avem lumina slaba sau foarte slaba, aspect ce implica alegerea unor echipamente potrivite. De asemenea, barul sau sala de joc este locatia unde clientul plateste pentru anumite produse sau servicii, deci trebuie sa acordam un plus de grija acestei zone.

1. Solutia

Vom incepe prin alegerea numarului de camere necesar.

  • 1 camera la exterior - la intrarea principala - pentru a ...
Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2020 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.