Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2021' 'martie'

Videointerfon IP Hikvision - Un interfon modern si elegant

- 31 martie 2021

videointerfon Hikvision

Orice bloc, aproape orice casa si multe birouri sau afaceri au nevoie de un sistem de interfonie care sa ofere o modalitate eleganta si eficienta de a controla accesul in locatie.

In acest moment, Hikvision ofera printre cele mai avansate si eficiente, dar in acelasi timp accesibile, sisteme de video interfonie de pe piata.

In acest articol vom prezenta din ce este compus un sistem complet de interfonie, care sunt avantajele unui videointerfon Hikvision, si oferim mai multe recomandari de video interfoane complete Hikvision.

Din ce este compus videointerfon

Orice videointerfon trebuie sa contina urmatoarele componente:

Post exterior (unul sau mai multe). Un post exterior este acel dispozitiv care sta montat langa poarta de acces, de unde se apeleaza postul de interior pentru permisiune de acces sau de unde proprietarul poate deschide instant poarta folosind o cartela sau un cod.

Post interior (unul sau mai multe). Un post interior este acel dispozitiv care sta montat la interior, de unde se poate controla accesul pe poarta, de unde se poate vizualiza ce persoana doreste sa intre.

Yala electromagnetica pentru poarta. Dispozitivul de blocare montat pe poarta de acces, care permite sau blocheaza deschiderea portii. Yala sta mereu blocata si primeste comanda de deblocare doar de la postul exterior sau de la postul interior.

Distribuitor interior in caz ca sunt mai multe posturi. Daca vorbim de o cladire mare, tip bloc, in care exista mai multe apartamente, fiecare cu postul interior propriu, aceste posturi trebuie sa comunice cu postul exterior folosind un echipament de inter-conectare. Acest echipament este distribuitorul. Toate posturile interioare se conecteaza la acest distribuitor, iar distribuitorul se conecteaza la postul / posturile exterioare.

Sursa de alimentare si cablaje.

Exista si varianta wireless?

Da. Puteti opta pentru un post interior wireless, care se conecteaza prin wifi la router-ul locatiei dvs. Postul exterior este si el conectat la router, dar prin...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.