Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Top 10 Camere Supraveghere de Exterior

Cele mai ieftine - dar de calitate - camere de supraveghere de exterior (UPDATE 2018)

In paginile ce urmeaza veti gasi o lista cu recomandari de camere de supraveghere de exterior pentru diverse proiecte frecvente. Recomandarile se bazeaza pe ideea alegerii camerei ce ofera nivelul de calitate necesar, dar la pretul cel mai mic posibil. Un sistem scump poate recomanda oricine, iar un sistem ieftin si prost este inutil. Trebuie sa gasim solutia optima.

Pentru ca acest articol are ca subiect camerele de exterior, toate camerele recomandate in continuare pot functiona fara probleme in conditii meteo dure. Vom considera mediul exterior ca fiind un mediu unde temperaturile pot cobori pana la -30 grade si por urca pana la +60 grade, iar ploaia, zapada si viscolul vor intra in contact cu camerele.

Am impartit clasamentul in 2 sectiuni, in functie de 2 criterii, pentru ca dumneavoastra sa identificati mai usor ce vi se potriveste.

Primul criteriu. Camerele de supraveghere se impart in camere de supraveghere ideale pe timp de zi (conditii bune de lumina) sau pe timp de noapte (conditii slabe de lumina). Nu faceti greseala sa credeti ca o camera cu infrarosu, oricate LED-uri ar avea, are imagine buna pe timp de noapte doar pentru ca are iluminator IR. Calitatea imaginii pe timp de noapte este data de calitatea senzorului de imagine si de modul in care acest senzor lucreaza cu radiatia IR. De aceea, alegerea camerelor de supraveghere pentru folosirea in conditii de lumina buna, dar si slaba, este ceva mai dificila.

Al doilea criteriu. Distanta pana la care aceste camere ofera imaginii de calitate. Unele camere vor fi eficiente pe distante de 5 metri, altele pe 10, 15, 20, altele chiar mai mult de atat.

Acestea fiind spuse, prin combinatia: conditii de lumina (bune sau proaste) + distanta necesara de monitorizare (5,10,15,20 metri) obtinem recomandarile noastre pentru toate situatiile posibile in care veti apela la o camera de exterior.

1. Camere accesibile + Camere pentru zi si noapte. Acele camere ce sunt eficiente la exterior, indiferent de conditiile de iluminat, bezna totala sau cu lumina abundenta.

1.1 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 8 metri

Va recomandam modelul 16C0T-IRPF de la Hikvision. O camera tip bullet cu rezolutie 1 megapixel (aproximativ 1200 TVL) si un pret foarte mic. Este o camera foarte accesibila, compatibila cu orice model de DVR de pe piata, si cu un senzor de imagine potent zi / noapte. Este ideala pentru distante de cativa metri. Senzorul de imagine “day&night” impreuna cu iluminatorul cu 24 LED-uri ofera imagini clare atat pe timp de zi, dar si pe timp de noapte, pe distante de pana la 8 metri si chiar si mai mult de atat.

Exemplu:

1.2 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 15 metri

Recomandarea noastra, modelul 16D0T-IRPF de la Hikvision este o camera de 2 megapixel si senzor de imagine performant, cu indispensabila functie Day & Night. Rezolutia full HD si functia Day & Night impreuna cu iluminatorul IR garanteaza imagini foarte clare pe timp de zi si noapte, pe distante de pana la 15 metri.

Exemplu:

1.3 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 20 metri

Pentru distante de pana la 20 metri trebuie sa apelam la o camera cu o rezolutie mai mare. Recomandarea noastra este modelul 16F1T-IT5, o camera cu imagini de 3 megapixel si senzor de imagine optimizat pentru conditii de intuneric si lumina scazuta.

1.4 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 30 metri

Pentru astfel de distante va puteti orienta catre modelul Envio IP-FIX4A-2.0. O camera de exterior FullHD 1080p, si iluminator IR puternic. Functia Wide Dynamic Range si senzorul de imagine performant fac din acest model un echipament cu adevarat performant.

Exemplu:

1.5 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de peste 30 metri

Cand discutam de mai mult de 30 de metri trebuie sa gasim variante de camere un reglaj de zoom. Modelul Envio IP-ZUM2A-2.0 are o lentila varifocala, reglabila manual, ce va permite incadrarea perfecta a zonei de interes. In plus, rezolutia Full HD 1080p si imaginea clara pe timp de noapte vor satisface clientii cei mai exigenti.

Daca locatia dumneavoastra este cu adevarat intinsa (platforme depozitare, spatii largi de orice fel) va puteti orienta si catre un speed-dome performant. HIKVision ofera echipamente de foarte buna calitate, la preturi extrem de competitive.

Iata un exemplu cu un model HD de zi si noapte, montat de noi in portul Constanta:

2. Camere accesibile + Camere doar pentru zi. Acele camere ce sunt eficiente la exterior doar in conditii de iluminat bun.

2.1 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 8 metri

Va recomandam modelul ZIP24-06. O camera tip bullet cu 800 TVL si un pret foarte mic. Este o camera foarte ieftina, fara pretentii mari, dar ideala pentru distante de cativa metri. Rezolutia de 800 TVL ofera imagini clare pe distante de pana la 8 metri.

Exemplu:

2.2 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 15 metri

Modelul Envio ZED72-S07. Cu siguranta una din cele mai bune camere dome de 1000TVL pe care o puteti cumpara pentru bani putini. Camera exceleaza chiar si in conditii cu lumina mai slaba si lumina buna, iar rezolutia de 1000TVL o recomanda pentru spatii deschise de pana la 15 metri lungime.

Exemplu:

camera envio ZED72-S07 zi

2.3 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 20 metri

IP-ZEM36-1.3. O camera IP de exterior de noua generatie cu rezolutie HD 720p la un pret de nebatut. Imaginile de la aceasta camera rivalizeaza imagini de pe camere de doua ori mai scumpe.

Exemplu:

2.4 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de maxim 30 metri

IP-ZEM36-2.0. O camera Full HD de exterior la cel mai bun pret. Rezolutia 1080p si deschiderea de 80 grade face aceasta camera extrem de utila pentru spatii largi cu conditii bune de lumina.

Exemplu:

camera supraveghere exterior IP-ZEM36-2.0

2.5 Camera trebuie sa monitorizeze o distanta de peste 30 metri

Cand discutam de mai mult de 30 de metri trebuie sa gasim variante de camere cu zoom. Modelul Envio IP-ZEN42-2.0 are o lentila varifocala, reglabila manual, ce va permite incadrarea perfecta a zonei de interes. In plus, rezolutia Full HD 1080p si imaginea ok pe timp de noapte vor satisface clientii cei mai exigenti.

Contactati-ne!

Speram ca este util acest top cu cele mai avantajoase solutii pentru monitorizarea video de exterior. Pentru alte sfaturi sau orice alte neclaritati, nu ezitati sa ne contactati, va oferim Consultanta Gratuita chiar daca nu cumparati sistemul de supraveghere de la noi.

Lasa un comentariu
Comentarii
Creat pe: 12.09.2017 15:02
MA INTERESEAZA UN PRET PENTRU UN KIT DE SUPRAVEGHERE 8 INT 8 EXT ZI NOAPTE DIST PANA LA 50 M HD CU COMANDA  INTERNET MOBIL (DE PE TEL) + MANOPERA DE INSTALARE SI GARANTIE
marintituureche70@gmail.com SCUZATI DACA NU M-AM EXPRIMAT BINE
Creat pe: 06.12.2017 20:38
MA INTERESEAZA UN PRET PENTRU 2 locuri  DE SUPRAVEGHERE 8 INT 8 EXT ZI NOAPTE DIST PANA LA 50 M HD CU COMANDA  de pe leptop + MANOPERA DE INSTALARE SI GARANTIE ,an total 8 camere pt cele doua sisteme sa fie audio plus vocala cu difuzoare  ambele  valeanvasile2013@yahoo.com

Creat pe: 02.01.2018 14:50
Buna ziua!
De ce s-au postat link-uri catre diferite modele de camere, cand de fapt se directioneaza catre prima pagina a site-ului?
Multumesc!
Creat pe: 02.01.2018 20:07
acest articol este in curs de actualizare pentru anul 2018. Au aparut modele noi de camere, iar modele vechi postate initial au iesit din productie.
Creat pe: 30.11.2018 21:07
As vrea să stiu care sunt cele mai bune camere de supraveghere pe timp de noapte,pentru o inaltă rezolutie de pană la 40m!
Creat pe: 01.12.2018 10:46
Vă rog faceti un pret pentru un chit cu 3 camere modelul Envio IP-ZEN42-2,0 cu rezolutie1080 cu monitorizare de 30 s-au mai mult de metri completă cu hard de cel putin 1Tera!                   Vă multumesc!
Arhiva blog
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.