Close
Categorii
Meniu

Sistem de Supraveghere Video Hikvision Bun si Ieftin

Unul din primele articole pe care echipa noastra le-a prezentat a fost articolul despre un sistem de supraveghere “bun si ieftin”, acel sistem video destinat celor ce au nevoie de supraveghere video cu o calitate reala si utila, dar nu au un buget mare la dispozitie.

Datorita evolutiei tehnologiei video si a ieftinirii multor produse, care pana acum cativa ani erau destul de scumpe, am decis sa va prezentam sugestiile noastre pentru sistemul de supraveghere video “bun si ieftin”, un sistem alcatuit cu echipamente Hikvision.

Hikvision este cel mai mare producator de echipamente de supraveghere video din lume, cu o gama foarte variata de produse la preturi extrem de competitive. Ca instalatori, am ales sa lucram cu produsele lor datorita calitatii excelente si pretului foarte avantajos. In ultimii ani si-au finisat si rafinat produsele in asa masura incat cu greu mai reusim sa gasim defecte.

Mai jos veti citi despre recomandarile noastre pentru sistemul de supraveghere “bun si ieftin”, compus din aparatura Hikvision, testat si verificat in multiple proiecte de tehnicienii nostri.

Vom bifa toate aspectele fara de care sistemul nostru nu ar mai fi un sistem bun: fiabilitate, calitate, compatibilitatea aparaturii si, desigur, pretul cat mai mic pentru toate cele de mai sus.

Inainte sa incepem descrierea sistemului, iata si o scurta prezentare video a unui sistem Hikvision "bun si ieftin".

1. Fiabilitate

In primul rand, un sistem de supraveghere video trebuie sa functioneze mult timp, altfel il montam degeaba. Avem nevoie de aparatura care sa functioneze permanent si fara probleme tehnice (supraincalzire, condens, led-uri infrarosu arse, etc). Avem nevoie de ceva stabil.

Nu este deloc eficient sa investim bani in ceva ce trebuie reparat des. Acesta este motivul pentru care am ales Hikvision. Din 2011 de cand distribuim si instalam echipamente Hikvision, nu am avut probleme de fiabilitate cu camerele si DVR-urile lor.

2. Calitatate

In al doilea rand, dorim ca ce am cumparat sa rezolve problema pentru care am facut achizitia. Simpla idee de a monta ceva pe pereti nu este suficienta. Desigur ca simpla prezenta a camerelor de supraveghere indeparteaza din start foarte multe posibile amenintari, insa pentru asta exista camerele false.

Pentru sistemul nostru dorim ceva cu imagini clare si utilizabile, detectie de miscare, vizibilitate buna pe timp de noapte si stocare eficienta a inregistrarilor. Dorim acel sistem care ne ofera siguranta, control si incredere.

3. Compatibilitatea aparaturii

O mare problema in alegerea unui sistem de supraveghere o reprezinta compatibilitatea componentelor. De multe ori se cheltuiesc sume mari de bani pe echipamente ce au calitate individuala, dar cu care obtinem rezultate sub asteptari atunci cand le asamblam intr-un sistem complet. Echipamentele din sistemul nostru sunt testate si verificate.

4. Pretul cat mai mic

Dorim ca sistemul de supraveghere pe care il montam sa ne ofere toate avantajele de care avem nevoie, la un pret cat se poate de mic. Pachetele de supraveghere Hikvision indeplinesc aceasta cerinta.

Componentele sistemului de supraveghere video

Iata si sistemul pe care il recomandam ca un sistem “bun si ieftin”, un sistem montat de echipa noastra in multe locatii (case, vile, spatii comerciale, ateliere, garaje auto, in general locatii unde o camera de supraveghere monitorizeaza o suprafata de aproximativ 50mp).

Sistemul este alcatuit cu urmatoarele echipamente.

Sistemele cu 1-4 camere:

Exemple cu imagini de la camerele din pachet:

Pretul sistemului

Gasiti in link-urile de mai jos, variante de pachete complete Hikvision cu 1 - 8 camere:

Pachet Hikvision cu 1 camera HD

Pachet Hikvision cu 2 camere HD

Pachet Hikvision cu 3 camere HD

Pachet Hikvision cu 4 camere HD

Pachet Hikvision cu 5 camere HD

Pachet Hikvision cu 6 camere HD

Pachet Hikvision cu 7 camere HD

Pachet Hikvision cu 8 camere HD

Contactati-ne!

Speram ca v-au fost utile sfaturile noastre despre alegerea unui sistem de supraveghere video. Pentru recomandari sau orice alte neclaritati nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0728 08 70 08 sau pe adresa de mail comenzi@supraveghere24.ro - oferim Consultanta Gratuita.

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.