Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2017' 'ianuarie'

Am un DVR vechi si vreau sa adaug camere mai bune

- 15 ianuarie 2017

Odata cu progresul tehnologic al sistemelor de supraveghere, camerele analogice cu linii TV, pe care multe persoane le cunosc si le-au folosit, au fost inlocuite de camere analogice performante, ce implementeaza tehnologii noi si ofera rezolutii HD si Full HD. Aceast progres a facut ca productia camerelor analogice vechi sa inceteze, iar cei ce doresc acum un sistem de supraveghere vor gasi pe piata doar tehnologiile analogice moderne, AHD - HDTVI - HDCVI. Acest lucru nu este rau, evolutia este normala, iar calitatea echipamentelor a crescut foarte mult, iar costurile au scazut.

Ce se intampla insa cu acele sisteme cu camere vechi, dar inca functionale? In tara noastra, multe persoane inca folosesc sisteme de supraveghere clasice, cu DVR-uri si camere vechi, si nu toata lumea doreste sau are nevoie sa inlocuiasca complet sistemul video vechi cu unul nou. Exista situatii cand posesorul unui sistem de supraveghere vechi doreste sa mai adauge o camera, doua, sau are ghinionul sa i se defecteze o camera.

Ce este de facut daca doriti sa pastrati DVR-ul si camerele vechi si doar sa adaugati o camera sau sa inlocuiti o camera defecta?


Pentru aceste situatii exista camerele analogice cu mod multiplu de functionare. Vorbim despre camere de supraveghere care pot functiona atat cu DVR-uri noi, de tehnologie HD, cat si cu DVR-uri analogice vechi.

Conectate la un DVR HD, cu aceste camere veti obtine imagine HD 720p de foarte buna calitate.
Conectate la un DVR analogic vechi, camerele vor trebui setate sa functioneze in mod analogic clasic (CVBS), iar calitatea camerelor se va alinia cu calitatea maxima suportata de DVR-ul dumneavoastra.


Extrem de util este faptul ca daca pe viitor veti dori sa inlocuiti si uniatea de inregistrare, veti avea deja la dispozitie camere HD pe care ca le veti putea muta in modul HD. Mai jos va oferim o lista de camere de acest tip, pe care noi le recomandam.

Aceste camere sunt dotate cu un mic joystick OSD (On Screen Display - eng:...

Comentarii (1)

Vreau sa modernizez sistemul de supraveghere, dar sa pastrez camerele vechi

- 2 ianuarie 2017

Sistemele de supraveghere au evoluat mult in ultimii ani. Au aparut camere de supraveghere si DVR-uri cu tehnologii noi si calitate superioara, camerele clasice cu linii TV au iesit din productie, insa sistemele de supraveghere vechi sunt inca functionale si utilizate cu succes de multe persoane.

Datorita acestei tranzitii catre alte tehnologii primim din ce in ce mai des urmatoarea solicitare:


“Vreau sa imi modernizez sistemul de supraveghere, dar nu doresc sa renunt la camerele vechi”.

Clientii care ne prezinta aceasta solicitare sunt multumiti de mare parte din camerele lor de supraveghere si doresc sa le pastreze, dar in acelasi timp doresc sa adauge 1 - 2 camere sau sa inlocuiasca 1 - 2 camere din cele vechi cu camere mai performante.

Acest articol ofera solutia cea mai eleganta pentru problema de mai sus.

Veti descoperi in urmatoarele randuri o serie de unitati DVR pe care le puteti folosi impreuna cu camerele dumneavoastra vechi, dar la care puteti adauga si camere de calitate superioara, HD sau Full HD, pentru acele zone unde aveti nevoie de un plus de calitate. In plus, va oferim si recomandari de camere de supraveghere HD si Full HD compatibile cu DVR-urile recomandate.


Implementarea este simpla:
- Alegeti DVR-ul cu numarul de canale potrivit numarului de camere pe care le aveti + numarul de camere pe care le adaugati. In recomandarile noastre veti gasi unitati DVR de 4, 8 si 16 canale video.
- Alegeti camerele cu care doriti sa extindeti sistemul. In recomandarile noastre veti gasi mai multe recomandari de camere, in functie de distante si conditii de lumina.
- Inlocuiti DVR-ul vechi cu cel nou si conectati toate camerele vechi, fara sa modificati vreo legatura, fara sa trageti vreun fir. DVR-urile din acest articol sunt perfect compatibile cu orice model de camera analogica. Nu trebuie decat sa conectati camerele deja montate, mufa cu mufa.
- Daca inlocuiti parte din camerele vechi cu camere noi, ca si in cazul inlocuirii DVR-ului, nu aveti mare...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.