Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2020' 'iulie'

Top 5 greseli grave comise la instalarea unui sistem de supraveghere

- 31 iulie 2020

top greseli montaj camere sistem supraveghere

Asa cum spune si titlul, in acest articol discutam despre cele mai serioase si frecvente erori de montaj care apar atunci cand persoana care instaleaza camerele de supraveghere nu are experienta in domeniu. Erori de montaj pot fi multe, insa cele prezentate mai jos sunt importante din 2 motive. 1 - sunt foarte frecvente. 2 - conduc la inutilitatea sistemului video sau la defectiuni grave. Acest material va fi de mare ajutor pentru 2 categorii de persoane. 1 - cei ce aleg sa isi instaleze pe cont propriu sistemul de supraveghere achizitionat online. 2 - instalatorilor incepatori care nu au experienta sau baze solide in domeniu. Mai mentionam doar ca acest articol este menit sa ajute, nu sa condamne, deci speram ca orice persoana care va citi sfaturile noastre va invata ceva si, eventual, va lasa si un comentariu.
Odata cu fiecare greseala de instalare enumerata am prezentat si sfaturile noastre pentru a evita sau corecta acea greseala. Nu am ordonat greselile dupa importanta sau frecventa de aparitie. Toate sunt situatii de evitat, pe care le-am intalnit foarte des atunci cand am fost chemati sa revizuim sisteme instalate fie direct de proprietarul sistemului, fie instalate de catre un “meserias” care nu mai poate fi contactat telefonic. Sa incepem.1. Fixarea camerelor de supraveghere in pozitii unde anumite corpuri sau obiecte obstructioneaza radiatia infrarosu emanata de camere pe timp de noapteRezultatul? Iluminare IR total ineficienta si orbirea camerei de radiatia infrarosu reflectata de obiecte. Iata cateva exemple concrete:

reflexie IR camere supraveghere

Acest fenomen se poate intampla cu orice camera care foloseste infrarosu pentru iluminare pe timp de noapte, indiferent daca vorbim de o camera montata la exterior sau la interior. Problemele pot fi evitate doar printr-o planificare atenta si corecta a pozitiei si orientarii fiecarei camere. Desigur, planificarea pozitiilor camerelor se face inainte de a se trasa cablurile. De cele mai multe ori insa, pentru ca montajul ...

Comentarii (3)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.