Close
Categorii
Meniu

Supraveghere video copil / bona

Aveti nevoie de o solutie eficienta pentru supraveghere copil sau bona? Acest articol va fi cu siguranta de ajutor.
Solutia completa pe care o prezentam in continuare este folosita cu succes in acest moment de multi clienti care si-au dorit sa vada si sa auda ce se intampla in locuinta lor cand sunt plecati.

Solutia va ofera:
- Camere de supraveghere HD wireless. Camerele se conecteaza wireless la reteaua wifi a locatiei si au nevoie doar de acces la o priza de unde se alimenteaza cu alimentatorul inclus in pachet.
- Camere de supraveghere moderne si elegante. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata camerele.
camera wifi bona copil  camera wifi bona copil Hikvision
- Imagini de calitate HD si Full HD. In functie de buget puteti opta pentru camere cu rezolutie HD - 1 Megapixel sau Full HD - 2 Megapixel. Exemple mai jos cu imagini.

- Unghiuri mari de acoperire. Lentila wide a camerelor permite acoperirea unei incaperi intregi cu o singura camera de supraveghere.
- Camere cu audio. Camerele sunt dotate cu microfon si difuzor. Microfonul face parte din carcasa camerei si este mascat, deci nimeni nu va sti de existenta acestuia. Veti putea deci asculta tot ce se vorbeste in locuinta dumneavoastra. Difuzorul permite comunicarea audio inversa. Puteti vorbi in telefonul mobil si sunetul sa fie redat de difuzorul camerei.
- Inregistrare video si audio. Camerele sunt dotate cu slot card SD pentru stocare inregistrari. Inregistrarile, video si audio, pot fi accesate direct din calculator sau telefon, fara sa fie necesara scoaterea cardului din camera. Optional, daca aveti mai multe camere puteti apela la o unitate de inregistrare tip NVR, care sa stocheze si sa gestioneze inregistrarile de la toate camerele.
- Acces de pe telefon mobil, tableta, laptop, calculator. Camerele permit conectarea la internet pentru acces de la distanta prin orice tip de dispozitiv inteligent.
- Garantie si suport tehnic. Pe langa tutoriale si manual de instalare un tehnician va sta la dispozitie pentru configurarea si conectarea camerelor la internet.
Iata oferta:

1. Camera de supraveghere wireless, HD, audio, alimentator inclus , stocare pe card

2. Camera de supraveghere wireless, Full HD, audio, alimentator inclus, stocare pe card

3. Optional, daca nu doriti sa folositi card SD, stocarea inregistrarilor se poate face cu o unitate NVR si HDD inclus.

Am asamblat mai multe sisteme complete de supraveghere folosind aparatura prezentata mai sus. Puteti apela la aceste sisteme daca aveti nevoie de o solutie completa si rapida de a va monitoriza copilul sau bona.


Detalii despre alegerea aparaturii si montaj

Sa explicam in ce consta montajul si functionarea sistemului:

Fiecare incapere in care doriti sa aveti imagine si audio va avea nevoie de o camera de supraveghere.
Camerele de supraveghere vor transmite semnalul video prin wireless catre router-ul wireless din locatie. Daca nu aveti internet wireless in locatie va trebui sa cumparati un router wireless sau sa ne solicitati unul.
Camerele de supraveghere se vor instala in colturile incaperilor. Pentru ca fiecare camera se alimenteaza cu un alimentator propriu va recomandam sa alegeti pentru pozitionarea camerelor un colt din incapere unde exista o priza de 220V in apropiere.
Daca ati ales solutia cu unitate de inregistrare, atunci semnalul video si audio transmis de camere catre router va ajunge prin router la unitatea de inregistrare NVR.
Unitatea de inregistrare NVR va sta in acelasi loc unde este si router-ul si se va conecta la acesta printr-un cablu scurt de internet. Cablul il veti gasi in pachetul NVR-ului.
Toate setarile necesare camerelor, unitatii de stocare si router-ului vor fi efectuate de un specialist IT de la noi, fara niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Contactati-ne!

Daca solutia prezentata de noi pentru supravegherea copilului, bonei sau menajerei este pe placul dumneavoastra puteti solicita o oferta personalizata.

solicitare scrisa: formular contact
telefon: 0728 08 70 08

Pentru orice alte neclaritati nu ezitati sa ne contactati. Va invitam sa lasati si un comentariu cu parerile si sugestiile dumneavoastra despre acest articol.

Cu stima,
Echipa Supraveghere24

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.