Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2021' 'februarie'

Camere supraveghere cu detectie miscare inteligenta de persoane si autoturisme - Acusense

- 28 februarie 2021

detectie miscare inteligenta - acusense Hikvision

In acest articol vom discuta despre un sistem de supraveghere modern si accesibil, capabil de a detecta eficient persoane si autoturisme, fara a fi “pacalit” de animale, vegetatie, umbre, lumini schimbatoare, etc.

Un sistem de detectie miscare conventional, fie ca vorbim de un sistem cu camere de supraveghere sau un sistem de alarma cu senzori de miscare, genereaza foarte multe detectii false.

Un sistem de alarma de interior este “pacalit” de curenti de aer rezultati din geamuri deschise, de animale de companie care sar pe mobila, de insecte care “se instaleaza” in senzorii de miscare.

Un sistem de alarma de exterior este “pacalit” de animalele ce trec prin curte, de reflexiile cauzate de apa si zapada de pe sol, de diferentele de temperatura dintre suprafete diferite.

Camerele de supraveghere cu detectie miscare clasica au si ele probleme mari cu alarmele false. Oricine a folosit un sistem de supraveghere video cu detectie de miscare clasica a apreciat utilitatea detectiei, dar in acelasi timp a simtit cu siguranta si minusurile. Detectia de miscare clasica nu este capabila sa faca diferenta intre un caine si un om, intre o frunza si o punga. Practic, orice schimbare in pixelii din imagine care sunt activi la detectie miscare declanseaza evenimentul de miscare. Indiferent cat de bine este optimizata detectia, tot apar evenimente false destul de multe. Un copac se misca in vant, un paianjen isi face cuib in fata camerei, apar cateva umbre in imagine, etc. Pe langa inregistrarile inutile stocate, aceste evenimente false fac imposibila monitorizarea cu adevarat eficienta a unei locatii de la distanta. Oricine doreste avertizari in timp real atunci cand cineva patrunde in proprietate va fi exasperat de alarmele false si cel mai probabil va opri cu totul functia de avertizare.

Dar acum exista detectia de miscare video inteligenta Acusense. Cu tehnologia Acusense, lucrurile s-au schimbat mult si in bine. Acusense este un...

Comentarii (0)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.