Close
Categorii
Meniu

Testimoniale Clienti

Hotel Majestic - Mamaia

Hotel Majestic - MamaiaModernizarea intregului sistem de supraveghere al hotelul Majestic Mamaia, constand in 24 de camere de supraveghere, a fost realizat cu mare succes de catre Supraveghere24. Multumim.

Director General Vasii Alexandru www.majesticmamaia.ro

Hotel Oxford - Constanta

Hotel Oxford - ConstantaSistemele de alarma si supraveghere video instalate in hotelul Oxford sunt furnizate de catre Supraveghere24. Multumim pentru calitatea si seriozitatea serviciilor.


Hotel Ambasador - Mamaia

Hotel Ambasador - MamaiaPentru ca ne respectam clientii, siguranta lor si a bunurilor lor ocupa un loc prioritar. Din acest motiv hotelul nostru este dotat cu un sistem de monitorizare video functional 24/24. Supraveghere24.ro s-a ocupat de implementarea proiectului si ne sunt alaturi acum in orice problema de securitate.

Sef hotel Bija Elena www.hotel-ambasador.ro

Romdecor - Constructii la cheie

Logo Romdecor, client Supraveghere24Suntem o echipa de profesionisti si recomandam cu tarie serviciile si produsele oferite de Supraveghere24.

Administrator Emil Benedek www.romdecor.ro

Ebexim - Testare si diagnoza computerizata, reparatii mecanice si electrice, service auto

Logo Ebexim, client Supraveghere24Multumim Supraveghere24 pentru solutia de supraveghere construita. Sfaturile si recomandarile lor au fost extrem de utile.


Stelcati - Furnizor principal de gresie, faianta si obiecte sanitare in Constanta, Tulcea si Galati

Logo Stelcati, client Supraveghere24Supraveghere24 reprezinta singura societate de sisteme de securitate cu care am reusit o colaborare eficienta, transparenta si corecta.

Director General: Cioti Stere Dan www.stelcati.ro

Mamaia Summerland - Ansamblu rezidential Mamaia

Logo Mamaia Summerland, client Supraveghere24Complexul Summerland, cu 17 blocuri finalizate, a apelat la Supraveghere24 pentru montarea unui sistem de supraveghere modern si eficient.

Administrator Albescu Daniela

Club Luv Constanta / Mamaia

Logo Club Luv, client Supraveghere24Sistemele video din locatiile noastre din Mamaia si Constanta au fost implementate de Supraveghere24. Au dat dovada de seriozitate, eficienta si flexibilitate. Multumim.

Administrator Budi Ionut www.clubluv.ro

Casa de Expeditii Phoenix recomanda Supraveghere24.ro

Logo Casa Phoenix, client Supraveghere24SC Casa de Expeditii Phoenix SA, cu obiect de activitate operare portuara si depozitare in portul Constanta, recomanda Supraveghere24.ro ca fiind un partener serios, prompt, cu servicii si aparatura de calitate.
Am ajuns la aceste concluzii dupa 3 ani de colaborare, in care cei de la Supraveghere24.ro au montat, intretinut si imbunatatit sistemul nostru centralizat de supraveghere video alcatuit din 30 de camere montate in 8 locatii diferite de pe perimetrul portului Constanta, interconectate prin sisteme radio. Am reusit astfel sa reducem costurile cu paza umana si sa imbunatatim eficienta angajatilor.

Director General Stefanescu Niculae www.casaphoenix.ro

M&M Expert Operator recomanda Supraveghere24.ro

Logo M&M Expert Operator, client Supraveghere24Societatea SC MM Expert Operator SRL si grupul nostru de firme are un total de 280 angajati si detine urmatoarele puncte de lucru:

1. TERMINAL in Portul Midia
Doua Dane pentru Marfuri Generale

3. CARIERA Extractie Piatra
Locatie: BAIA, Jud. Tulcea
Tipul materialului extras: roca vulcanica , clasa A , riolit (granit)
Capacitate: 0-63mm – 5000 tone/ 24 h; agregate – 1000 tone / 24h

2. TERMINAL in Portul Medgidia
4 Dane pentru Marfuri Generale

4. STATIE DE BETOANE MOBILA
Locatie: Localitatea Mihai Viteazu, Jud. Constanta
Capacitate: 45 mc/h

Cu o activitate atat de diversificata si imprastiata, controlul angajatilor devine o problema. Supraveghere24.ro s-a ocupat de instalarea sistemelor de supraveghere in toate locatiile noastre si de conectarea lor cu sediul prin internet. Datorita profesionalismului, costurilor reduse si priceperii au devenit parteneri de incredere pe termen lung.

Director general Taranu Laurentiu www.mmexpertoperator.ro

EXPERT TOOLS recomanda Supraveghere24.ro

Logo Expert Tools, client Supraveghere24Prin activitatea desfasurata, EXPERT TOOLS S.R.L. pune la dispozitia clientilor generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje si aparatura industriala in judetul Constanta. De asemenea ofera service specializat si posibilitatea de inchiriere utilaje. Pentru sistemele de securitate din spatiile de depozitare si de service am apelat la cei de la Suptaveghere24.ro. Oferta lor a fost accesibila, iar implementarea prompta si de calitate. Din acest motiv tot ei se ocupa in continuare si de intretinerea sistemelor.

Administrator Boanca Ionut www.expert-tools.ro

Callatis Gas recomanda Supraveghere24.ro

Logo Callatis Gas, client Supraveghere24Fiind unul dintre cei mai mari operatori si distribuitori de GPL din sud estul europei, SC Callatis Gas SRL a implementat un sistem complex de monitorizare video in punctul de lucru din Mangalia - Dig Sud. Supraveghere24.ro a avut oferta cea mai buna, implementare foarte rapida si licenta IPJ de instalare. Colaborarea cu ei continua si in prezent.

Director General Anisor Saru www.callatisgas.ro

Topaz Skin recomanda Supraveghere24.ro

Logo TopazSkin, client Supraveghere24Salonul profesional de bronzat TopazSKIN, cel mai mare salon de bronzat din Constanta, a apelat la Supraveghere24.ro pentru sistemele de alarma si de supraveghere video.

Administrator Poghirca Adina www.topazskin.ro

Europe Metal Trade recomanda Supraveghere24.ro

Logo Europe Metal Trade, client Supraveghere24Europe Metal Trade, exportator de fier vechi si importator de produse din otel, cu puncte de lucru in porturile din Constanta si Midia, recomanda Supraveghere24.ro ca un partener serios si de incredere.

Administrator Beni Estroti www.europemetaltrade.com

Lantul de sali de joc Imperial - Alma Super Games

Logo Imperial - Alma Super Games, client Supraveghere24Supraveghere24 se ocupa de toate sistemele de securitate din locatiile noastre. Datorita seriozitatii si comunicarii excelente vom continua sa apelam cu incredere la serviciile lor.

Administrator Velcov Claudiu

Cazino Monaco Constanta

Logo Cazino Monaco, client Supraveghere24Cazinoul Monaco din incinta Tomis Mall Constanta colaboreaza cu Supraveghere24 pentru intretinerea si modernizarea sistemului de supraveghere video si alarma. Recomandam.

Manager General Carmen Buriu

Hotel Malibu recomanda Supraveghere24.ro

Logo Hotel Malibu, client Supraveghere24Pentru securitatea hotelului nostru am apelat la Supraveghere24.ro. Ne-au oferit mai multe solutii si recomandari. Preturile au fost cele foarte bune, montajul impecabil. Recomandam.

Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.