Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2014' 'octombrie'

Supraveghere video pentru masina din parcare

- 24 octombrie 2014

Sistemul de supraveghere pentru autoturismul din parcare a devenit un subiect foarte cautat odata cu cresterea numarului de autoturisme vandalizate si sparte. In acest articol veti afla care sunt sistemele de supraveghere cu adevarat eficiente pentru monitorizarea autoturismelor si care sisteme sunt inutile.

Ce inseamna un sistem de supraveghere de calitate pentru parcare? Orice sistem video va descuraja posibilii infractori prin simplul fapt ca exista camere montate in locuri vizibile. Din pacate, daca alegeti orice sistem (si nu sistemul potrivit) tot ce veti obtine este o simpla cacealma. Daca doriti un sistem cu adevarat util, pe care sa va puteti baza atunci cand veti avea nevoie, nu ar trebui sa cumparati primele camere care va apar in cale. Cu un sistem de calitate, ales corect, veti incadra perfect autoturismul in imagine, veti inregistra tot ce se intampla in jurul acestuia si veti putea recunoaste fara probleme fetele persoanelor care se apropie. Imaginile zi / noapte vor fi de calitate, iar inregistrarile vor putea fi accesate oricand in cazul unui eveniment neplacut. In plus, veti avea acces total de la distanta prin internet.

Ideea de baza este ca monitorizarea eficienta a unui autoturism sau a unei parcari intregi se obtine doar cu aparatura potrivita, iar aparatura potrivita se alege in functie de 2 factori principali:

-conditiile de lumina din jurul autoturismului

-distanta de la punctul de montaj al camerei de supraveghere pana la autoturismul monitorizat

In continuare veti gasi mai multe solutii corecte si complete pentru supravegherea autoturismului. Solutiile pot fi folosite in parcari subterane si supraterane, parcuri auto, dar in mod special pentru locul de parcare de la bloc sau din fata curtii.

Toate solutiile din acest articol respecta urmatoarele cerinte:

1. Recunoastere faciala si numere inmatriculare

Un sistem de supraveghere isi justifica investitia doar daca ofera detaliile de care veti avea nevoie (recunoastere faciala si...

Comentarii (0)

Supraveghere video cu audio. Tot ce trebuie sa stii + recomandari

- 20 octombrie 2014

Pentru cei care au nevoie si de sunet de la sistemul de supraveghere, nu doar de imagini live si inregistrari, exista varianta sistemelor de supraveghere cu audio. In anumite situatii inregistrarile video cuplate cu inregistrari audio pot oferi plusul de informatie de care aveti nevoie.

Trebuie sa stiti un lucru foarte important! Functia de audio a unui sistem de supraveghere este cu adevarat eficienta la interior, intr-un mediu protejat de curenti de aer si vant. La exterior, daca doriti sa montati camere cu microfon sau doar microfoane independente, va trebui sa fiti foarte atent unde va sta microfonul pentru a fi cat mai protejat. Microfoanele folosesc o tehnologie numita preamplificare pentru a obtine o acoperire cat mai buna. Dezavantajul este ca prin aceasta amplificare se accentueaza orice sunet ambiental din apropierea microfonului. Aceste sunete ambientale deranjante sunt, de obicei, produse de curenti de aer si vant si, daca veti monta microfonul intr-un astfel de mediu, doar asta veti auzi si pe inregistrari, un suierat constant si inutil. Din aceste motive, cele mai potrivite locatii pentru instalarea sistemelor cu sunet sunt la interior: birouri, magazine, locuinte, etc.

In continuare va prezentam 2 variante eficiente de sisteme de supraveghere cu sunet recomandate de tehnicienii nostri si pe care le puteti folosi si dumneavoastra cu succes.

1. Camere IP cu Audio

Aceasta solutie se bazeaza utilizarea de camere IP, care pot functiona de sine statator, fara a mai fi necesara o unitate de inregistrare. Camera are microfonul incorporat, iar sistemul de operare al camerei va suprapune imaginile video si inregistrarile audio pentru ca dumneavoastra sa le puteti accesa folosind telefonul mobil sau un laptop. Stocarea inregistrarilor (video + audio) se poate face pe un card montat in camera sau pe o unitate de stocare dedicata tip NVR. Ca bonus, camerele au si functie wireless si se pot conecta la reteaua wifi a locatiei unde sunt montate. O...

Comentarii (6)

Supraveghere video copil / bona

- 17 octombrie 2014
Aveti nevoie de o solutie eficienta pentru supraveghere copil sau bona? Acest articol va fi cu siguranta de ajutor. Solutia completa pe care o prezentam in continuare este folosita cu succes in acest moment de multi clienti care si-au dorit sa vada si sa auda ce se intampla in locuinta lor cand sunt plecati.
Solutia va ofera:
- Camere de supraveghere HD wireless. Camerele se conecteaza wireless la reteaua wifi a locatiei si au nevoie doar de acces la o priza de unde se alimenteaza cu alimentatorul inclus in pachet.
- Camere de supraveghere moderne si elegante. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata camerele. camera wifi bona copil  camera wifi bona copil Hikvision
- Imagini de calitate HD si Full HD. In functie de buget puteti opta pentru camere cu rezolutie HD - 1 Megapixel sau Full HD - 2 Megapixel. Exemple mai jos cu imagini.
- Unghiuri mari de acoperire. Lentila wide a camerelor permite acoperirea unei incaperi intregi cu o singura camera de supraveghere.
- Camere cu audio. Camerele sunt dotate cu microfon si difuzor. Microfonul face parte din carcasa camerei si este mascat, deci nimeni nu va sti de existenta acestuia. Veti putea deci asculta tot ce se vorbeste in locuinta dumneavoastra. Difuzorul permite comunicarea audio inversa. Puteti vorbi in telefonul mobil si sunetul sa fie redat de difuzorul camerei.
- Inregistrare video si audio. Camerele sunt dotate cu slot card SD pentru stocare inregistrari. Inregistrarile, video si audio, pot fi accesate direct din calculator sau telefon, fara sa fie necesara scoaterea cardului din camera. Optional, daca aveti mai multe camere puteti apela la o unitate de inregistrare tip NVR, care sa stocheze si sa gestioneze inregistrarile de la toate camerele.
- Acces de pe telefon mobil, tableta, laptop, calculator. Camerele permit conectarea la internet pentru acces de la distanta prin orice tip de dispozitiv inteligent. - Garantie si suport tehnic. Pe langa tutoriale si manual de instalare un tehnician va sta la dispozitie pentru configurarea si conectarea...
Comentarii (0)

Camere de supraveghere ascunse: recomandari si sfaturi

- 7 octombrie 2014

Camerele de supraveghere ascunse nu sunt foarte des intalnite, insa uneori reprezinta solutia potrivita. Fata de camerele de supraveghere clasice, montate la vedere, cu scop clar de a descuraja tentativele neprietenoase ale anumitor indivizi, camerele ascunse sunt gandite sa nu fie vizibile si sa surprinda in fapt respectivii indivizi.

Cei ce considera ca au nevoie de o astfel de solutie vor gasi in acest articol sfaturi utile si recomandari concrete de camere ascunse.

Avanjate si Dezavantaje

Principalul avantaj al camerelor ascunse este ca ofera surprinderea completa si pe indelete a oricarui eveniment deoarece persoanele supravegheate nu stiu ca sunt sunt filmate.

Al doilea avantaj este posibilitatea instalarii camerelor ascunse in locuri cat mai evidente, iar cu o instalare corecta acestea devin imposibil de depistat cu ochiul liber. Deci, se poate alege pozitia optima pentru surprinderea evenimentelor.

Exista si dezavantaje. In general, pentru a nu fi vizibile, camerele ascunse se mascheaza in diverse obiecte, iar acest lucru face ca dimensiunile camerelor sa fie reduse. Dimensiunile reduse ale camerelor produc si o serie de dezavantaje sub forma unor limitari tehnice. In functie de model aceste limitari pot fi: lipsa unui iluminator infrarosu (deci imagine slaba in conditii de intuneric), senzor de imagine de dimensiuni mici (deci unghi de acoperire mic), lentila de dimensiuni mici (deci unghi de acoperire si mai mic).

In continuare puteti citi despre tipurile de camere ascunse disponibile pe piata, impreuna cu sfaturile noastre pentru utilizarea lor, plus cateva recomandari de modele pe care noi le consideram eficiente.

Tipuri de Camere Ascunse


camera ascunsa cu stocare interna

Camere ascunse in obiecte uzuale

Aceste camere de supraveghere sunt ascunse din fabrica in diverse obiecte (ursulet de jucarie, ceas de perete, ceas de noptiera). Sunt camerele cu cele mai slabe performante dintre toate camerele ascunse datorita dimensiunilor foarte reduse. Imaginile oferite de aceste...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.