Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Postari pe blog de la '2014' 'octombrie'

Supraveghere video masina parcare

- 24 octombrie 2014

Sistemele de supraveghere pentru parcari au devenit din ce in ce mai cautate odata cu cresterea numarului de spargeri si vandalizari de autoturisme.

Care sunt avantajele unui sistem de supraveghere eficient? Descurajeaza posibilii infractori prin simplul fapt ca exista camere montate; stocheaza inregistrari de calitate cu tot ce se intampla in parcare, inregistrari care pot fi consultate oricand in cazul unui eveniment neplacut; ofera liniste si control proprietarilor datorita accesului prin internet la imagini live si inregistrari.

Monitorizarea eficienta a unui autoturism sau a unei parcari intregi se obtine insa doar cu aparatura potrivita. Aparatura potrivita se alege in functie de 2 factori principali:

- conditiile de lumina din parcare

- distanta de la camera de supraveghere pana la autoturismul monitorizat

Deci, nu trebuie sa ne grabim si sa cumparam orice camera de supraveghere. Parcurgeti acest tutorial si veti gasi solutii de supraveghere autoturisme corecte, concrete si complete pentru toate distantele si conditiile de lumina posibile. Solutiile pot fi folosite in parcari subterane si supraterane, parcuri auto, dar in mod special pentru locul de parcare de la bloc sau din fata curtii.

Toate solutiile din acest articol respecta urmatoarele cerinte:

1. Recunoastere faciala si numere inmatriculare

Un sistem de supraveghere isi justifica investitia doar daca ne ofera detaliile de care avem nevoie (recunoastere faciala si numar inmatriculare) in eventualitatea unei probleme de vandalism sau furt. Pentru aceasta trebuie sa apelam la o camera de supraveghere cu lentila si rezolutie potrivite. Asa cum mentionam mai sus, lentila si rezolutia camerei se aleg in functie de distanta de la punctul unde este montata camera si pana la autoturism. Exact ce lentila si ce rezolutie se potriveste cu o distanta anume gasiti mai jos, la sectiunea de solutii complete.

supraveghere parcare cu unghi larg

supraveghere parcare cu unghi corect

2. Inregistrare fluida, cu cadre pe secunda suficiente pentru surprinderea obiectelor si...

Comentarii (0)

Camere Supraveghere cu Audio - Solutii si Recomandari

- 20 octombrie 2014

Camere de supraveghere cu sunet. Care este cea mai buna solutie?

Pentru cei care au nevoie si de sunet de la sistemul de supraveghere, nu doar de imagini live si inregistrari, exista varianta sistemelor de supraveghere cu audio. Acolo unde este necesar, inregistrarile video cuplate cu inregistrari audio pot oferi plusul de informatie de care aveti nevoie. Cele mai potrivite locatii pentru instalarea sistemelor de supraveghere cu sunet sunt: birouri, locuinte, puncte de lucru pentru diverse afaceri.

In continuare va prezentam 2 variante eficiente de sisteme de supraveghere cu audio pe care le folosesc si tehnicienii nostri, si pe care le puteti folosi si dumneavoastra.

1. Camere IP cu Microfon Integrat

Aceasta solutie se bazeaza pe camere cu microfon integrat, care pot functiona de sine statator, fara nicio unitate de inregistrare atasata. Inregistrarile video si audio se stocheaza pe un card intern camerei, iar utilizatorul le poate accesa direct de pe telefon sau calculator, fara a fi nevoie sa scoata card-ul din camera. Desigur, daca aveti o locatie in care aveti nevoie de mai multe camere de acest gen, se poate atasa si o unitate de inregistrare care sa gestioneze toate camerele simultan. Ca bonus, camerele sunt wireless si se conecteaza la reteaua wifi a locatiei, deci nu aveti nevoie de cabluri inestetice. O solutie moderna, eleganta si performanta.

In functie de nevoile dumneavoastra, exista mai multe modele de camere din care puteti alege:

- camera de interior wireless, cu audio, de calitate HD - 1 Megapixel

- camera de interior wireless, cu audio, de calitate Full HD - 2 Megapixel

- camera de exterior wireless, cu audio, de calitate Full HD - 2 Megapixel

- camera de exterior wireless, cu audio, de calitate 4K Full HD - 4 Megapixel

camera wifi audiocamera wifi audio exterior

Pentru oricate camere de mai sus, si in orice combinatie, puteti folosi o unitate de inregistrare cu un HDD intern. Unitatea de inregistrare se conecteaza la router-ul de internet pe fir si va primi semnalul...

Comentarii (2)

Supraveghere Video Copil / Bona

- 17 octombrie 2014
Aveti nevoie de o solutie eficienta pentru monitorizare copil, bona? Acest articol va fi cu siguranta de ajutor. Solutia completa pe care o prezentam in continuare este folosita cu succes de multi clienti care isi doresc sa vada si sa auda ce se intampla in locuinta lor cand sunt plecati.
Solutia va ofera:
- Camere de supraveghere HD wireless. Camerele se conecteaza wireless la reteaua wifi a locatiei si au nevoie doar de acces la o priza de unde se alimenteaza cu alimentatorul inclus in pachet.
- Camere de supraveghere moderne si elegante. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata camerele. camera wifi bona copil  camera wifi bona copil Hikvision
- Imagini de calitate HD si Full HD. In functie de buget puteti opta pentru camere cu rezolutie HD - 1 Megapixel sau Full HD - 2 Megapixel. Exemple mai jos cu imagini.
- Unghiuri mari de acoperire. Lentila wide a camerelor permite acoperirea unei incaperi intregi cu o singura camera de supraveghere.
- Camere cu audio. Camerele sunt dotate cu microfon si difuzor. Microfonul face parte din carcasa camerei si este mascat, deci nimeni nu va sti de existenta acestuia. Veti putea deci asculta tot ce se vorbeste in locuinta dumneavoastra. Difuzorul permite comunicarea audio inversa. Puteti vorbi in telefonul mobil si sunetul sa fie redat de difuzorul camerei.
- Inregistrare video si audio. Camerele sunt dotate cu slot card SD pentru stocare inregistrari. Inregistrarile, video si audio, pot fi accesate direct din calculator sau telefon, fara sa fie necesara scoaterea cardului din camera. Optional, daca aveti mai multe camere puteti apela la o unitate de inregistrare tip NVR, care sa stocheze si sa gestioneze inregistrarile de la toate camerele.
- Acces de pe telefon mobil, tableta, laptop, calculator. Camerele permit conectarea la internet pentru acces de la distanta prin orice tip de dispozitiv inteligent. - Garantie si suport tehnic. Pe langa tutoriale si manual de instalare un tehnician va sta la dispozitie pentru configurarea si conectarea camerelor la internet.
Comentarii (0)

Camere de Supraveghere Ascunse: Recomandari si Sfaturi

- 7 octombrie 2014

Camerele de supraveghere ascunse nu sunt o solutie foarte des intalnita, insa uneori reprezinta alegerea potrivita. Fata de camerele de supraveghere clasice, montate la vedere, cu scop clar de a descuraja tentativele neprietenoase ale unor indivizi, camerele ascunse sunt gandite sa nu fie vizibile si sa surprinda in fapt respectivii indivizi.

Cei ce considera ca au nevoie de o astfel de solutie vor gasi in acest articol sfaturile si recomandarile noastre despre sistemele de supraveghere cu camere ascunse.

Avanjate si Dezavantaje

Principalul avantaj al camerelor ascunse este ca ofera surprinderea completa si pe indelete a oricarui eveniment nefericit deoarece persoanele supravegheate nu stiu ca sunt sunt filmate.

Al doilea avantaj este posibilitatea instalarii camerelor ascunse in locuri cat mai evidente, iar cu o instalare corecta devine practic imposibil ca cineva sa le depisteze. Putem deci sa alegem unghiul cel mai bun pentru a surprinde ce ne intereseaza, fara sa dam de banuit nimanui.

Exista si dezavantaje. In general, pentru a fi usor de ascuns sau mascat in diverse obiecte, camerele ascunse au dimensiuni reduse sau foarte reduse. Dimensiunile reduse ale acestor camere aduc si o serie de dezavantaje sub forma unor limitari tehnice. In functie de model aceste limitari sunt: lipsa unui iluminator infrarosu (deci imagine slaba in conditii de intuneric), senzor de imagine de dimensiuni mici (deci unghi de acoperire mic), lentila de dimensiuni mici (deci unghi de acoperire si mai mic).

In continuare puteti citi despre tipurile de camere ascunse disponibile pe piata, impreuna cu sfaturile noastre pentru utilizarea lor, plus cateva recomandari de modele pe care noi le consideram eficiente.

Tipuri de Camere Ascunse


camera ascunsa cu stocare interna

Camere ascunse in obiecte uzuale

Aceste camere de supraveghere sunt ascunse din fabrica in diverse obiecte (ursuleti de jucarie, ceasuri de perete, ceasuri de noptiera) si se folosesc ca atare, fara a putea fi detasate de obiectul in care...

Comentarii (0)
Arhiva blog