Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2019' 'septembrie'

Top 5 Sisteme de Supraveghere Complete

- 30 septembrie 2019

A spune ca un anume sistem de supraveghere este bun este o afirmatie relativa. Cat de bun este un sistem de supraveghere depinde de locatia unde se instaleaza sistemul si de asteptarile pe care utilizatorul le are de la sistem. Un sistem care este perfect intr-o anumita locatie poate fi complet inutil in alta locatie.

Desi utilitatea unui sistem este relativa, exista totusi o variabila simpla in baza careia se pot face recomandari concrete. Aceasta variabila este distanta liniara din cadrul camerelor pana la care utilizatorului poate distinge detalii importante, zi sau noapte (recunoastere faciala, recunoastere numere inmatriculare, etc). Dupa 10 ani in acest domeniu, din punctul meu de vedere, distanta pana la care putem distinge aceste detalii din imagini este criteriul de baza care defineste utilitatea reala a unui sistem de supraveghere.

In functie de rezolutie, de calitatea senzorului de imagine si de tipul lentilei, o camera de supraveghere ofera imagini de o calitate reala pana la o distanta specifica. Peste acea distanta detaliile din imagini vor deveni din ce in ce mai sterse, mai neclare. Ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, iata un exemplu. Cu o camera Full HD de 2 megapixel, cu un senzor de imagine optimizat Day&Night veti obtine imagini din care veti putea recunoaste trasaturile si fetele oamenilor in primii 15 metri din cadrul camerei (poate fi ceva mai putin de 15 metri sau ceva mai mult, in functie de modelul camerei). Peste 15 metri imaginea devine una de ansamblu, in care veti mai recunoaste doar culorile hainelor sau formele mari, dar nu veti mai putea distinge detalii marunte.

In baza celor explicate mai sus va prezint 5 sisteme complete de supraveghere, gandite special pentru acoperirea eficienta a celor mai uzuale distante pentru care clientii au nevoie de monitorizare. Sistemul pe care l-am ales pentru fiecare distanta este sistemul cu pretul cel mai mic, care ofera insa calitatea promisa. Toate sistemele recomandate mai jos pot fi...

Comentarii (2)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.