Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'decembrie'

Modernizarea unui Sistem de Supraveghere Video Vechi

- 16 decembrie 2015

Multe societati si persoane fizice folosesc sisteme de supraveghere instalate acum multi ani de zile. In tot acest timp tehnologia video a evoluat foarte mult, calitatea echipamentelor a crescut, iar preturile pentru sistemele de supraveghere de calitate au scazut foarte mult. Ba mai mult, au aparut solutii eficiente de modernizare a sistemelor de supraveghere vechi, prin pastrarea cablajului existent si inlocuirea camerelor si unitatii de inregistrare.

Acest articol se adreseaza celor ce detin un sistem de supraveghere defect sau invechit, si care doresc sa il aduca la zi fara complicatii si batai de cap. Solutiile de modernizare pe care vi le oferim in continuare respecta urmatoarele conditii:

1. Simplitatea modernizarii

Modernizarea unui sistem video se poate face acum prin simpla inlocuire a camerelor vechi cu camere noi si performante, fara a fi necesara inlocuirea de cabluri, conectori sau surse de alimentare. Cablajul camerelor este un proces anevoios, uneori chiar costisitor, un proces pe care nimeni nu doreste sa il mai repete. Indiferent de cablul pe care sistemul dumneavoastra vechi il foloseste, exista aparatura moderna pe piata ce foloseste acel tip de cablu si va creste calitatea imaginilor la un nivel performant.

2. Compatibilitate cu camerele existente

Nu toata lumea va dori inlocuirea tuturor camerelor din sistemul deja instalat. Unele camere vechi isi fac treaba foarte bine, deci nu are rost o cheltuiala suplimentara. Dorim sa putem pastra aceste camere, iar solutiile noastre va ofera acest lucru prin noile DVR-uri cu suport atat pentru tehnologiile vechi, dar si pentru cele noi.

3. Calitate superioara a imaginilor

Veti obtine imagini de calitate HD cu rezolutii de 1 megapixel, 2 megapixel, chiar 3 megapixel.

Iata variantele cele mai comune de sisteme care necesita modernizare:

1. Un sistem analogic vechi

Un sistem analogic este un sistem care foloseste cablu coaxial si mufe BNC (sau cablu UTP si conectori video-balun) pentru a conecta ...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.