Close
Categorii
Meniu

Solutii complete, oriunde in Europa!

In septembrie 2014 primeam un telefon de la un domn Octavian Ududec,  stabilit in Belgia, dar originar din Radauti, dornic sa monteze un sistem de supraveghere la o casa in apropiere de Bruxelles. Avea nevoie de ajutor in alegerea sistemului de supraveghere potrivit, la un pret decent. Solutia construita pentru domnul Ududec a fost primul sistem complet pe care l-am gandit, asamblat, testat si expediat in Europa.


De atunci am fost contactati de un numar din ce in ce mai mare de persoane care locuiesc in afara teritoriului Romaniei (Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Austia, Italia, Anglia, si altele), si care doresc solutii performante si accesibile de supraveghere video si antiefractie pentru instalare peste hotare.

livram_europa


Din acest motiv am decis sa incepem un proiect de promovare a serviciilor noastre pe tot teritoriul Europei de Vest.
Clienti precum domnul Ududec apeleaza la noi pentru o solutie completa. Ei doresc avantajele preturilor mult mai bune din Romania, echipamente de calitate si usor de montat, manuale si documentatie completa, dar si suport tehnic si sprijin din partea unui specialist. Noi va putem oferi toate acestea.
Oriunde ati locui in Europa va putem pune la dispozitie solutii complete de supraveghere video si detectie efractie, cu urmatoarele avantaje:

- APARATURA DE CALITATE. Folosim doar aparatura de top, cu calitate dovedita, de la branduri de nivel international: Hikvision si Dahua pentru supraveghere video, Paradox si DSC pentru sisteme de alarma.


- PRETURI MICI. obtinem echipamentele direct de la producator, deci va putem oferi preturi foarte accesibile.


- CONSULTANTA COMPLETA. Analizam fiecare proiect de la zero, cu planificare, dialog, consultanta profesionala pentru alegerea celei mai bune solutii, conform dorintelor dumneavoastra.


- PACHET COMPLET. Solutia livrata va fi completa, cu toata aparatura necesara si toate accesoriile pentru montaj. Nu mai trebuie sa alergati dupa nimic. Pa langa toata aparatura de baza va putem oferi: cablu, mufe, coliere, dibluri, etc, absolut tot ce ati putea avea nevoie pentru instalarea sistemului.


- TESTARE ECHIPAMENTE. Aparatura va fi testata si verificata in amanunt inainte de livrare. Evitam astfel existenta unor ehipamente cu defectiuni din fabrica. Daca se depisteaza un echipament cu probleme se inlocuieste, astfel incat dumneavoastra sa primiti in colet doar echipamente perfect functionale.


- DOCUMENTATIE COMPLETA. Toate solutiile noastre includ instructiuni pas cu pas si articole blog detaliate pentru instalare si configurare. Pe langa manualele de la producator va oferim si manuale si ghiduri alcatuite de echipa noastra pentru montajul si instalarea de la A la Z a sistemului cumparat.


- SUPORT TEHNIC PERMANENT. Daca aveti nevoie, exista mereu un consultant gata sa va ofere suport tehnic prin telefon si internet. Pentru orice intrebare sau sfat veti avea la dispozitie un numar de telefon al unui tehnician si o dresa de mail cu care sa puteti schimba imagini, documentatie, orice material.


- CONFIGURARE LA DISTANTA. Daca teama dumneavoastra este configurarea si setarea sistemului nu aveti de ce sa va temeti. Prin instalarea aplicatiei gratuite Teamviewer pe un calculator din locatia dumneavoastra, un tehnician de la noi se va putea conecta la calculatorul dumneavoastra si va putea configura sistemul de la distanta, exact ca si cand ar fi acolo.


- GARNATIE SI SERVICE. Pe langa testarile initiale, toate produsele sunt acoperite si de garantie. Orice produs care necesista trimitere in service va fi inlocuit sau remediat chiar in atelierul nostru de reparatii.


- LIVRARE ORIUNDE IN EUROPA. Expediem solutiile noastre complete oriunde in Europa, prin posta curier, cu costuri de transport accesibile.

echipamente_hikvision

Daca sunteti interesat de pornirea unei afaceri de instalator sisteme securitate va incurajam si va oferim sprijinul nostru. Exemplul domnului Ududec nu a fost ales la intamplare. El este un client caruia i-am oferit o solutie pentru propria locuinta, dar care a decis sa treaca la nivelul urmator. Avea deja o afacere pe picioare si a decis sa isi extinda portofoliul si cu lucrari in domeniul sistemelor de securitate. De atunci colaboram constant.

recomandare_belgia
Dumneavoastra stabiliti ce doreste clientul, faceti o schema, luati cateva poze, stabiliti bugetul si apelati la noi pentru constructia solutiei optime.
Noi va oferim toate recomandarile si informatiile de care aveti nevoie, pregatim echipamentele si accesoriile, testam echipamentele, ambalam totul corespunzator si livram. In 4-5 zile lucratoare coletul va ajunge la dumneavoastra, dupa care putem incepe implementarea la client.
Domnul Ududec nu este singurul nostru colaborator din Europa. Lucram cu mai multi romani care au pornit afaceri de instalatori in: Franta, Germania, Norvegia, Finlanda, Italia, etc. Daca aveti nevoie de o recomandare, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: +40728 08 70 08 sau la adresa de mail: comenzi@supraveghere24.ro .

Cu stima,
Istrate Alexandru
Ing. Sisteme Securitate
Supraveghere24.ro

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.