Close
Categorii
Meniu
RSS

Postari pe blog de la '2019' 'decembrie'

Camere de supraveghere cu sunet pentru exterior

- 29 decembrie 2019

audio over coax camere Hikvision cu sunet

De foarte multe ori, clientii interesati de un sistem de supraveghere doresc nu doar monitorizare video, ci si audio. Daca pentru interior un astfel de sistem video + audio poate fi implementat rapid si eficient, cand vorbim de supraveghere video + audio la exterior apar mai multe probleme. Prima si cea mai mare problema este efectul curentilor de aer (indiferent cat de mici) asupra microfoanelor cu preamplificare pe care sistemele de supraveghere le folosesc pentru a capta sunetul. Tehnologia folosita de microfoane pentru a putea acoperi o suprafata cat mai mare amplifica automat orice nivel de zgomot ambiental din apropierea microfonului. Cel mai des, la exterior, acest zgomot ambiental este cauzat de vant si mici curenti de aer, care transforma partea audio a sistemului intr-un suierat enervant si inutil. Din acest motiv, vreme de multi ani, sistemele de supraveghere cu audio au putut fi recomandate doar pentru interior. Hikvision spune ca a gasit o solutie. Noua tehnologie video si audio numita “Audio over coaxial”.

Solutia oferita de Hikvision se bazeaza pe camere de exterior (dar si de interior) cu microfon integrat, montat eficient si protejat de zgomotul ambiental, cu un echilibru testat intre nivelul de amplificare necesar pentru eficienta maxima si eliminarea zgomotului ambiental cat mai eficient.

Un alt avantaj major al tehnologiei “Audio over coaxial” de la Hikvision este modalitatea prin care se transmite semnalul audio de la camera pana la DVR. Inainte de aceasta tehnologie legatura audio avea nevoie de un traseu propriu de cablu. Cu “Audio over coaxial” semnalul video si cel audio ajung la DVR folosind acelasi cablu coaxial de date. Cablul coaxial folosit este cel uzual pentru sistemele de supraveghere (RG59 sau RG6) si nu este necesar cablu special sau scump.

Cu “Audio over coaxial” veti putea supraveghea eficient video + audio locatii precum: curti de case, parcari, magazine, etc, fara a fi necesar...

Comentarii (1)
Arhiva blog
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.