Close
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Wireless

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Telecomanda sisteme de alarma wireless PARADOX REM15

Telecomanda REM15 - ideala pentru sistemele wireless Paradox. Compatibila cu echipamentele radio Paradox.
108,00 lei

Modul de extensie wireless PARADOX RX1

Modul extensie radio RX1 - Se cupleaza pe centralele pe fir din seria Spectra pentru a permite acestora sa comunice cu echipamente wireless Paradox
160,00 lei

Contact magnetic wireless PARADOX DCTXP2

Paradox DCTXP2 - Contact magnetic wireless de la Paradox. Este ideal pentru asigurarea geamurilor si usilor in apartamente, case si vile cu finisajele terminate.
179,00 lei

Kit buton panica wireless Teletek MDU-2

Set modul radio de panica Teletek MDU-2, doua canale, cod fix, include 2 telecomenzi.
186,00 lei
(2)

Senzor de miscare interior wireless PARADOX PMD2P

Paradox PMD2P - Senzor de miscare wireless (433MHz), analogic dual element cu imunitate la animale si la interferentele electomagnetice si de radio-frecventa (EMI si RFI).
196,00 lei
(1)

Contact magnetic wireless miniatura PARADOX DCT2

Paradox DCT2 - Contact magnetic wireless miniatura de la Paradox. Este ideal pentru asigurarea geamurilor si usilor in apartamente, case si vile cu finisajele terminate.
198,00 lei

Modul de extensie wireless PARADOX RTX3

Modul extensie radio RTX3 - Se cupleaza pe centralele pe fir din seria Spectra pentru a permite acestora sa comunice cu echipamente wireless Paradox. Ofera 32 zone radio pentru centralele Spectra si EVO.
296,00 lei

Senzor de miscare interior wireless PARADOX PMD75

Paradox PMD2P - Senzor de miscare wireless digital cu imunitate sporita la animale (pana in 40 kg).
312,00 lei

Centrala alarma wireless Paradox MG5000, 32 zone radio, cu cutie metalica si transformator

2 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. 32 zone radio disponibile pentru 32 echipamente radio Paradox. Emitator / receptor incorporat. NU necesita alt modul wifi suplimentar. 2 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
381,00 lei
(1)

Sirena de interior wireless PARADOX SR120

Paradox SR120 - Sirena de interior wireless.
397,00 lei

Tastatura wireless PARADOX K37

Paradox K37 - Tastatura de interior wireless. Este ideala pentru interactiunea cu sisteme de alarma wireless Paradox din case, vile, birouri cu finisajele terminate. Se recomanda clientilor ce nu doresc o instalare anevoioasa cu cabluri inestetice.
448,00 lei

Centrala alarma wireless Paradox MG5050, 32 zone radio, cu cutie metalica si transformator

5 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. 32 zone radio disponibile pentru 32 echipamente radio Paradox. Emitator / receptor incorporat. NU necesita alt modul wifi suplimentar. 2 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
452,00 lei
(1)

Sirena de exterior wireless PARADOX SR150

Paradox SR150 - Sirena de exterior wireless. Este ideal pentru asigurarea avertizarii sonore la case, vile, birouri cu finisajele terminate.
547,00 lei

Senzor de geam spart wireless PARADOX G550

• raza detectie 6m si acoperire 360º, permite protejarea intregii camere cu un singur senzor • detectie a diferitelor tipuri de geam spart, inclusiv: farfurii, sabotaj, geam laminat sau armat • 3xAAA baterii alkaline • calibrat din fabrica, pentru o instalare sigura • recunoaste sunetul de geam spart din toata banda audio • analiza undei de soc/impact • protectie inalta EMI si RFI • tester portabil disponibil separat
566,00 lei

Acolo unde cablarea nu este permisa sau factorul estetic este foarte important, se recomanda folosirea echipamentelor radio (sisteme alarma wireless).

Exista aparatura wireless pentru orice componenta a unui sistem de alarma: contacti magnetici, detectori de miscare, de vibratii, de geam spart sau de incendiu, telecomenzi de armare / dezarmare sau de panica, transmitatoare de uz general etc.

Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.